Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Icon для смартфона Samsung Galaxy A36 5G Black (ARM82211)

Оценка пользователей 4.17/5
  • Олег К***

Поклеїв, наче нормально, час покаже

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Пасіченко С***

Гарне скло, виглядає якісно і міцно, має прослужити

Достоинства:
    Виглядає якісно, на телефон сіло ідеально
    Недостатки:

Доброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій О***

Гарне скло

Достоинства:
    Якість, ціна

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Ш***

Скло клеїв сам, приклеїлось дуже добре, хоча довелось трошки погратись з центруванням його на телефоні, декілька разів відклеював, але у підсумку приклеїв, ідеально відцентрувавши. Як написано в описі, клей нанесено по всій поверхні, отже повітряних пухирців під склом вдалось уникнути. Сканер відбитку пальця сканується через скло без проблем. Однозначно задоволений.

Достоинства:
    Скло ідеально підійшло до телефону
    Недостатки:
    Чорна рамочка по краям трошки "краде" у екрана.

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Майя Ч***

Приклеилось легко, но на стекле были царапины, и и плёнка с стекла очень тяжело снимается

Достоинства:
    Недостатки:
    Плёнка с стекла плохо снимается, царапины на стекле

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Елена Б***

Скло прилегло добре, просто і без бульбашок.
    Клеяла сама.
    Чудово

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михаил П***

Норм стекло. Клеил сам. Крайне удивилась, раз пять снимал, пока выставил нормально. Но это вопрос опыта.

Доброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Дмитро М***

Все супер, дякую!

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Наталія К***

норм

Доброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій

Все добре, рекомендую для А36.

Достоинства:
    Цiна, якiсть.
    Недостатки:
    Побачимо далi.

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей К***

Якісне скло

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Максим

Пришлось отковыривать ногтями заднюю жесткую (!) этикетку от стекла.. лучше б просто выкинул деньги в мусор

Доброго дня, Максим! Нам прикро, що виникла така ситуація. Зазвичай задня підкладка легко знімається — це перша подібна скарга, і ми обов’язково перевіримо партію на відповідність стандартам. Якщо скло було пошкоджене або не вдалося поклеїти просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.