- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поклеїв, наче нормально, час покаже
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Пасіченко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло, виглядає якісно і міцно, має прослужити
- Достоинства:
- Виглядає якісно, на телефон сіло ідеально
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Станіслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарне скло
- Достоинства:
- Якість, ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло клеїв сам, приклеїлось дуже добре, хоча довелось трошки погратись з центруванням його на телефоні, декілька разів відклеював, але у підсумку приклеїв, ідеально відцентрувавши. Як написано в описі, клей нанесено по всій поверхні, отже повітряних пухирців під склом вдалось уникнути. Сканер відбитку пальця сканується через скло без проблем. Однозначно задоволений.
- Достоинства:
- Скло ідеально підійшло до телефону
- Недостатки:
- Чорна рамочка по краям трошки "краде" у екрана.
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Майя Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приклеилось легко, но на стекле были царапины, и и плёнка с стекла очень тяжело снимается
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плёнка с стекла плохо снимается, царапины на стекле
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло прилегло добре, просто і без бульбашок.
Клеяла сама.
Чудово
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михаил П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм стекло. Клеил сам. Крайне удивилась, раз пять снимал, пока выставил нормально. Но это вопрос опыта.
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер, дякую!
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
Представник постачальникаДоброго дня, Наталія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре, рекомендую для А36.
- Достоинства:
- Цiна, якiсть.
- Недостатки:
- Побачимо далi.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пришлось отковыривать ногтями заднюю жесткую (!) этикетку от стекла.. лучше б просто выкинул деньги в мусор
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Нам прикро, що виникла така ситуація. Зазвичай задня підкладка легко знімається — це перша подібна скарга, і ми обов’язково перевіримо партію на відповідність стандартам. Якщо скло було пошкоджене або не вдалося поклеїти просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.