- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло прийшло з дефектом
- Геннадий Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Геннадій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала це скло місяць тому. Поклеїлося ідеально, але перевірку часом і погодою не пройшло. Телефон ношу виключно в порожній кишені курточки, ніяких ключів чи монет поруч. Вчора при -19°C скло просто тріснуло само по собі. Тріщина тонка, як волосина (навіть камерою важко зафіксувати), але пальцем відчувається чітко. Дуже розчарована якістю матеріалу — скло абсолютно не тримає перепад температур. Не раджу для зими.
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Ваше зауваження передамо у відділ контролю якості. Дякуємо, що поділилися досвідом.
З повагою команда ArmorStandart.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Скло наклеїлося без проблем, прилягає щільно по всій лицьовій поверхні. Його взагалі не видно, в тому числі й тому, що немає отвору або вирізу під фронтальну камеру. Поки що це не створює проблем, навіть зручно, що палець нікуди не провалюється. Але є побоювання, що з часом скло може втратити прозорість через дрібні подряпини. Поки що не можу віднести цей нюанс до недоліків, побачимо, як буде далі.
- Достоинства:
- Наклеїлося без проблем, прилягає щільно, на функціонування дадчика відбитків не впливає
- Недостатки:
- поки що не помічено
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове скло за свою ціну. Приклеїлось як рідне.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анатолій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальне скло, головне-майже безкоштовно.
Представник постачальникаДоброго дня, Анатолій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лягло просто шикарно.
Так легко і без бульбашок.
Вперше так в мене.
Якість добра
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.