Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Mi Band 9 Pro 6 шт (ARM82294)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Юля К***

До плівки питань немає, але не подивилась що це на pro версію і довелось підрізати на activ

Доброго дня, Юлія! Нам прикро, що сталася плутанина з моделлю. Плівка для Xiaomi Mi Band 9 Active доступна за посиланням - ссылка
      Дякуємо за Ваш відгук! З повагою, команда ArmorStandart.

• Сергій Ш***

Неймовірна плівка, клеїться чудово.

Достоинства:
    Супер рекомендую
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Алєксандрова О***

На плівці видно згини. Коли наклеїли на годинник - наче подертий через весь екран.

Доброго дня, Олена! Дякуємо за відгук. Це характерна особливість гідрогелевих плівок — дрібні подряпини та згини зникають протягом 24 годин завдяки самовідновленню поверхні. Якщо залишилися глибші сліди — вони стають менш помітними з часом, але можуть не зникнути повністю. З повагою, команда ArmorStandart.

• Владимир Б***

На плівці відсутні розрізи для правильного встановлення, що робить нормальну поклейку неможливою. На упаковці є інформація про цей допоміжний розріз але по факту плівка повністю пласка без нього. Брав на інший годинник цієї фірми то все було ок, а це в смітник. Не раджу

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Вікторія

Приклеїла з першого разу, класно прилягає до екрану.

Достоинства:
    Велика кількість, гарна якість і низька ціна

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.