Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Icon для смартфона Samsung Galaxy A56 5G Black (ARM82614)

Оценка пользователей 4.46/5
  • Микола З***

Хороше скло

Достоинства:
    Добре поклеєлось, чохол його не підриває
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Оксана В***

Все чудово

Достоинства:
    Легко встановлювати. Лягає на телефон чітко. Чудова багаторазова хустка, заміть одроразової.
    Недостатки:
    Не знайшла.

Доброго дня, Оксана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Людмила

Хорошее стекло сама поставила безпроблем

Доброго дня, Людмила! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій С***

Виглядає так як взагалі немає захисного скла.

Достоинства:
    Рамки не прикривають екран взагалі
    Недостатки:
    Дороговато

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій П***

Встановив дане скло, приклеїлось гарно, в комплекті все необхідне для зручного встановлення.

Достоинства:
    Хороше, якісне скло.

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Аліна Г***

Легке в роботі скло. Не сильно вміючи, швидко і легко поклеїла скло на телефон батьку. Вийшло не гірше, ніж поклейка в салоні. Другий місяць в роботі - політ чудовий. Користуюся захисним слом для телефонів лише цієї фірми, бо інші не сподобались зовсім

Достоинства:
    Легке в роботі, недороге, довго служить

Доброго дня, Аліна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван

Very good!

Достоинства:
    Good!

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Виктория К***

Все супер

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Любов К***

Все супер.

Доброго дня, Любов! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михаєла С***

Все чудово

Недостатки:

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Микола

Я купив оригінальний чехол ,до телефона Samsung Galaxy A56 , і дуже задоволений якість чехла дуже висока , я дуже задоволений що замовив його на Rozetka ,замовлення отримав дуже швидко.

Достоинства:
    Чехол до телефона Оригінал якість висока.
    Недостатки:
    Відсутні.

• Василий И***

Скажiть а як точно назва оригинального чехла до А 56 ? Як що можно ссылку. Дякую.

• Валентин Б***
    Продавец: Rozetka

Не погане скло. Легко поклеїти самому, артефактів не має, сканеру відбитків не заважає, клейова осонова гарна,
    але олеофобного покриття зовсім не видно, після поклейки, перщі дотики і одразу вібтики які можно стерти тільки мікрофіброю

Достоинства:
    канеру відбитків не заважає
    Недостатки:
    олеофобним покриттям тут і не пахне

Доброго дня, Валентин! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що скло не виправдало ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю. З повагою, команда ArmorStandart.

• Анастасія Ш***

Чорний контур занадто широкий. Без нього було б краще.

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук! Чорний контур є конструктивною особливістю скла - він маскує краї дисплея та клейовий шар, забезпечує рівне прилягання й кращу сумісність із більшістю чохлів. На роботу екрана це не впливає.
      З повагою, команда ArmorStandart.

• Вадим

Купив 2шт одинакових скла на Samsung A56.
    Одне з них виявилося без клейкої речовини на внутрішній стороні скла.
    Дуже розчарувався цією ситуацією, так як скло - було доповненням до подарунка (телефона) і брак помітив лише після дарування.
    Будьте обережні і завжди перевіряйте товари на точці видачі

Достоинства:
    На перший погляд нормальне скло
    Недостатки:
    Брак

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.