- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно тримається, якість хороша
Представник постачальникаДоброго дня, Євгенія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені продали тримач б/у, не новий.
Не перевірив в точці продажу, проте вдома побачив, що пломби відкриття на упаковці було розрізано до мене, та залізне кільце наклеєне криво, не по центру.
Несподіване сміття від Розетка.
Завтра повертаю назад.
Тримає погано.
- Євгенія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно тримається, їздила з ним на далеку відстань, все добре
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топовий автотримач, тримається на склі добре, у мене айфон про макс тримає добре. Мінус один, кут нахилу самого магніту, а так ТОП.
- Достоинства:
- Міцно тримається на склі
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий холдер
- Достоинства:
- Міцьно тримається на склі
- Недостатки:
- Для мого телефону S24 ultra замалий кут нахилу магнітного тримачаякщо кріпити на лобовому склі. Треба дивитись на телефон знизу вверх.
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.