Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Smart Band 9 Active 6 шт. (ARM83826)

Оценка пользователей 2.57/5
  • Дарина В***

Не варто купувати

Сідає не ок, не супер user-friendly: обов’язково дивіться відео до, бо захисна плівка з надписами плутає

Але тим не менш: сіло потім воно наче ідеально на дисплей, але як вдягла в ремінь, то краї заділись і повітря потрапило під плівку, довелось підрізати, бо було по краям відлегле, з повітрям. Довелось підрізати (прочитала коменти: пишуть що коротке, в мене навпаки задовге)

Достоинства:
    Типу плівка, 3/10, щось да і захистить сам годинник
    Недостатки:
    Бульбашки повітря, відліпає, не сідає як треба коли в ремні, воно не варте ваших нервів) краще вже без плівки
  • Роман

Барахло

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. З повагою, команда ArmorStandart.

• Сергей Б***

Беру не вперше. Свою функцію виконує.

Достоинства:
    Бюджетно і доступно

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга

Плівка не відповідає розміру. Неповністю вистачає на екран, особливо по довжині

Достоинства:
    Нуль
    Недостатки:
    Не рекомендую

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Богдана К***

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:

Доброго дня, Богдана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій Г***

Важко наклеїти

Доброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук. Якщо немає досвіду з наклеюванням гідрогелевої плівки, радимо встановлення у кваліфікованого фахівця! З повагою команда ArmorStandart.

• Юлія

Плівка не покриває весь екран часів, по ширині нормально лягла, а по висоті не вистачає десь 2,5мм

Достоинства:
    Гарно пристає
    Недостатки:
    Коротка