Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Xiaomi Smart Band 9 Active 6 шт. (ARM83826)
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівки вирізані не по розміру годинника, після наклеювання та повернення капсули до ремінця задирається зверху та знизу. Також є зауваження до якості товару - плівка не зовсім прозора та після її наклеювання зображення на екрані виглядає розмито
- Достоинства:
- Недостатки:
- Розмір, якість матеріалу
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Нам прикро, що плівка не виправдала Ваших очікувань. Підкажіть, будь ласка, чи можете надіслати фото плівки на фітнес-браслеті? Це допоможе нам перевірити її встановлення та відповідність розміру. З повагою, команда ArmorStandart.
- Дарина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не варто купувати
Сідає не ок, не супер user-friendly: обов’язково дивіться відео до, бо захисна плівка з надписами плутає
Але тим не менш: сіло потім воно наче ідеально на дисплей, але як вдягла в ремінь, то краї заділись і повітря потрапило під плівку, довелось підрізати, бо було по краям відлегле, з повітрям. Довелось підрізати (прочитала коменти: пишуть що коротке, в мене навпаки задовге)- Достоинства:
- Типу плівка, 3/10, щось да і захистить сам годинник
- Недостатки:
- Бульбашки повітря, відліпає, не сідає як треба коли в ремні, воно не варте ваших нервів) краще вже без плівки
Представник постачальникаДоброго дня, Дарина! Нам прикро, що плівка не виправдала Ваших очікувань. Рекомендуємо звертатися до спеціаліста для встановлення, якщо немає досвіду самостійної поклейки. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом - Ваші зауваження будуть враховані. З повагою, команда ArmorStandart.
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Барахло
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за Ваш відгук. З повагою, команда ArmorStandart.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беру не вперше. Свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Бюджетно і доступно
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка не відповідає розміру. Неповністю вистачає на екран, особливо по довжині
- Достоинства:
- Нуль
- Недостатки:
- Не рекомендую
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Богдана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Відповідає опису
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Богдана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Важко наклеїти
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за відгук. Якщо немає досвіду з наклеюванням гідрогелевої плівки, радимо встановлення у кваліфікованого фахівця! З повагою команда ArmorStandart.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Плівка не покриває весь екран часів, по ширині нормально лягла, а по висоті не вистачає десь 2,5мм
- Достоинства:
- Гарно пристає
- Недостатки:
- Коротка