- Єлизавета Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісний кейс.
IPhone 17pro max вміщується ідеально, навіть з чохлом на телефоні. Нічого не тисне.
В комплекті йде шлейка, все теж досить акуратно. Додатково - інструкція з реквізити товар на брак. Перевірено.
Матеріал, з якого виготовлено, не має неприємного запаху.- Достоинства:
- Сенсорний екран реагує
Якісний матеріал
Чудово підійшов за розміром
Швидка доставка замовлення - Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Єлизавета! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікавий гаджет
- Достоинства:
- Оригінально
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рідко пишу негативні відгуки, але тут не стрималась . Чохол не прослужив сину і двох місяців, враховуючи, що носить у ньому телефон тільки до школи. Розлізся буквально на очах, застібки просто зламалось. До покупки однозначно НЕ рекомендую. Такому солідному магазину, як Розетка, бажаю більш ретельно обирати продавців.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм відгуком. Нам дуже шкода, що чохол швидко вийшов з ладу - це нетипово для цієї моделі. Щоб ми могли точніше зрозуміти ситуацію й допомогти вам, підкажіть, будь ласка, чи використовувався чохол у звичайному режимі та без надмірних навантажень? З повагою команда ArmorStandart.
- Жанна
Це для плавання чохол. А не для школи. Всі прекрасно знають... що в школі ті телефони літають. Діти сіпають і тд.
- Едуард М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Самсунг А26 стал как влитой. Обращайте внимание на габариты, чехол большой.
- Достоинства:
- Качественно сделан
Представник постачальникаДоброго дня, Едуард! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юлия Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол супер, брала с собой на море, купалась не переживая что телефон где то на пляже пока я в море… даже музыку получалось слушать на волнах)
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Good
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
Представник постачальникаДякую за відгук. З повагою команда ArmorStandart.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер, за такі гроші суперовий захист, і не тільки від вологи. Використовую їх для зберігання цінних дрібниць і гаджетів, не тільки для смартфону.
- Достоинства:
- якісний, зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні матеріали та виготовлення. Великий розмір. Зручний у користуванні. Довга смужка кріплення. Не заважає. Добре виконує свої функції. Загалом, те, що треба для того, щоб тримати сухими та в безпеці речі, які можуть бути пошкоджені в результаті активного відпочинку тощо.
- Достоинства:
- Швидка доставка. Якість перещує ціну.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДоброго дня, Артем! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Достоинства:
- Гарний захист
- Недостатки:
- Навіщо закривати камеру?
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! У цій моделі чохла камера не закрита — для неї зроблено окреме прозоре віконце (7,6×7,6 см). Тому під водою можна користуватись камерою і знімати фото/відео, а герметичність при цьому зберігається. З повагою команда ArmorStandart.
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лучший из водонепроницаемых чехлов для телефонов, из 6 видов, которыми я пользовался.
- Достоинства:
- Противоударный, удобно открывать и закрывать
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.