- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
поиск розетки подсунул чехол для обычной версии а не для про. пластик на ощупь дешевле некуда.
- Достоинства:
- Недостатки:
- пластик
Представник постачальникаДобрий день, Ігор! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний, якісний товар. Випадково пройшов краш-тест, упав з висоти людського зросту на кахель, в результаті нічого не пошкоджено. Чохол, планшет і кахель не постраждали.
- Достоинства:
- Надійна конструкція, застібки-магніти.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Михайло Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купляв чохол разом з планшетом ,планшет не прислали, чохол назад не забирають)
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Ми приносимо вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Максим С***
Як це ви замовили планшет з чохлом, ви думали що планшет коштує 600грн?
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зі своєю задачею справляється
- Недостатки:
- Одне магнітне положення :(
Представник постачальникаДоброго дня, Леся! Дякуємо за відгук! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Отличный чехол. Рекомендую. Цена правда выше чем у конкурентов. К сожалению.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Дорогой
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Дякую!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Норм.
- Анастасія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
За свої гроші, то ідеальний
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Велит М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Все супер!)
Представник постачальникаДоброго дня, Микола! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вячеслав У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный футляр
- Достоинства:
- удобный
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Цей чохол я купляла під планшет Ксіомі Redmi Pad2
- Достоинства:
- Дуже подобається чехол: якість, колір
Представник постачальникаДоброго дня, Ганна! Дякуємо за Ваш відгук команда ArmorStandart.