- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло, дякую)
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасне скло за свої кошти. Розміри скла ідеально підійшли по ширині та висоті. Лягло як рідне. Рамки тонкі, нічого не закривають. Саме скло також тонке тому на телефоні майже не відчувається. Користуюсь телефоном без чохла тому як підійдуль бампери не знаю. Рекомендую.
- Достоинства:
- Тонкі рамки, ціна.
- Недостатки:
- Нема.
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Назар Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороше скло.
- Достоинства:
- Легко клеїться, хороший набір для поклейки, гарне олеофобне покриття
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир О***Продавец: Rozetka
Скло приблизно по міліметру закриває екран нанесеною чорною рамкою по краям..
- Недостатки:
- Невідповідає розміру s25fe
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за відгук. Чорна рамка в цій серії розроблена для максимального маскування країв скла, через що при найменшому зсуві під час поклейки вона може візуально перекривати екран на частку міліметра. Рекомендуємо клеїти скло, увімкнувши білий фон на дисплеї для точного центрування. З повагою, команда ArmorStandart.