Отзывы покупателей о Защитное стекло для смартфона Apple iPhone 17/17 Pro/16 Pro ArmorStandart Infinity Black Icon 2.75D (ARM86416)
Есть в наличии
- Єгор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Жахливе оліофобне покриття, пальці взагалі не ковзають. Поклеяли фахівці Розетки, їм теж не сподобалось, кошти на вітер, буду міняти.
Представник постачальникаДоброго дня, Єгор! Нам прикро, що захисне скло не виправдало Ваших очікувань. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. З повагою, команда ArmorStandart.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогане скло, було поклеєне без проблем, виглядає гарно без чорної рамки по периметру, попереднє більш дешеве тріснуло в перший же день, це поки тримається))
- Достоинства:
- Наче якіснея перевіримо
- Недостатки:
- Мабуть ціна)
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При поклейці надломився кут
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класне скло, класне пакування, без рамок цікавий ефект
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- В'ячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наклеїв на iPhone 17. Чудове скло. Дуже приємне на дотик. Значний плюс - це відсутність чорних рамок по краях які закривають частину робочого екрану, як у більшості інших захисних склів. Було б все ідеально, але як я зрозумів, як і всі захісні скла iPhone 17, це теж страждає на те, що воно трошки менше від самого екрану iPhone 17 (десь на 1.0 мм по ширині і на 0.5 мм по вистоті). Але через відсутність рамки це некритично і втиглядає і так задовільно. Пакування (коробка) та комплектація скла дуже красива та гарна. Не шкодую що купив.
Представник постачальникаДоброго дня, В'ячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клас
Представник постачальникаДоброго дня, Олександра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.