Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Icon для Samsung Galaxy A07 4G Black (ARM86508)

• Петро Б***

Дякую! Все дуже добре!

Доброго дня, Петро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Евгений

Через несколько дней стало отклеиваться. Не рекомендую

Добрий день, Євген! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - ссылка
      З повагою команда ArmorStandart.

• Павел Ш***

Отличное стекло, легло идеально.

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Доброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга С***

Гарне скло. Розмiр такий як заявлено в оголошенi для телефона Самсунг.
    Прийшло швидко, добре запаковане,без недолiкiв.

Достоинства:
    Замовлялось по акцiйнiй цiнi.
    Недостатки:

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Валентина П***

Дякую,захисне скло на телефон поставили,хороше.рекомендую.

Доброго дня, Валентина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор

Нормальне скло. Можна брати

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олексій С***

Це просто жах. Захисне скло повністю подряпане, причому подряпини настільки глибокі, що виглядає так, ніби його дряпали ножем. Коробка при цьому ціла та без будь-яких пошкоджень, тож така якість явно не через доставку.

Крім того, розмір скла не відповідає розміру телефона — воно менше, ніж потрібно, і по краях залишаються дуже помітні відступи.

Достоинства:
    Недостатки:
    якість, розмір

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Владимир О***

Сіло на телефон добре

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.