Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Samsung Galaxy A17 4G Black (ARM86510)
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДоброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне не дороге скло , задоволений .
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Руслан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло. Підходить під модель телефону.
- Достоинства:
- Якісне скло
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
нажаль так сталося що під час проклейки попав пил під плівку, в результаті частина пилу приклеїлася до захисного скла в середині, в результаті я запанікував і витер плоточком клейку поверхню скла в результаті вся поверхня була в ворсинках. Один комплект наклейок не зміг весь пил зняти через те що вже частково були забруднені пилом (попередні спроби наклеїти) тому було б не погано мати два комплекти таких наклейок на випадок таких факапів. Розумію що це повністю моя вина в цій ситуації але пишу цей відгук щоб застережити людей які будуть купувати цей товар.
В результаті: товар хороший і наклеїти вдалося хоч і не без пригод ну і очевидно пару пилинок що створили бульбашки на склі (звикну).- Достоинства:
- захищає скло напевне
- Недостатки:
- Нема інструкції (благаю не затупіть як я і подивіться відео з тим як клеїти скло), нема другого комплекту наклейок що збирають пил на випадок якщо налажаєш з поклейкою.
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо за відгук! Дійсно, на сторінці цього товару наразі немає відеоінструкції з поклейки. Перепрошуємо за незручність - ми передамо ваше зауваження до відповідного відділу для додавання відео або посилання на інструкцію. У комплекті передбачений один набір стікерів для видалення пилу, оскільки скло розраховане на одноразове встановлення. Раді, що загалом ви залишилися задоволені якістю скла.
З повагою, команда ArmorStandart.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисне скло якісне, розмір співпадає, ідеально клеїться саме по всьому екрану, в комплекті спиртова серветка та мікрофібра.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Глянець.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.