- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отлично подошло.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Прищепа А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный чехол
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Артур! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже якісні чохли цієї фірми
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юра Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші норм
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
- Незнайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Юра! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усе добре
- Достоинства:
- Строгий дизайн, матова, щільно сидить, нековзка
Представник постачальникаДоброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволен качеством
- Достоинства:
- Цена/качество
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чохол.
- Достоинства:
- М'який Tpu
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Слюз В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ідеально підійшов . Покупкою задоволений )
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.