Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Pro для смартфона Motorola G86 5G Black (ARM86587)

Оценка пользователей 3.3/5
  • лариса і***

Супер. Відповідає моєму запиту

Достоинства:
    Захист екрану

Доброго дня, Лариса! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Олексій Н***

Нормальне скло з олеофобним покриттям, приклеїлось добре в розмір екрана.

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Владимир К***

Отлично приклеился в комплекте с родным чехлом.

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій

Перше в житті скло що стало без проблем за 30сек.

Достоинства:
    Швидко, без проблем.
    Недостатки:
    чорна квадратна полоска по краю трохи закриває зону дисплею

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ігор А***

Вдалось поклеїти з першого разу

Достоинства:
    Недостатки:
    Не має

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Д***

Купив скло на телефон собі і дружині саме скло по якості, комплектації гарне і по розміру екрана все ОК мені сподобалось але є такий мінус, в дружини на телефон скло ідеально лягло, а на мій з таким от браком почалось більш всього(
    На фото все видно.

Достоинства:
    Покриття, комплектація, розмір по екрану
    Недостатки:
    Брак

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Виталий К***

Скло не проклеюється по краю з однієї сторони.

Достоинства:
    В даному випадку нема
    Недостатки:
    Попалось браковане

• Дмитро М***

Скло лопнуло в перший тиждень користування, хоча ніде не падав телефон взагалі, носився тільки в сумці
    На протязі 2 місяців тріснуло ще у 5 місцях (посередині екрану два рази, два кінчики відкололись і ще одна невелика тріщина в нижній частині)
    Після появи тріщин погано почала реагувати на дотик нижня частину екрану

Недостатки:
    Тріскає від того, що на нього глянеш

Доброго дня, Дмитро! Нам прикро, що скло тріснуло під час використання. Захисне скло приймає на себе навантаження та допомагає захистити дисплей смартфона від пошкоджень. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. З повагою, команда ArmorStandart.

• Руслан І***

Скло по розмірам підійшло, але ж але, а саме те, що після наклеювання не вимикається екран під час розмов, не знаю чи то від самого скла, чи від клею яке на ньому, але вже як є.
    Іншими словами датчик "присутності" той що відповідає за вимкнення екрану під час розмов, та ще інші функції перестав від нього працювати.

Достоинства:
    Підходить по розмірам.
    Недостатки:
    З ним не справний датчик присутності.
    • Андрій

Напевно просто не продуманий отвір під датчик приближення, який знаходиться лівіше від верхнього динаміка

• Вадим Н***

Скло на другий день користування лопнуло, просто в барсетці... (і навіть якщо щось надавило чи вдарило , то я не розумію навіщог таке супер скло яке робить ще більше проблем);

Доброго дня, Вадим! Нам прикро, що скло тріснуло. Підкажіть, будь ласка, як саме проводилась поклейка? Іноді причиною може бути потрапляння пилу чи дрібних частинок під скло під час встановлення, що створює додаткову напругу. З повагою команда ArmorStandart.