Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart Nylon Band для Samsung Galaxy Watch 7/FE/6/6 Classic/5/5 Pro/4/4 Classic Storm Blue (ARM86848)
Нет в наличии
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230
Не задоволений зламався через місяць використання.
- Достоинства:
- Зручний та приємний ремінець
- Недостатки:
- Не надійний
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що поділилися відгуком - Ваш коментар дуже важливий для нас і буде врахований для подальшого покращення якості продукції. З повагою, команда ArmorStandart.
- Ілля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230
Товар хороший. Підійде для певного стилю людини, або для спорту. Хороща якість, та добре сприймається шкірою
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Назарій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230
Механізм кріплення (чи то кнопочки чи шпильки) шарудять при будь-якому русі
- Достоинства:
- Зручний, нормальна якість
- Недостатки:
- Шумний
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dusty Rose. Размер ремешка: 125-230
Якість норм,але колір зовсім не такий як на фото, він коричневий, а не темно-рожевий, тобто зовсім не dusty rose, а скорше какао з молоком.