Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart Nylon Band для Samsung Galaxy Watch 7/FE/6/6 Classic/5/5 Pro/4/4 Classic White (ARM86852)

Есть в наличии

3.3/5
Оценка пользователей 3.3/5
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230

Не задоволений зламався через місяць використання.

Достоинства:
    Зручний та приємний ремінець
    Недостатки:
    Не надійний

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що поділилися відгуком - Ваш коментар дуже важливий для нас і буде врахований для подальшого покращення якості продукції. З повагою, команда ArmorStandart.

• Ілля Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230

Товар хороший. Підійде для певного стилю людини, або для спорту. Хороща якість, та добре сприймається шкірою

Недостатки:

Доброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Назарій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black. Размер ремешка: 125-230

Механізм кріплення (чи то кнопочки чи шпильки) шарудять при будь-якому русі

Достоинства:
    Зручний, нормальна якість
    Недостатки:
    Шумний
  • Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dusty Rose. Размер ремешка: 125-230

Якість норм,але колір зовсім не такий як на фото, він коричневий, а не темно-рожевий, тобто зовсім не dusty rose, а скорше какао з молоком.