Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Smart Band 10/9/8 Blue (ARM86895)

Оценка пользователей 2.8/5
  • Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Military Green

Не підійшло мі банд 9

Доброго дня, Антон! Нам шкода, що у вас виникла така ситуація. Підкажіть, будь ласка, точну модель фітнес-браслета. Це допоможе перевірити сумісність і зрозуміти причину проблеми. З повагою команда ArmorStandart.

• Постольник Т***

Кріплення просто сміття.

Достоинства:
    Не знайдено
    Недостатки:
    Кріплення

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарна якість товару, гарне обслуговування.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Х***

Пластмасове кріплення зламалося через неповних 3 місяці експлуатації

Достоинства:
    Симпатичний, недорогий
    Недостатки:
    Короткий термін служби

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, Ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.

• Капацына И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Абсолютно не держиться в пазах часов .
    Пластмасоввые крепления на ремешке выскакивают из фиксаторов корпуса

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Одна сторона не фіксується до кінця! Якщо придивитися, то видно що « зуб» не рівний, трохи ножем підрівняв і майже стало на місце, але бачу , що всі вони браковані, дивлячись, на коментарі нижче. Повертати вже не став.

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Фіксатори пластикові, браслет відкріпляється, брав 2 браслети обидві при намаганні затянути ремінець вилітають із пазів, оригінальні металеві без натискання кнопки ніяк не витягнеш, а ці навіть на руці не зафіксуєш. Товар повернув, надіюсь на співпрацю.

Недостатки:
    Фіксатори

Доброго дня, Артем! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.

• Данііл К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарний ремінець на подарунок)

Доброго дня! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Green

Зручний ремінець, приємний на дотик

Доброго дня, Іван! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Максим Д***

Все підійшло як треба на 9 бенд

Достоинства:
    Підійшло на 9 серію
    Недостатки:

Доброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Ремінець на вигляд гарний, але пластикові кріплення жахливі, не встиг надягнути їх як вже вони відʼєднуються

Достоинства:
    Переваг немає
    Недостатки:
    Жахливі кріплення

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В мене 10 версія. Браслет не можна застібнути до кінця. Він може розстібнутись і впасти. На фото різниця між застібнутим стандартним ремінцем та застібнутим цим… Я очікував що буде все добре… Не рекомендую на 10 серію.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Не до кінця застібається.

Доброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми тестували ремінці і вони підходять для Xiaomi Smart Band 10, тому можливо, що у вашому випадку трапився одиничний брак. Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Grey

Колір браслету мабуть рандомно кинули , аби щось покласти , трохи не вгадали , в плані взагалі

Достоинства:
    Мені просто дуже сильно треба був ремінець
    Недостатки:
    Комплектувальник і контролер

Доброго дня, Владислав! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Илья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
    Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Нету

Доброго дня, Ілля! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Іван Т***

Не підходить на 10
    Не зашьолкується зовсім
    Перевірив на 2 часах.

Доброго дня, Іван! Ми перевірили ремінець, він сумісний з Xiaomi Smart Band 10. Можливо, у вас інша версія фітнес-трекера, через що виникла проблема із фіксацією. Радимо уточнити модель вашого браслета. З повагою команда ArmorStandart.

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Military Green

Зручний, комфортний ремінець.

Достоинства:
    Швидкознімний, легко регулюється, приємний на дотик, комфортний. Краще стандартного в рази.
    Недостатки:
    Нема.

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.