- Валерий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный кейс для планшета. Рекомендую.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримали чохол на планшет,який замовляли як доповнення до планшету на день народження донечки, приїхав пошкрябаний та затертий. По вигляду здається,що він був у використанні. Покупкою не задоволені,повернути,на жаль,не зможемо,бо дитина вже здерла наліпку на ньому(
- Недостатки:
- Вигляд б/у
- Люда
А ви плівку транспортувальну зняли?
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Звертаємо увагу, що на чохлі присутня захисна плівка. Після її зняття зовнішній вигляд виробу має бути належним. З повагою, команда ArmorStandart.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Так виглядає цей чохол на планшеті. Є відділення для стілуса. Ставити можна як вертикально та і горизонтально. Мені дуже сподобалась конструкція. Матеріал пластик. Брав на подарунок дитині на день народження.
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Руслан Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарний.
Представник постачальникаДоброго дня, Руслан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pine Green
Дуже зручний і якісний чохол. Якби ще вигадали магнітики нагорі, щоб він зачинявся, було б узагалі!
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, Ваші зауваження передали у відділ контролю якості. З повагою команда ArmorStandart.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pine Green
Крутий чохол. Багато варіантів поставити планшет під будь-яким зручним для Вас нахилом.
Представник постачальникаДоброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.