ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Чехол для смартфона Xiaomi Poco F8 Pro ArmorStandart ICON Black Camera cover (ARM89271)

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Товаром задоволений. Слідів експлуатації не залишається. Прилягання щільне. На дотик приємний. Важкувато натискаються кнопки, для мене це не недолік, звик швидко.
    4.5/5

Доброго дня, Євгеній! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• С
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Кнопки натискаються дуже туго, не зручно.

Достоинства:
    В основному ОК
    Недостатки:
    Кнопки натискаються дуже туго

Доброго дня! Дякуємо за відгук! З повагою, команда ArmorStandart.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все чудово

Доброго дня, Максим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Купував зелений чохол для poco f8 ultra black. Телефон в ньому сидить не щільно, довелося повернути. Poco F8 ultra (black) має товщину корпусу 7.9 мм. Poco F8 ultra (denim) має товщину корпусу 8.3 мм. Прохання до продавця: вказати в характеристиках який чохол для якої версії телефону підходить.

Доброго дня, Юрій! У назві та характеристиках товару зазначено, що цей чохол призначений для Poco F8 Pro. Якщо у Вас Poco F8 Ultra, на жаль, дана модель чохла не є сумісною, тому може сидіти нещільно. З повагою, команда ArmorStandart.