Отзывы покупателей о Защитное стекло для смартфона Samsung Galaxy A37 5G ArmorStandart Pro Black (ARM89661)
Есть в наличии
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Клеїлось на абсолютно новий телефон, тільки відклеїв заводський захист і відразу це скло. Через два тижні відклеїлось у верхній частині, телефоном майже не користувались в цей час.
- Достоинства:
- Легко клеїться
- Недостатки:
- Не тримається
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, як проводилася поклейка, чи рівно лягло скло одразу, і який чохол використовується - це допоможе зрозуміти причину відклеювання. З повагою, команда ArmorStandart.
- Анжеліка С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное стекло, подошло идеально, все быстро и хорошо приклеелось, качество на высоте!
Представник постачальникаДоброго дня, Анжеліка! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Леонід Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буду купувати при потребі тільки це скло.
- Достоинства:
- Найкраще захисне скло яке мені траплялось!
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Леонід! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло швидко, замовив 2 штуки, відбиток пальця працює коректно, пару разів телефон падав на плитку але не 1 трішєни або царапини нема
- Достоинства:
- Ціна=якість, відбиток пальця працює, комплектація(наклейки для зняття пилу , волога серветка, суха серветка, мікрофон фібра)
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.