ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Отзывы покупателей о Защитное стекло для смартфона Samsung Galaxy A37 5G ArmorStandart Pro Black (ARM89661)

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Олег

Клеїлось на абсолютно новий телефон, тільки відклеїв заводський захист і відразу це скло. Через два тижні відклеїлось у верхній частині, телефоном майже не користувались в цей час.

Достоинства:
    Легко клеїться
    Недостатки:
    Не тримається

Доброго дня, Олег! Дякуємо за відгук. Підкажіть, будь ласка, як проводилася поклейка, чи рівно лягло скло одразу, і який чохол використовується - це допоможе зрозуміти причину відклеювання. З повагою, команда ArmorStandart.

• Анжеліка С***

Отличное стекло, подошло идеально, все быстро и хорошо приклеелось, качество на высоте!

Доброго дня, Анжеліка! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Леонід Б***

Буду купувати при потребі тільки це скло.

Достоинства:
    Найкраще захисне скло яке мені траплялось!
    Недостатки:

Доброго дня, Леонід! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.

• Вадим В***

Прийшло швидко, замовив 2 штуки, відбиток пальця працює коректно, пару разів телефон падав на плитку але не 1 трішєни або царапини нема

Достоинства:
    Ціна=якість, відбиток пальця працює, комплектація(наклейки для зняття пилу , волога серветка, суха серветка, мікрофон фібра)
    Недостатки:

Доброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.