Отзывы покупателей о Чехол-книжка для смартфона ArmorStandart OneFold Case для Xiaomi Redmi Note 15 4G Dark Blue (ARM89982)
- Геннадій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купил этот чехол-книжку, всё подошло, кнопки нажимаются легко.
- Достоинства:
- Кнопки, вид, качество
- Недостатки:
- Дороговато
Представник постачальникаДоброго дня, Геннадій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Антон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Не рекомендував цей чохол, матеріал дуже м'який, не витримує навіть нижче середнього тиску твердих предметів, ключі і навіть нігті будуть залишати подряпини...
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Blue
Не підійшов до телефону, качество дуже погане!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Брак
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Нам прикро, що чохол не підійшов та не виправдав Ваших очікувань. Будь ласка, уточніть точну модель смартфона, оскільки Redmi Note 15 4G та інші версії можуть мати відмінності у розмірах. З повагою команда ArmorStandart.
- Геннадій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Скриншоты не соответствуют Xiaomi Redmi Note 15 4G
Представник постачальникаДоброго дня, Геннадій! На фото, демонструється універсальний зразок чохла цієї серії (для ілюстрації функціональності), тому модель телефону може відрізнятися. Але сам товар — для Xiaomi Redmi Note 15 4G. З повагою команда ArmorStandart.