- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Якість погана
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за відгук та покупку. Ваша думка допомагає нам стати кращими! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовлення отримав вчасно і без пошкоджень. Планшет з натягом втиснувся у чохол. Отвори в чохлі відповідають отворам та роз'ємам планшета і не перекривають їх. Десь за півроку пластини кришки стали "самостійно" деформуватися назовні. Багаторазові спроби вирівняти їх до позитивного результату не привело. Кришка ще тримається в закритому положені тільки на 1 магніту.
- Достоинства:
- Відповідає розмірам планшету. Планшет фіксується надійно і не випадає.
- Недостатки:
- Незрозуміла "самовільна" деформація країв кришки
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже гарний і якісний чехол
- Достоинства:
- якісний товар
- Недостатки:
- не замітила
Представник постачальникаДоброго дня, Алла! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Через рік використання дуже слабо тримається на планшеті. Іноді планшет з нього випадає.
- Достоинства:
- Гарний, з магнітом
- Недостатки:
- Погано фіксується на планшеті
- Віталій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото
Ідеальний варіант!
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Такого я просто не очікувала. Після користування і складання його як підставку, він одразу почав псуватися. Не тримає планшет взагалі! Найгірша моя покупка!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Найгірший чехол!
- Виталий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
чохол почав псуватися в перші дні. на наступний чохол витрачу більше грошей
пишу на ємоціях, бо лист про відгук прийшов коли я проходив боса, так як я програв вирішив що відгук це терміново і зразу поділився своїм досвідом)- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- якість
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
жахливий
- Назар Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото
Чохол як чохол, хороший
Представник постачальникаДоброго дня, Назар! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Кирилл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
Після того, як забрали в магазині, він сильно смердів клеєм та іншими матеріалами, з якого він зроблений. Жахливий сморід, який, я думав, провітриться через 5 хв. Але по приїзду додому, сморід не пройшов. І навіть через кілька годин не минув. Довелося везти його назад у магазин і здавати. Кімнату після цього чохла довелося ще кілька годин провітрювати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Запах. До тестів не дійшов.
- Юлия Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Качество не очень, считаю, что своих денег не стоит.
- Достоинства:
- По размеру подошло, основная функция - защита от царапин выполнима.
- Недостатки:
- Не плотно прилегает, качество.
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
супер
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда Armorstandart.
- Анжела О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чохол поганий. Не тримає в положені, завжди падає, не згинається нормально, тому не покласти не поставити. Немає отворів під кнопки. Навіщо писати, що він для цієї моделі не зрозуміло. Зарядне вставляється погано, бо отвір не в тому місці. Нікому не рекомендую. На дотик не приємний,дубовий.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немає отворів під кнопки, отвір під зарядне не дороблений,потрібно силою відгинати. Не тримає коли ставиш.
- Валерий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото
Обычный чехол за свои деньги, не более ни менее.
- Достоинства:
- Совпадает по размеру, защищает от царапин
- Недостатки:
- Из-за того что магнитная крышка не плотно прилегает к планшету функция автоматической блокировки экрана работает один раз из трех, качество тоже посредственное.
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовое золото
Якість справді так собі, кнопки прикриті, тому натискати їх незручно, але головний мінус - не працює функція Sleep/Wake, яка працює з іншим чохлом (перевіряв на iPad 9-го та 8-го покоління)
- Недостатки:
- Не працює Sleep/Wake
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ну что могу сказать о данном чехле: 1. Чёрный цвет стоит дороже чем другие , это как минимум странно, но почитав отзывы понял почему - цвета другие не соответствуют тому что на фото. 2. За эту суму качество могло быть и лучше
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый песочный
Сел отлично, никаких перекосов и запахов. Все работает. Поверхность на ощупь не жесткая, скорее бархатная.
- Достоинства:
- Все хорошо
Представник постачальникаДоброго дня, Александр! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.
- Алексей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый песочный
Ужасное качество материалов и изготовления - буду возвращать.
- Достоинства:
- Отсутствуют
- Недостатки:
- ужасное качество материалов и изготовления
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый песочный
Ужасный чехол, не советую к покупке!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Разъёмы под кнопки, материал, магнит
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый песочный
Цвет соответствует, размер подошел идеально, описанию полностью соответствует. Покупкой остались довольны.
- Достоинства:
- по размеру подошла идеально, не скользит на поверхности.
- Недостатки:
- не обнаружено
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Донька задоволена, поки претензій до якості немає
- Достоинства:
- Зручний, приємна вартість
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Виктор П***Продавец: Rozetka. Цвет: Красный
Кнопки не співпадають. Повернення
- Недостатки:
- Кнопка вкл/викл повністтю е співпадає. Повертаю