Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart для Xiaomi Mi Band 7/6/5 Khaki (ARM57016)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Михайло

Через 5 місяців відламалося кріплення для ремінця (вушко, що кріпиться в пази)

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Ірина

А в мене, зазвичай, воно рветься через півроку. Але останній раз такий проносила 2 роки! Зараз замовлятиму знов)

• Ірина

Чудово, дитина довольна, рекомендую

Доброго дня, Ірина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Л***

Спасибо

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Галина Г***

Отримала ріменець. Дуже сподобались і якість і колір.
    Правда, оригінал був більш м'який. Але це відчувається тільки під час застібування

Достоинства:
    Гарнюсенький
    Недостатки:

Доброго дня, Галина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Никита Х***

В принципе не плохой ремешок. Разве что более жёсткий по сравнению с оригинальным, насколько долго проживёт покажет только время. Под Mi band 6 подошёл отлично.

Достоинства:
    Красивый дизайн.
    Подходит под mi band 6.
    Недостатки:
    Чуть более жёсткий, чем оригинал, но не критично.

Доброго дня, Микита! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.