Отзывы покупателей о Защитное стекло ArmorStandart Glass.CR для Apple iPad Air 10.9 M1 (2022)/Air 10.9 (2020) Clear (ARM57358)

• Антон С***

Скло сподобалось. Краї по всьому склу закруглені, покриття скла приємне.
    Клеїти не прям легко, але якщо не поспішати, то все буде чітко. З моменту купівлі пройшов місяць, скло виглядає і тримається супер.
    Задоволений і рекомендую.

Доброго дня, Антон! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Роксолана

Скло відправили не тої моделі, та тріснуте

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Ігор Н***

Неправильний прислали товар!

Недостатки:
    Всі

Доброго дня, Ігор! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart.

• Женя

неправильний це який?

• Вера П***

Хороше скло для айпаду. Все працює, як і без скла. Сама наклеїла

Достоинства:
    Міцне, непомітне

Доброго дня, Вера! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Юрий О***

Дуже гарне скло!

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування. З повагою команда ArmorStandart.

• Константин Б***

Стекло хорошее. Приклеилось без проблем. Пока всё нормально, Apple Pencil работает хорошо.

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Пока нет

Доброго дня, Константин! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Данило К***

Хороше скло, легко поклеялось, рекомендую!

Достоинства:
    Міцне, є олеофобне покриття
    Недостатки:

Доброго дня, Данило! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• Юрій М***

Прийшов в один магазин, щоб її наклеїти, але продавці почали запевняти, що товар маячня і що можуть наклеїти кращу, я відмовився і не пошкодував, товар повністю виконує свої функції, рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, упаковка
    Недостатки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.

• V

Подошло на  air 4

Достоинства:
    надежная упаковка
  • Олег П***
    Продавец: Rozetka

Скло просто жахливої якості. Вперше стикаюсь з тим що скло більше відбиває зображення ніж пропускає його. Я вже думав можливо на ньому є захисна плівка. Але на жаль ні. Воно просто таке. Нікому не раджу купувати.

Достоинства:
    Якщо плануєте планшет використовувати як дзеркало то це скло вам чудово підійде.
    Недостатки:
    Краще промовчу.

Доброго дня, Олег! Радимо Вам обирати матові стекла, матовий захист екрана допомагає уникнути відблисків і віддзеркалень від сонячного світла або джерел освітлення. З повагою команда ArmorStandart.

• Анна О***
    Продавец: Rozetka

Стекло подошло на мой айпад. Выглядит крепким и надежным. На чувствительность экрана стекло не повлияло. Все отлично.

Добрый день, Анна! Спасибо за положительный отзыв. С уважением команда Armorstandart.