Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол для планшета ArmorStandart Smart Case OE для Apple iPad Air 10.9" M1 (2022)/Air 10.9" (2020) Pink Sand (ARM57408)

Оценка пользователей 1.33/5
  • Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-зеленый

Не прикольно

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Фиолетовый

Не чохол а жах якийсь, суцільні недоліки.
    Викинув упаковку а тепер не знаю чи зможу повернути.

Достоинства:
    Гарний колір
    Недостатки:
    Занадто товстий, з цього випливає 2 головних недоліки:
    1) До Touch ID неможливо не дістатися.
    2) Зарядка не входить в отвір, треба знімати чохол.
  • Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Єдиний плюс - захист. До сканера палець не дотягується занадто товстий шар. Порт для зарядки також закривається на декілька мм, що не дає змоги заряджати планшет в чохлі. Матеріал на торцях не дуже добре проклеєний, тільки отримав, а він уже відслоюється частково. Очікування не виправдав...

Доброго дня, Володимир! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Ми виправимо наші помилки в майбутньому.
      З повагою команда Armorstandart.

• Сергей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый песочный

Якість непогана, але Apple pencil 2 через дану обкладинку не заряджається. Приходиться знімати.

Недостатки:
    Не заряджається apple pencil 2
  • Анатолій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

непотріб, якщо коротко. розблокувати пальцем відбитком неможливо, бо він туди не пролазить. дешевий матеріал. олівець не заряджається.

• Black J***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый

Чолох за розміром підійшов чудово на IpadAir2020 (4th gen). Купувався як комплектна пропозиція до планшету від Розетки, з незначною знижкою від його звичайної вартості, тому і був куплений. В загальному, приємний на дотик матеріал, після закриття, планшет дійсно блокується, та заощаджує енергію. Проте, після відкриття планшету, борти чохла не чітко підігнанні, і тактильно край чохла "врізається" в руки, що повністю портить відчуття користування. Значним мінусом зазначу, що довелось отвір який зроблений в чохлі під роз*єм зарядки на планшеті довелось "розширювати", тому що не було можливості зарядити планшет в чохлі... Банально чохол, заваджав кабелю, і той не приєднувався до планшету плотно. Можливо, для інших 10,9 ситуація буде інша, але в мене враження зовсім не задовільні від цієї продукції.

Достоинства:
    Мікрофібра, магніти
    Недостатки:
    Не співпадіння під зарядний роз*єм, гострі внутрішні края.