Отзывы покупателей о Гидрогелевая пленка ArmorStandart для Apple Watch SE 2024 / SE 2023 / SE 2022 / SE 2020 / 6 40 mm 6 шт. (ARM57733)

Оценка пользователей 3.38/5
  • Анастасія Н***

Головне подивитися відео інструкція перед використанням. Пухирці повітря зникли на наступний день

Достоинства:
    Гарна плівка

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Марта К***

Замовляла плівку на Apple Watch, отримала якусь заготовку. Товар не відповідає опису!

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Анатолій П***

Не клеиться по краям, ужас

Достоинства:
    Не клеиться по краям, ужас
    Недостатки:
    Не клеиться по краям, ужас

Доброго дня, Анатолій! Дякуємо за відгук. Дійсно, через заокруглення скла Apple Watch можливі невеликі відставання по краях - це особливість форми дисплея. Плівка при цьому зберігає захист центральної частини екрана. З повагою, команда ArmorStandart.

• Аліна Б***

Так само як в одному з коментарів зіштовхнулася з тим, що по краям плівка не прилягає. Усі 6. Сама по собі плівка гарна, але кути нібито дуже щільні і відстають від поверхні годинника.

Доброго дня, Аліна! Дякуємо за відгук. Дійсно, через заокруглення скла Apple Watch можливі невеликі відставання по краях - це особливість форми дисплея. Плівка при цьому зберігає захист центральної частини екрана. З повагою, команда ArmorStandart.

• Кристина

Отличные пленочки! Легко наносятся и разглаживаются Почитав предварительно инструкцию и рекомендации в отзывах, получилось нанести пленку с первого раза. Для лучшего прилегания помогает фен, нагрев и разгладив пленку шпателем, пленка тогда вообще идеально ложиться на поверхность часов

Доброго дня, Христина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Славова Н***

Гарна ціна, швидко відправили

Доброго дня, Наталья! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Катерина Б***

Звичайна плівка, ціна доступна. Проте не з першого разу змогли поклеїти, клеїла в майстра.

Достоинства:
    Ціна, дешево за 6 плівок
    Недостатки:
    Важко у поклейці

Доброго дня, Катерина! Дякуємо за відгук. З повагою команда ArmorStandart.

• Юрий Д***

Супер!

Достоинства:
    6 шт в комплекті
    Гарно клеїться
    Хороший комплект
    Недостатки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія Г***

Розмір взагалі не відповідає дійсності.Замовили на Apple Watch SE 2023.Скло не закриває екран.Погано клеїться, до всього на кожному склі полоса.

Недостатки:
    Не відповідає дійсності розмір
  • Альона К***

Поклеїли достатньо швидко але були пухирці маленькі. Вирішили залишити і якщо здереться приклеїти нову. За ніч пухирці розійшлись і покриття стало рівним. Вийшло все зробити навіть без інструкції.
    Зняла 1 зірочку черкз те, що мінімальне замовлення 200, мусила 2 пачки брати. Але по факту економія вийшла колосальна, бо поклеїти плівку таку 500 грн, а я за 208 12 шт купила

Достоинства:
    -є відео інструкція, хороша якість, вирівнюється сама
    Недостатки:
    Не можна замовити на суму менше ніж 200 грн
  • Анна П***

Ідеально. З першого разу без бульбашок!

Недостатки:

Доброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергей Ж***

Главное не спешить, все делать аккуратно. И испортив две пленки, получается хороший результат, без пузырьков и плотно прилегающей пленке. Можно покупать.

Достоинства:
    Хорошо, прилегает, не остаётся пузырьков.
    Недостатки:
    Надо , потренироваться )

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кінаш Н***

Прийшло вчасно
    При поклейці всі кути віддуває

Достоинства:
    Недостатки:
    Погано тримає краї
    Не прилягає повністю
    Шкода потрачених грошей
  • Строй А***

Начну с того, что сколько антигравиек не покупал, у всех проблема с отклеиванием углов. Всё решается терпением и временем. Весь лист состоит из 6ти надрезанных пленок, каждая из 4х слоев. Нижний слой - жесткая основа, верхний прозрачный, защитное покрытие, под верхним покрытием сама пленка, которая будет на устройстве. под ней тот слой, который нужно отклеивать перед непосредственно нанесением. Я делал так: снял весь бутерброд с нижней основы (осталось три пленки), потом снял самый нижний слой первую часть аккуратно, не касаясь липкого слоя (двойной разрез), потом вторую часть этого третьего слоя, проводя по самой пленке пластиковой картой (любой). теперь на устройстве два слоя. я аккуратно канцелярским ножом отделил верхний самый слой и удалил его. осталась та самая пленка. пальцами разгладил углы. если углы отлипают - нужно подогревать феном углы и сразу же их разравнивать. если опять отлипли - повторять (минут 15-20 всё решается) уже два устройства поклеил. день держится, остались 4 пленки в запасе. Главное терпение, и отсутствие пыли, а так же наличие времени (на скорую руку я бы не клеил).

Достоинства:
    Отличная пленка за свои деньги
    Недостатки:
    немного отклеиваются углы по началу.

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за позитивний відгук , Ваша думка дуже важлива для нас. З повагою команда Armorstandart.

• Дмитрий О***

Большое спасибо! Ваш отзыв очень помог.
      Неожиданно, но фен реально работает. Теперь края пленки не отклеиваются.

• Ніна

Ця плівка - це жах. Вона менша ніж дисплей, вона нормально не клеїться, а головне - на ній залишаються відбитки пальців (руки при цьому абсолютно чисті, щойно вимиті), видимість екрану стає мінімальна.
    Викинуті на вітер гроші. Не раджу.
    Хоча скло на телефони беру цього виробника вже не перший рік, тому дуже здивовна такої якістю плівки.

Достоинства:
    Немає їх
    Недостатки:
    Цей товар - суцільний недолік
  • Александр М***

В комплекте 8 наклеек. Пока приловчился, испортил 3. В целом, свою функцию выполняют, но края дисплея остаются незащищенными (плёнка немного меньше самого дисплея). Одной плёнки хватает на неделю, при попадании грязи она понемногу начинает отклеиваться. Купил уже две упаковки. Если доверить поклейку умельцу, плёнка будет держаться намного дольше. Сейчас товар на акции, реуомендую

• Чебанная Я***

Абюсолютно бесплоезное приобретение как на 40 мм так и на 44 мм. Пленка не по размеру экрана, будьте готовы что по бокам ребра экрана будут открыты и царапаться за все, что вы зацепите. Перевод денег, не советую.

Достоинства:
    Пленка
    Недостатки:
    Не по размеру часов