Отзывы покупателей о Ремешок ArmorStandart Braided Solo Loop для Xiaomi Mi Band 7/6/5/4 Size M Blue (ARM58764)

Оценка пользователей 4.4/5
  • Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ремінець ідеально підійшов під годинник, щодо розміру, то він розтягується, і на руці тримається ідеально, не пережимає і не ковзає.

Доброго дня, Роман! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Евгения П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

На тонкой женской руке болтается и не держится на нужном месте.

Достоинства:
    Хороший материал, норм качество.
    Недостатки:
    Великоват

Доброго дня, Євгенія! Дякуємо за відгук. Для більш комфортної посадки у нашому асортименті є менший розмір - S, який краще підходить для тонкої руки - ссылка
      Окрім того, у нашому асортименті є моделі ремінців з регулюванням довжини, які можна підлаштувати під будь-який розмір зап’ястя - ссылка
      З повагою команда ArmorStandart.

• Евгения П***

Ото я тупанула с размером)) жесть.

Дякую!

• Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor

Гарний ремінець. Прослужив 1,5 роки. Еластична тканина, яка не тисне. З часом тканина брудниться, можна окремо помити і висушити, але довго сохне.
    В результаті через 1,5 роки майже щоденного використання потріскався пластик і годинник не тримався. Але я вважаю такий результат непоганим.

Достоинства:
    Гарний дизайн, тканинний еластичний ремінець.
    Недостатки:

Доброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Ч***

Гарний ремінець

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Саня П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Просто супер. Больше года выходил и не порвался. Мочить только не желательно, сохнет долго.

• Валерій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Оправдывает себя, если резинка и растянется - это ее свойство, нужео физику учить.

Достоинства:
    Не цепляется, сидит норм, руку не давит, нет застёжки
    Недостатки:
    Не нашёл.

Доброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Паша Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Швидка дставка, хороша якість. Не болтається як інші

Достоинства:
    Надівається і знімається легко, роботі не заважає
    Недостатки:

Доброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим Р***

Таке собі

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко розтягнулося резинка

Доброго дня, Вадим! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що ремінець не виправдав ваших очікувань. З повагою команда ArmorStandart.

• Тадей Н***

Зручний

Дякую за відгук! З повагою команда ArmorStandart.

• Віталій Р***

Приїхало швидко . Якість файна

Доброго дня, Віталій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki

Отлично держится, выглядит стильно, ничего не выпадает, не растягивается, на руку не давит. Морская вода, жар, холод, вообще никак не сказываются на нём 10/10

Достоинства:
    Идеален во всём
    Недостатки:
    За год носки не обнаружил

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Вадим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ремішок гарний,плетена резинка не давить.

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Вадим! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Кирило С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий ремінець, але розтягується через деякий час і носити не комфортно

Достоинства:
    Зручний поки не розтягнувся
    Недостатки:
    Розтягується швидко

Доброго дня, Кирило! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дуже класна штука. Міцно тримається та щільно притискає браслет до руки, так, що це не створює дискомфорт. Наразі не треба регулювати між звичайним носінням та тренуванням, як було в оригінальному до мі банд 4, та невдалих замінниках. Дуже задоволений

Достоинства:
    Ціна. Якість. Зручність. Швидкість доставки
    Недостатки:
    Не побачив

• Элеонора К***

Дуже зручний!

Достоинства:
    Не заважає, без застібки

Доброго дня, Элеонора! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Переживала, що буде великий бо в мене досить тонке запʼястя і важко підібрати без застібки , але сів ідеально. Відправляють досить довго, але про це написано при оформленні замовлення, тому тут без питань до продавця

Достоинства:
    Класно сидить, без застібки

Доброго дня, Анастасія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ольга К***

Користуюсь пів року. Не розтягнувся, зручний, не парить. Рекомендую

Достоинства:
    Якість-ціна
    Недостатки:

Доброго дня, Ольга! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ремінець супер, без застібки, не втратиш, пропоную.

Достоинства:
    Моноліт, міцно тримає.
    Недостатки:
    Розтягнення не уникнути.

Доброго дня, Світлана! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Світлана А***

Дуже зручний, сподіваюсь вічний
    Якість гарна. Доступна ціна. Швидка відправка.

Достоинства:
    Зручний

• Игорь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki

Гарний та зручний ремешок!

Достоинства:
    Ціна і якість
    Недостатки:

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ярослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Red

Ремешок маленький жмет руку, если у Вас кость крупная) Думал будет свободнее, подошло малому 12 лет

Достоинства:
    Не потеряешь
    Недостатки:
    Маленький ремешок

Доброго дня, Ярослав! Дякуємо за відгук. Маємо в наявності більші ремінці в розмірі M - ссылката L - ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.

• Юрій Б***

Купил, всё супер.
    Те кто пишет: Растянулся! Вы вилели что покупаете резину. Снемите, намочите, дайте ему высохнуть - он стянется!

Достоинства:
    Удобство.
    Недостатки:
    Нет.

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki

Найзручніший браслет що в мене був. Краще за ремінці

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Зручний ремінець, добре тримає, за 6 місяців використання майже не розтягнувся. Розмір М купувала на зап'ястя 18.5 см

Доброго дня, Марина! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Чудовий ремінець, мабуть пасував би ще чуть більший! Тепер точно не загубиться браслет - попередні 2 під час активних робіт чи переходів непомітно розчіпалися і злітали з руки.

Брав одразу 2 - для тестя (L, якраз цей) і синові (M)

На даний момент все чудово, жодних нарікань, хіба на Mi Band 7, який вже є чуть ширшим і вищим, залишається простір між ремінцем і посадочною канавкою браслета, ніби хоче бути чуть ширшим

Загалом рекомендую! Основний задум справно виконує

Достоинства:
    Суцільний, мʼякий браслет, який просто не можливо загубити через випадкове розмикання замка/фіксатора
    Недостатки:
    Для Mi Band 7 завузька фіксуюча резинка, але це не критично і крім естетики, жодного значення не має, хоча часом бруд може таки накопичуватися

На Mi Band 5 все чудово

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Pink

Колір як на картинці,дуже зручний!

Доброго дня, Анна! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor

Із переваг даного браслету - доступна ціна та гарний вигляд, немає застібки-пімпочки, котра ламається у перші дні експлуатації браслету.
    Із недоліків - через місяць повсякденного носіння браслет вже був не на зап'ясті, а біля ліктя (розтягнувся), через не щільне прилягання браслету до руки почала пропускати повідомлення.
    Тобто мені його вистачило орієнтовно на місяць, після - його використання втратило сенс. Силіконові варіанти таки краще.

Добрий день, Ірина! Дякуємо за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас. Дякуємо за Ваш вибір! З повагою команда ArmorStandart.

• Владимир К***

Отличный ремешок, удобный.

Недостатки:
    Немножко давит.

• Богдан Б***

Зручний ремінець

Доброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Виталий У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Khaki

Браслет хороший, но при выборе, обратите внимание на размер. Мой размер М, по ошибке взял L.

Добрий день, Віталій! Зв'яжіться з відділом по роботі з поверненнями за посиланням - ссылка
      З повагою команда Armorstandart.

• Лілія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Чудовий ремінець. Вже півроку ношу, нарікань немає. Зручно одягається і знімається, на руці чудово виглядає.

Достоинства:
    Зручний в використані
    Недостатки:

Доброго дня, Лілія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor

Супер! Обирайте розмір з врахуванням того що за тиждень-два трохи розтягується.

Достоинства:
    Яскравий як на фото.

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Сергій П***

уважно обирайте розмір

Достоинства:
    не царапае ноут
    Недостатки:
    плотно сидить

Доброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Charcoal

Підійшов. Чудово сидить на руці. На скільки вистачить, покаже час.

Доброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег Р***

Файний ремінець

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.