- Аниканов О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
"Сіла" ідеально, кнопки легко натискаються, над блоком камер по периметру "поріг", склу не заважає. Тактильні відчуття - приємні, не слизький.
- Достоинства:
- Вище вказано
- Недостатки:
- Доки не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Валерий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший чехол за свои деньги.
Представник постачальникаДоброго дня, Валерій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Вячеслав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чохол якісний ,по розмірам все підходить .Дякую
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДоброго дня, Вячеслав! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну гарний,підійшов.
- Достоинства:
- Бортикі довкола камери
- Недостатки:
- Трішки слизький
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Слободяник Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені сподобалось, що вона (панель) матова
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Demiduk L***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все отлично.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний чохол. Сів як рідний
- Достоинства:
- Приємний на дотик
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довольно приличный чехол, тонкий, отпечатков пальцев не остается ну и нормальная цена.
- Достоинства:
- Не дорого.
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Євген! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Особисто мені не спододався, по опису сподівався що він буде більше "м'який".
Матеріал приємний але занадто гладкий, не софт-тач взагалі. Стандартний силікон - менш слизький. Пару разів вже ловив телефон "в польоті".
Але мабуть за таку ціну нічого якіснішого не купити.- Достоинства:
- Недостатки:
- Занадто гладкий, слизький
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за відгук. Ця модель чохла має матове покриття з гладкою поверхнею, яке запобігає появі відбитків і подряпин, але дійсно може бути трохи слизьким на дотик. З повагою команда ArmorStandart.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чехол неподошел, точнее с ним неподключаеться кабель зарядки, маленький вырез на чехле, кабель родной!
- Недостатки:
- Не полный функционал