Отзывы покупателей о Чехол для смартфона ArmorStandart ICON2 Case для Apple iPhone 14 Pro Max Red (ARM63618)

Оценка пользователей 4.14/5
  • Відгук
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight

Дуже поганий матеріал, пилюка клеїться, тяжко почистити, телефон виймається разом з кишенею.

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що чохол не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю. З повагою команда ArmorStandart.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight

топовий чохол , максимально приємний та всередині мікрофібра

Доброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Lilac

Отличный приятный на ощупь чехол всем рекомендую

Недостатки:

Доброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Олег Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight

Гарна якість, зробив помилку, купив чохол без мікрофібри за 400 грн, за 3 місяці(новий телефон), поцарапав усі бокові грані, як то телефону 10 років. Із цим все супер, щільне прилягання і фібра!

Достоинства:
    Щільне прилягання, мікрофібра

Доброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Violet

Забрал в точке выдачи не посмотрев. По факту всунули туда другой конфигурации чехол. Тот что дешевле.

Недостатки:
    Не соответствует описанию.

Доброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart

• Семен С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight

Взагалі гарний чохол, доволі якісний та за приємну ціну.

Достоинства:
    Якість, ціна.
    Недостатки:
    Як на мене трішки важкувато нажимаються кнопки.

Доброго дня, Семен! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Midnight

Замовив чорного кольору, гарна якість, без швів, я задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Денис С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Turquoise

Заказал ярко-зелкный, а пришел фисташковый. Цвет в действительности не соответствует картинке