Отзывы покупателей о Аромадиффузор Aroma Bloom Patcholi and bergamot Пачули и бергамот 100 мл (2252413836013)
Нет в наличии
- ворошилов с***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ничего общего с аромо-маслами! То-ли спирт, то-ли омывайка залита, самая дешевая-для стекол в машине!
Добрий день. Склад аромадифузорів: 70% спирту та 30% аромомасел. Якщо Ви не відчуваєте аромат, потрібно добре пермішати вміст баночки (рідину) і аромат з'явиться. Також якщо дифузор принесли з холоду, аромат може відразу не відчуватися. Нехай настоїться у теплі і Ви відчуєте аромат.
- Бумарь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний аромадиффузор. Аромат неперевершений
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Не виявила
Дякуємо за ваш відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш аромадифузор! Нехай він створює у Вашому домі затишок і приємну атмосферу. Будемо раді бачити Вас знову!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Більше подобається цей аромат. Але згодом він трошки змінився.
Вітаємо, дякуємо за відгук. Ми раді, що Вам подобається наш аромат. Можливо дані дифузори були з різних поставок, тому Ви відчули зміни. Звертайтесь до наших менеджерів, вони з радістю допомжуть у виборі аромату.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний аромат навіть з однією паличкою, рекомендую!!!
- Достоинства:
- Приємний аромат
Вітаємо, дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний, купую не перший, вистачає десь на 1.5 місяця , шкода що подорожчав.
- Достоинства:
- Об'єм, аромати
- Недостатки:
- На сьогодні, ціна
Вітаємо, дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку. Приємно знати, що Вам подобаються наші аромати і Ви повертаєтесь до нас знову.
- Елена З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку запах різкий (аж дурно), а пізніше ледь відчувається. Відлила в іншу бутилочку, як закінчиться підриваю, запах не відчувається. Та сам запах не смачний, дешевий.
Вітаємо, шкода, що Вам не сподобався аромат. Для того щоб аромат відчувався краще, рекомендуємо перемішувати рідину та перевертати палички раз у 2-3 дні. Якщо аромат занадто різкий для Вас, можна зменшити кількість паличок (поставити 2-3, а не всі 5). Щоб підібрати аромат, який Вам подобається можете звернутися до менеджерів нашої компанії. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за відгук.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Звичайний освіжувач повітря. Нічого особливого.
- Достоинства:
- Насичений аромат.
- Недостатки:
- Швидко вивітрюється та не відчувається аромат бергамоту.
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший раз купувала, все було чудово :швидке виконання замовлення, аромат, приблизно на місяць вистачило і пахло на всю кімнату. В другий раз, аромат не той, навіть по кольору відрізняється, палички позеленіли, аромат не відчувається в кімнаті. Більше замовляти не буду.
Ліворуч діфузор придбаний на розетці ,праворуч в іншому мгазині. Коробки однакові, але самі діфузори різняться- Достоинства:
- Швидке виконання замовлення
- Недостатки:
- Не той аромат, навіть по кольору відрізняється, палички позеленіли
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В зимку аромат супер
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахне як чоловічій парум.
Бергамоту не відчула. - Долгих М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не сподобався. Дуже простий запах. Як чоловічий дезодорант дешевий.
- Достоинства:
- Ціна?
- Недостатки:
- Запах різкий простий як дешевий дезик. Швидко вовітрюється з пляшки - рідина ще є, а запаху вже немає
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат стійкий, на цьому всі переваги закінчуються. Запах як на мене! дешевого спиртового чоловічого лосьйону після гоління. Бергамот відчувається тільки в назві.
- Ксения Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже подобається цей аромат, наче добрий чоловічий парфум
- Достоинства:
- Стійкий сильний аромат
- АнастасіяПродавец: Rozetka
Аромат - штука дуже індивідуальна. Всі в коментах лайнять його, а я прямо надихатись не можу. Хто пише про запах дешевого чоловічого дезіка, скажіть, про який саме мова, - я собі ящик куплю) Зірочку зняла тільки через те, що швидко закінчується, хоча я ставлю зазвичай тільки 2 палички.
Вітаємо! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- ПеребийспринтПродавец: Rozetka
Не розумію тих, хто вибирає освіжувач за принципом "я з богатої сім'ї". Випробовував різні види Aroma Bloom, але цей аромат сподобався найбільше. Модливо хтось не знав: інтенсивність запаху регулюється кількістю вставлених у ємність паличок
- Достоинства:
- приємний запах
- Недостатки:
- В одній мережі будівельних гіпермаркетів ціна дешевша
- Малей И***Продавец: Rozetka
Мені дуже подобається цей аромат. Курувала вже декілька раз.
- Достоинства:
- Запах тримається довго
Дякуємо за відгук! Нехай Aroma Bloom наповнює щастям Вашу оселю!