- Ярослав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємний аромат, але погано зашліфовані палички
- Достоинства:
- Аромат
- Недостатки:
- Не зашліфовані палички
Дякуємо вам за відгук і за те, що поділилися враженням! Дуже раді, що вам сподобався аромат «Сицилійський грейпфрут» — ми дійсно багато уваги приділяємо якості ароматів. Дякуємо також за зауваження щодо паличок. Нам шкода, що ви зіткнулися з таким моментом — ми обов’язково перевіримо цю партію та передамо інформацію виробнику, щоб покращити якість комплектуючих. Якщо бажаєте, напишіть нам (компанія «Aroma Bloom») на сайті або ж у соціальних мережах повідомлення — ми з радістю підберемо та надішлемо вам новий комплект паличок, щоб користування дифузором було максимально комфортним. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Инна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
гарний дизайн , приємний аромат
- Достоинства:
- приємний ненавязливий запх
- Недостатки:
- не виявила
Добрий день, дякуємо за чудовий відгук. Раді що аромат та дизайн Вам сподобалися. Будемо чекати на Вас знову.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий запах грейпфруту, не є нудним
Вітаємо, дякуємо за відгук та високу оцінку! Нехай аромат Вас радує.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Аромат чудовий
Вітаємо, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Нам дуже приємно.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах гарний, не навʼязливий і на відміну від інших запахів цієї серії не віддає спиртом.
Вітаємо, дякуємо за відгук. Якщо аромадифузор пахне спиртом рекомендуємо частіше перемішувати вміст баночки. Масло осідає на дно, тому Ви відчуваєте спирт. Перемішуйте рідину раз у 3-4 дні та перевертайте палички і аромат буде відчуватися краще.
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пахнет хорошо, даже убрала пару палочек
Но аромат мне не нравится. У меня ассоциируются с какими- то химозными влажными салфетками или моющим средством- Представник постачальника
Вітаємо, дякуємо за відгук! Якщо аромат занадто насичений для Вас, зменшіть кількість паличок. У нашому асортименті є багато різних ароматів, можете звернутися до менеджера і Вам допоможуть підібрати аромат.
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий,свіжий аромат.Дякую
Вітаємо! Дуже дякуємо вам за відгук. З нетерпінням чекаємо на вас знову.
Вітаємо! Дуже дякуємо вам за відгук. З нетерпінням чекаємо на вас знову.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный диффузор, надолго хватает и сам запах ненавязчивый и приятный
- Достоинства:
- Стойкость, аромат, визуально очень красиво
- Недостатки:
Вітаємо, дякуємо за відгук! Ми цінуємо Вашу думку. Чекаємо на Вас знову.
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стійкий класний аромат!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Швидка поставка...
- Достоинства:
- Приємний запах..
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На етапі відкриття ємності, перші дні просто шикарний аромат, але з часом втрачає інтенсивність. Зараз в приміщенні не залишилось ані сліду від першого враження, відчути можна лише якщо спеціально підійти, взяти палочку і понюхати. Але, думаю, що не так це має працювати) Рідина випаровується, вже менше половини залишилось, а запаху немає, нажаль.
- Достоинства:
- Перші декілька днів дійсно приємний цитрусовий, як я люблю, аромат
- Недостатки:
- Втратив запах, не справляється з покладеними обовязками, засмутив
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывал первый раз, на пробу, запах очень понравился, не резкий.
Рекомендую.- Достоинства:
- Запах супер
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почну з доставки. Все чудово.
Якість самого аромадифузора подобається.
Єдине, що для мого сприйняття аромату він дуже насичений (до тошноти). 5 паличок забагато для маленької ванної кімнати. Мені, мабуть , однієї вистачить. Аромат цитрусовий. Мені більше грейпфрутом пахне.
Баночка гарна, стримана в кольорах етикетка. Мені подобається.- Достоинства:
Специфічний запах але хто любить запах грейфрута з кислинкою може брати
- Валерія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Специфічний запах але хто любить запах грейфрута з кислинкою може брати
- Давид Т***Продавец: Rozetka
Чудовий аромодифузор. Якісний та з гарним запахом. Я не жалкую що замовима його.
- ЛюбовьПродавец: Rozetka
Пока не пожалела, что заказала этот ароматизатор. Пахнет довольно не плохо и отправка в оговорённые сроки и цена не большая.
- Демьян К***Продавец: Rozetka
Рекомендую для дома этот ароматизатор. Цена нормальная, запах приятный, получен быстро.
- Виктор Э***Продавец: Rozetka
Моя оценка - 5 звезд. Не пожалеете, если обратитесь и купите такой с цитрусовым запахом.
- Лариса Р***Продавец: Rozetka
О покупке не пожалела. благодарность от меня. Спасибо Вам.
- Инна С***Продавец: Rozetka
Покупаю не первый раз этот ароматизатор, все на свои деньги. Рекомендовать мы 100% можем. Спасибо
- Євгенія К***
Добрий вечір, а палички в комплекті були?
- Анна К***Продавец: Rozetka
Отличный аромат. Приятно пахнет и не дорого стоит. Прекрасная цена за прекрасный запах
- Светлана Г***Продавец: Rozetka
Первый раз взяла попробовать с апельсином и я в восторге!! Запах с нотками свежести, не удушающий, мне нравится!