Отзывы покупателей о Аромадиффузор Aroma Bloom Delicate vanila Ванильная нежность 100 мл (2252418691013)
Нет в наличии
- Костянтин Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормально
- Достоинства:
- Запах
- Недостатки:
Дякуємо за високу оцінку! Ми щасливі, що аромат Вам підійшов. Будемо раді бачити Вас знову!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний аромат, рекомендую!!!
- Достоинства:
- Приємний аромат.
Вітаємо, дякуємо за відгук! Ми раді знати, що Ви задоволені покупкою. Приємно, що обираєте саме нас та отримуєте позитивні емоції від покупки. Чекаємо на Вас знову.
- Аліна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла 4 запахи "Delicate vanila", в одній із коробок був аромадифузор "Sandal wood" замаскований в коробку "Delicate vanila" :(
Вітаємо,вибачаємось за принесені незручності. Ви можете заповнити бланк повернення товару в особистому кабінеті "ROZETKA". Повернути товар можна у точках видачі "ROZETKA".
Перевірте, будь ласка, чи Ваш товар підлягає поверненню. Покладіть новий товар, без слідів експлуатації, в оригінальну упаковку і знайдіть чек про оплату.
- ЛюбомирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах норм, вкусный, но проблема заключается в том, что он чувствуется едва-едва. То есть, если ваша цель, чтоб запах аромат в комнате, то к сожалению, эта штука не справляется. Чувствуется только если к ней приблизиться
- Достоинства:
- аромат, цена
- Недостатки:
- слабо распространяется запах
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах на любителя
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримав сьогодні 30.11.2023 все класно,аромат дуже класний рекомендую!!
Аромат відчувається більше,як чоловічий- Достоинства:
- Аромат
- Віолетта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Запах классный ваниль и немного есть запах мужские духи! Прикольно в общем!