- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Масла фирмы Ароматика всегда отличного качества. Срок и скорость доставки, как всегда на высоте!
Спасибо.- Достоинства:
- Цена-качество
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Хорошее натуральное масло какао
- Достоинства:
- Натуральное
- Вера Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
- Лена Н***
Как масло? Хочу тоже купить.
- Вера Г***
Не раджу. Краще купіть харчове масло какао (знайдіть в інтернеті). Набагато кращої якості і в рази дешевше.
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Отримала сьогодні масло какао. Захисної плівки нема, сама олія вже засмерділася, пахне як сильно зіпсований сир. Зверху коробка була упакована , але не ідеально, так можна й самому заклеїти. Тобто, я розумію, що кладуть такий товар свідомо. І вже навіть не знаю , що казати. Тому що мені втретє за недовгий час приходить зіпсований товар. Попередні два рази я постаралась зрозуміти, що всіляке буває, не хотіла тієї волокіти з поверненням. І не хочеться, щоб такий товар знов на склад повертався...Дуже розчарована!!!
- Недостатки:
- Банка відкрита, тоар зіпсований
Эксперт RozetkaДоброго дня, Галина! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику через форму зворотнього зв'язку (внизу сторінки) для вирішення проблеми, ми з Вами зв'яжемось. В майбутньому, будь ласка, використовуйте цю форму.
- МаринаПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
З твердих олій це мій фаворит! Обожнюю її легкий шоколадний аромат. Розтоплюю масло в долонях та наношу на шкіру, воно добре живить та пом'якшує. Також час від часу використовую як бальзам для губ, вони стають зволоженими та гладенькими, менше тріскаються.
- Достоинства:
- Чудовий запах, добре помякшує та зволожує шкіру
- АннаПродавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Покупкой довольна. Использую в холодное время года, т к начинается аллергия на холод. Хорошо питает, смягчает. Рекомендую.
- Достоинства:
- Отлично питает кожу
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Кузьмина Т***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Масло великолепное. Питает, увлажняет, смягчает кожу.
- Обычная п***Продавец: Rozetka. Объем: 50 мл
Аромат нежный, масло впитывается отлично.
Наносила на кожу век, брови, губы и руки.
Ресницы и брови после применения становятся блестящими и крепкими, кожа - нежной. Трещинки на губах заживают буквально за одну ночь. Словом достойный продукт- Достоинства:
- Питание, увлажнение, универсальность,накопительный эффект
- Недостатки:
- Не обнаружила
- Irada В***Продавец: Rozetka. Объем: 100 мл
Отличное масло. Консистенция достаточно твердая, тает не быстро. Имеет приятный мягкий запах какао. Впитывается быстро. Покупаю не первый раз (брала и здесь и в другом магазине). Пользуюсь чаще зимой. Хорошо увлажняет.