Отзывы покупателей о Мужские кроссовки для бега ASICS Trail Scout 3 1011B700-002 46 (11.5US) 29 см Черные (4550456747371)
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Синий. Размер: 44
Средний
Соответствие размеру
Маломерит
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Черный. Размер: 44
Обычные кроссовки,ниже писали за надёжность,посмотрим.Брал 44 р., американский размер 10,подошли идеально.
- Достоинства:
- Лёгкие
- Недостатки:
- Пока не увидел
- Віталій К***
Привет. На какую длину стопы подошёл 44 размер? Мне нужно на 27.5 см.
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-синий. Размер: 40.5
- Достоинства:
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Jasper. Цвет: Черный. Размер: 41.5
ЗАГАЛЬНЕ ЗАДОВОЛЕННЯ,ЯПОНЬЦІ ВМІЮТЬ ЗДИВУВАТИ (НЕЗАПЕРЕЧНА ЯКІСТЬ ).
- Достоинства:
- ЦІНА
- Недостатки:
- НЕМА
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Athletic Team. Размер: 44
Купував зятю на подарунок. На довжину стопи 27.5 см 44 розмір підійшов ідеально. Йому сподобались. Сам більше 10 років використовую цей бренд.
- Достоинства:
- ASICS, кращого, для мене і усієї родини, немає.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бирюзовым. Размер: 41.5
Зручні, але дуже швидко порвався верх
- Станіслав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Athletic Team. Цвет: Черный. Размер: 44
Кросівки виглядають супер, але на майбутнє велике прохання вказувати який саме розмір йде - європейський чи український. Таблиця розмірів не дуже допомагає коли не знаєш який розмір береш. Так, на коробці все стоїть із відповідністю, але на коробку спочатку не дивишся. Коли міряв - думав, що просто нові і розносяться. На п'ятий день вже неможливо було ходити без болю. Добре, що є людина, якій вони ідеально підійшли.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Пара ненаписаних слів може зруйнувати весь досвід, коли інші за замовчуванням вказують українські розміри, а тут - європейський.
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Athletic Team. Цвет: Черный. Размер: 45
Підійшли за розміром, швидко відправили
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: SenseiSport. Цвет: Черный. Размер: 44
жахливі по якості, навіть сезон не проходив як вже сітка наверху полізла.
Нікому не раджу дані кросівки- Достоинства:
- Недостатки:
- за таку ціну, жахливої якості
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Кроссовки удобные и стильные. Качество отличное.
- Джон М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бирюзовым. Размер: 41.5
Зручні, але швидко зносились
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный с бирюзовым. Размер: 42.5
Кросівки якісні, рекомендую
- Достоинства:
- Легкі кросівки для повсякденного користування
- Недостатки:
- Не виявив
- Корець О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 43.5
Товар супер.
- Геннадий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бирюзовый. Размер: 42.5
Непогана якість але в мене біля п'ятки внутрі сітка порвалась
- Ігор Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 45
кросівки не погані, але через 5 місяців порвалася сєтка на обох кросівках
- Богдан А***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Перше враження гарне шви рівні, нічого не стирчить, клей в нормі, колодка міцна, легкі зручні, на примірці так здалось. Спробую походити напишу більше.
- Достоинства:
- Матеріали, якість
- Недостатки:
- Немає поки
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Другий тиждень ношу ,поки все добре, мякі, зручні.
Соответствие полноте
Средняя
Соответствие по подъему
Средний
Соответствие размеру
Соответствует
- Дмитро Р***
Як вони? Відходили хоча б сезон?
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
В моем случае, при всем уходе начали рассыпаться через 2 месяца
- Достоинства:
- Комфорт
- Недостатки:
- Плохое качество
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Дуже задоволений.Бо ASICS -це "лубофф".Все добре ,ніяких артефактів та запахів не було.Зручно що є можливість примірки.Дякую.
- Достоинства:
- Легкі,зручні,стильні,ціна.
- Владислав В***
як вони на літо?Ногу не парить?
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: SenseiSport. Цвет: Черный. Размер: 45
Кроссовки отличные. Лёгкие и удобные.
- Достоинства:
- Качество и цена
- Недостатки:
- Пока не нашёл
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 42.5
Дуже зручні та витривалі кросівки. Відходив два сезони без нарікань
- Достоинства:
- Зручні та витривалі
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бирюзовый. Размер: 40.5
Мені сподобались не очікував що розмір буде так підходити під мої ноги,а тут як по мені шиті ,відходив сезон все ок як нові.
- Мазураш О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Советую эти кросовки , очень удобные и практичные, ношу давно, держат форму, фактически как новые .
Обувь у меня убивается и снашивается быстро , на удивление эти оказались не убиваемые !- Достоинства:
- Очень крепкие и надёжные .
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Дякую,все ок
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46
Гарна якісь
- ГеннадийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 46.5
Кроссы классные
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 42.5
Просто бомба
- Нікіта П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 44
Доволі не погані
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Тріскає (звук) правий кросівок при ходьбі трішки діє на нерви
- Леонид В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-бирюзовый. Размер: 42.5
Написано "для бігу", але й для ходьби згодились. Рекомендую
- Достоинства:
- Чудові комфортні кросовки. Вдало угадав розмір, прочитавши рекомендації
- Недостатки:
- ЮРИЙ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 46
Норм кроси.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 43.5
Добра якість,чудова протектора і матеріала за свої гроші.2 неділі бігу як нові
- Достоинства:
- Недостатки:
- Немае
- Ігор З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 44
Кросівки ASICS купив перший раз, раніше були інших популярних фірм. Розмір підійшов добре, так як є розмірна таблиця і можна визначити завдяки їй свій розмір . Основне призначення взуття було для роботи в залі. З жовтня 2023 року користуюся щодня - усе нормально. Одним недоліком (для залу) є трошки "шумна" підошва через протектор
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- М'якість - твердість підошви
- Антон К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 42
На диво добре сіли на ногу на відміну від більш дорогих моделей цього виробника. Зручні, комфортні. Як будуть служити, покаже час
- Достоинства:
- Комфортні, виглядають добре.
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 43.5
Брав для бігу в холодних умовах на зміну літнім. За результатами тесту протягом трьох днів можу написати: 1. Розмір точний, спасибі. 2. На нозі сидять дуже зручно. 3. Випробував на сніговому льоду, на мокному снігу, і на льоду - добре тримають, навіть на льоду! Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна/якість.
- Недостатки:
- Жалкую, що не купив раніше!
- АлексПродавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 42
Мое чисто субъективное мнение. Мне не понравились. На фото красивее. Даже не возникло желания их мерить...
- Достоинства:
- Бренд
- Недостатки:
- В живую не зашли(
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий с оранжевым. Размер: 44
Як на мене супер кроси для демісезону. Легкі, в міру теплі, та в міру яскраві. Підошва не така м'яка як у інших Асікс, але мені сподобалося. Як сказано в описі, обробив противологовим засобом - в дощ проблем в рази менше стало.
- Достоинства:
- Присутні
- Недостатки:
- Малий язичок(несуттєво, ніяк не заважає, але дивно навіщо це...)