- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hot100. Язык: Украинский
Гра цікава та драйвова. Дочці 7 років та всім друзям (малим і дорослим), що були на її дні народження, зайшла. Стояла черга з дітей. Дякую за швидку відправку
- Достоинства:
- Яскрава драйвова гра
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hot100. Язык: Украинский
Чудовий сервіс, ввічливо та швидко.
Мені було важливо аби оперативно відправили товар, зі мною швидко зв'язалися та організували відправку. Товар гарно спакокваний, все відповідає опису та очікуванням.
Щиро дякую, та рекомендую- Достоинства:
- Гарна якість пакування та товару, оперативно відіправили
- Данило Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Цікава забавка
- Достоинства:
- Цікаво й весело
- Недостатки:
- Трохи швидко набридає
- Данило Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дуже класна гра, проте не дуже збалансована)
- Достоинства:
- Цікаво, весело, створює відчуття змагання
- Недостатки:
- Вже через день трішки набрида та що довше граєте, то коротші раунди)
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відвертий відгук!
Радимо робити перерви в декілька днів, додавати її в паузі між партіями в стратегічні ігри та брати Котобол в дорогу. Це має привнести нові фарби у цій грі.
Приємного розвитку!
- Полина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Дуже класна гра! Дитина задоволена. Все зроблено гарно та якісно!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Язык: Украинский
Не зашла вообще игра ,увы. Красочно , качественно, но неинтересно . Пожалели о покупке.
- Достоинства:
- Красивая
Представник постачальникаДякуємо за відвертий відгук!
Дуже шкода, що гра не виправдала ваших сподівань.
На майбутнє, додали до всіх наших ігор відео-огляди, щоб ви могли краще розуміти про що наша гра та як вона грається. Сподіваємося, це допоможе зробити правильний вибір!
Але все ж таки, пропонуємо вам повернутися до Котоболу ще раз на природі, в подорожі. Можливо ви зможете знайти в неї щось цікаве.
- ЮліяПродавец: Rozetka. Язык: Украинский
Гра прикольна та весела, задум гри цікавий. Дитині 7 років зайшла, вона викликає дух змагань.
Але на цьому плюси закінчуються
Збірка самої гри дуже сумнівна, все ж таки за таку ціну хотілося б пластикові деталі, картонне поле думаю довго не протримається. І самий великий мінус, так і не змогли вставити до кінця нормально голову кота, пази просто не попадають повністю в картонні дірочки поля, а сильно давити страшно, бо той картон просто порветься або зімнеться- Достоинства:
- Гра прикольна та весела
- Недостатки:
- Пази голови кота не попадають повністю в картонні дірочки поля, та вузькі. Голову так до кінця вставити не змогли, хоч давили з усією адекватною силою