- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виглядає надійно
- Достоинства:
- Стильний дизайн, висока швидкість, приємний на дотик, кабель у комплекті
- Недостатки:
- Трохи гріється, але не критично
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабильно работает
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний кармашек. Взяв для макбука. За ціною гарний вибір. Для моїх потреб хватає.
- Достоинства:
- Ціна по акції, цікавий дизайн
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна кишенька, якісні матеріали, приємна візуально та тактильно. Засунув я в неї самсунг 980 на 2тб працює, швидкість через кабель в комлекті до 1гб, загалом вистачає для зберігання інформації.
- Достоинства:
- Чудовий дизайн, приємні матеріали
- Недостатки:
- Для моїх потреб не виявив
- Антон С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Здивував дизайн і виконання за таку ціну, корпус з алюмінію добре відводить тепло, всередині є термопрокладка, встановлення самого м2 швидке і без проблем, при довгому записі або зчитуванні починає грітись, але то не критично, дуже круто, що не потребує ніяких окремих костилів, підключив і він відразу працює
- Достоинства:
- Корпус з алюмінію, простота встановлення м2,
- Максим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер! Якість на висоті. Трохи гріється, але це не критично. В середні стоїть WD Black на 2 ТБ. Все працюю на відмінно. Використовую як додаткові 2тб для маку)) Рекомендую
- Достоинства:
- Якісний корпус, легкий монтаж M2 SSD
- Артем Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приобрел этот внешний карман для SSD Transcend MTE250H объемом 1 GB. Так как SSD изначально покупал для консоли PS5 (не подошел, проблемы с очисткой кэша), то пришлось перед установкой в карман снять с SSD радиатор. Плата SSD встала в карман ASUS без проблем, все в идеале, без зазоров. Сборка быстрая и простая. Сам внешний карман ASUS Cobble изготовлен очень качественно, имеет верхнюю металлическую крышку, которая отлично отводит тепло. Винт подключал к ноуту через кабель, который идет в комплекте. В моем случае скорость записи достигала 650 Мб. Папка с фотографиями и видеороликами объемом 80 Гб (7500 файлов) залетела на винт за 2:30 мин, при этом SSD не то что не вспотел, а просто оставался комнатной температуры. Рекомендую этот внешний карман, так как качество и дизайн устройства на отличном уровне!!! Для моих потребностей, как для внешней скоростной флешки, это отличный вариант.
- Достоинства:
- Качественные материалы, удобная сборка, красивый дизайн, скорость работы.
- Недостатки:
- В комплекте отсутствует второй фирменный кабель USB type C на type A. Но это больше придирки, так как два шнура уже идут в комплекте у более дорогих моделей. Других недостатков пока не обнаружил.
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вже більше двох років користуюсь кишенями Asus TUF Gaming A1. Придбав собі, братові, батькам – усі задоволені, адже це танк у світі кишень для SSD, міцний, надійний та холодний. Але, для мене, в ньому було два дрібних недоліки – це те, що замінити SSD займає трохи більше часу, ніж хотілося, та те, що він підтримує тільки до 2ТБ. То ж, з часом, стало питання пошуку варіантів. З’явився TUF A2. Хотів взяти його, але, я так зрозумів, що він вкритий якимось прогумованим матеріалом, то ж, я замахався б його витирати від шерстякі мого кота. Та й питання швидкої заміни SSD він не вирішував. Незабаром потрапив на цього красеня – Asus Cobble. Та ще й в такому гарному кольорі. Зовнішньо він дійсно нагадує гальку. Нижня частина дуже легка, а ось верхня – важкенька, адже тепло відводиться з її допомогою. Сподобалось, як зроблена сама кишеня – усе можна швидко відкрити, замінити SSD, та зібрати без інструментів, адже усе зроблено на застібках, а сам SSD закріплюється фірмовою застібкою Q-Latch. Замок самої кишені при відкриванні трохи скошений, то ж це нормально. Кишеня у руці відчувається дуже зручно, як по формі, так й матеріалам. За розмірами вона компактніша та легша, ніж А1. Найгарячіша температура була 35 градусів (тестував на Samsung 970 Evo). А1 десь на 5 градусів холодніший, але то не критично. Кишеня підтримує усе необхідне – TRIM, тощо. Підтримка SSD до 4ТБ. Є захист IP55, то ж – кишеня з SSD не помре в бананці від дощу. Разом з кишенею йде кабель Type C-Type C та монета-відкривачка кишені, номіналом один Asus Cobble, закріплена на мануалі. На SSD в мене встановлена переносна система, то ж так я його й підключив для тестів. За декілька днів неперервної роботи, ніяких відвалів не було, система працює швидко, без проблем, програми та ігри працюють наче з внутрішнього ссд ноута. Що можна сказати – ноунейм кишені й близько не стоять, мав я якось досвід - на все життя відбило бажання брати ноунейм виробників, тим більше, що різниця в ціні невелика, а гризти кактус та страждати – ні, дякую. Тому – рекомендую цю кишеню, адже вона дарує як тактильно-естетичне задоволення від зовнішнього вигляду та матеріалів, так і задоволення від бездоганної роботи.
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, підтримка 4ТБ, Trim, швидкість, бездоганна робота, легкість розбірки та заміни накопичувача, IP55
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На фото в порівнянні з TUF Gaming A1. Верхня кришка металева, має термопрокладку для відводу тепла і охолодження ssd. Нижня частина - пластикова. Має гумове ущільнення, все таки клас захисту IP55. Зручніший за А1, легший.
- Достоинства:
- Підтримка як PCI-e так і SATA
- Недостатки:
- В комплекті лиш один кабель Type-C - Type-C
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний, не гріється
Все відмінно
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий карма M.2 NVMe. Відчудається річ, коли береш в руки. До роботи також немає зауважень. Підключав PCIe 3.0 та PCIe 4.0 M.2 NVMe, все працює чудово. Немає скрінів швидкості і температури, але швидкість стабільно трималася на одному рівні під час 30 хв копіювання.
- Достоинства:
- Якісна збірка
- Недостатки:
- Довжина кабеля Type-C (це хвороба свіх виробників)
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення № 859949845. Топ кейс для NVME! Чохол для девайса обов'язковий для придбання.
- Достоинства:
- Приємні матеріали корпусу, гарне охолодження (при активній роботі ледь теплий), заявлена швидкість відповідає!
- Недостатки:
- У компдекті тільки кабель Type-C на Type-C (придбання перехідника вирішує проблему підключення)
- Олександр В***
TRIM підтримує. чіп Realtek RTL9210B
- Mykhailo M***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому норм, але при 10-15хв навантаженні на nvme відчутний сильний нагрів хоча це і очікувано, комплектний провід дуже маленький і товстий
- Достоинства:
- Дизайн, якісь збірки
- Недостатки:
- Тепловідвід, комплектний провід
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний карман для SSD. Має цікавий дизайн та якісні матеріали. Верхня кришка виконана з металу для відведення зайвого тепла, основна частина пластикова. Підходить для M2 SSD різних розмірів та має якісний type-c - type-c кабель. Швидкість не ріже.
- Достоинства:
- Якість. Ціна. Дизайн.
- Недостатки:
- Вітсутні
- Олеже
На якому чипі виконан пристрій? Чи є підтримка trim?
(Це можно побачити в Crystaldiskinfo)
Що по температурам при активній роботі?
- Татьяна Ф***Продавец: Rozetka
Рекомендую!!! Крутий, якісний карман
- Достоинства:
- Рекомендую! Легко встановлюється, відмінно для ноута