- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказ № 859939704 від 10 серпня 2025. Это мой уже второй роутер асус, у обеих переставали работать лан порты спустя несколько месяцев. Подключил к нему компьютер через вай-фай, пока работает. До этого у меня были роутеры тп-линки, они отрабатывали гарантийный срок, но после срока тоже переставали работать лан порты.
- Достоинства:
- скорость вай-фай
- Недостатки:
- перестал работать ЛАН порт через пару месяцев
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я був дуже задоволений цим роутером, працюємо обидва вдома. З підключених девайсів було: декілька ноутів, декілька смартфонів, декілька екофлоу, пару смарт тв, ps 5 та можливо ще якісь дрібнички. В декількох різних квартирах покриття було супер. Також, VPN інколи рятував, чудова фіча.
Аж до поки не почав різати швидкість - по мережі більше 100 мбіт не поверталося.
Віддав по гарантійному ремонту, мені пообіцяли через два тижні повернутися з поверненням коштів або ж з відремонтованим роутером. Через +- місяць повернули кошти, що мене дуже засмутило, адже я міг би місяць не страждати без нормального роутера, а купити новий.
Новий роутер теж попався з браком, залишив відгук на сторінці ASUS TUF Gaming BE3600.
Поки шо досвід з Asus роутерами в плані надійності не дуже. Також засмутила розетка довгим очікуванням на результат по гарантійному ремонту.- Достоинства:
- Все було супер, аж поки не стало погано
- Недостатки:
- Через +- рік користування перестав видавати більше 100 мбіт
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений. Після MERCUSYS a12g ,на ax6000 все ожило. Фільми в онлайн 4к hdr роблять без затримки
- Достоинства:
- Гарний інтернет
- Недостатки:
- Поки не виявив
- АрсенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маршрутизатор ASUS - TUF GAMING AX6000 отримав запакований, та не пошкоджений, дякую точці видачі Rozetka за доставку та видачу!
З коробки швидко завантажився та налаштувався, одразу має останню версію ПЗ, не потребував оновлення! Стильний корпус, швидкість за 10 метрів та 2 стінки 200 Mbit/sec на смартфоні, на старому маршрутизаторі з 2-ма антенами 2012 року, завантажував до 30-40 Mbit/sec. ПЗ дуже широке та пропонує велику кількість функцій: антивірус Ai Protection, VPN, NAT, Amazon Alexa Skill, USB, AiMesh, Firewall, підтримує останню версію WPA3 шифрування! Має 4 ядра, які завантажені на 1-3% в режимі очікування, 512MB оперативної пам`яті з яких залишається вільно 240MB після 11 підключених пристроїв за допомогою LAN+WIFI24+WIFI5.
Дуже легко аналізувати витрачений трафік по дням та годинам. WEB меню стильне, в темно-жовтих відтінках, можна змінити RGB колір та хвилю мерехтіння!- Достоинства:
- Дата виробництва 2025, гарантія, стильний корпус
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний маршрутизатор
100 квадратів покрива- Достоинства:
- Супер покриття
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно працює.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный роутер, работает уже почти 2 года и качество соединения по Wifi остается неизменным. Множество функций в настройках открывают новые возможности например как подключение USB флешки можно использовать как хранилище с удаленным доступом. Единственный минус который могу отметить это отключение индикации, возможно этому способствовали выключения света и скачки напряжения но индикация на роутере живет своей жизнью (иногда работает а иногда нет).
- Достоинства:
- Стабильный, отличный сигнал и скорость подключения.
- Недостатки:
- Проблемы с индикацией.
Представник брендуДобрий день!
Вмикати чи вимикати індикацію можна з додатка ASUS Router.
Якщо цей варіант не спрацює, то спробуйте скинути налаштування маршрутизатора і налаштувати його знову.
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Річ чудова , віфі роздає на ура . Швидкість через кабель на пк , виросла удвічі . Що приємно здивувало , роутер майже не гріється. З моїм розташуванням квартири сигнал у 3 кімнату залишився не змінний. Але це таке. У користуванні літає як віник. Пробував підключити 7 гаджетів , все тяне на ура. 2.5 гб порт , для мене лише перевага так як брав з урахуванням на виріст.Загалом задоволений покупкою. Доставка також на висоті , все ціленьке , запаковане , не побите. Дякую Розетці за роботу!!!
- Достоинства:
- Якісна річ!
- Недостатки:
- Габаритний на фоні звичайного роутера!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав майже рік тому, відразу перевів на OpenWRT.
Зауважень в роботі немає.
По вайфаю витискав з нього 950Мбіт за компа і 850 з айфон 16 про.- Достоинства:
- Швидкий, надійний
- Недостатки:
- Прошивка
- Ян Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После мучений с моим старым нищенским «Xiaomi Mi Router 4C» за 500 грн, который максимум тянул YouTube на одном устройстве, наконец-то решился на апгрейд — и это было лучшее решение! Asus TUF Gaming AX6000 — это реально монстр за свои деньги (до 10к грн / 250$). Стоит в коридоре, и уверенно пробивает три (!) несущие стены, раздаёт стабильный Wi-Fi на всю квартиру без каких-либо репитеров. Работаю в IT, подключено одновременно около 12 устройств — ноут, два смартфона, смарт-ТВ, планшет, камеры и прочее — и всё держится, ничего не лагает.
Для онлайн-игр через стены пинг всё же присутствует, но это физику не обманешь. Зато с LAN-кабелем через игровой порт — просто ракета: всё летает, никакого лага, FPS стабильный, отклик моментальный. Огонь, пушка, бомба!- Достоинства:
- • Мощный сигнал Wi-Fi
• Пробивает 3 несущие стены
• Без проблем тянет 10 устройств
• Удобный игровой порт
• Надёжность и стабильность - Недостатки:
- • Через Wi-Fi пинг для игр всё же есть — но решается LAN-кабелем.
- Гость
Психанул так психанул. Неужели IT работник не мог раньше избавиться от Ґ маршрутизатора сяоми и купить нормальный?
- В Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поправка, ложилась сеть из за перегрузки NAT на видачу через провод все как надо работает. Но по факту Тунелирования нет есть Впєени отдельно но етож не тунель так маркетинг чисто. Т-е надурить судьбу не удалось,
- Достоинства:
- Потужність на сегодняшний день ето более чем достаточно и 2-3 года можна забить про апгрейд
- Недостатки:
- При пикових нагрузках нагрев доаольно сильний, думаю об подставкеис куллерами для него специально.
- B P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличнейший из всех что я видел раньше журная собитий, видно все, что упало, почему упало, кто виноват тоже соответственно.
Подключения, ядро есть все даже Вейк АП команда есть удаленная.Куча фич а толку маловато
Если мнение поменяется, или он стал на *колени* из за моих *мама слепи мне снежку* рук я поменяю отзив_)- Достоинства:
- Позволю себе добавить
- Недостатки:
- =
- B P***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ето Топ Домашнего, в первую очередь роутер, скорость питань нема виросла значно бил до етого ТП линк
Било
415 Загрузка
175 Отправка
Пинг 3
Стало
900 Загрузка
900 Отправка
1,5-2,0 Пинг
Оборудовоание понятное дело полностью как надо TUF-TUF как говорится.
Но брал то я такой для другого и ето не гейминг мне тунель нужен бил. шоб не ложить всю сеть софтиной для DDoS атак, страни Свинособачей
Просьба написать в описание шо для такой штуки ето не катит...
Зато написано как красивл Букет VPN а на деле ерунда.
Извените но все по факту как есть- Достоинства:
- Переваги.... Рили писали хоть шо ето Домашний ировой роуте
- Недостатки:
- Поставил на колени в первие часи роботи перегрузкой на видачу
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, потужний роутер. Тягне невеликий офіс з великою кількістю обладнання. Швидкість 500мБ з інтернету тягне легко. Трошки пізніше підніму швидкість і протестую.
Налаштовується швидко і зрозуміло.
Рекомендую до покупки.- Достоинства:
- Як завжди Asus на висоті. Якісь, швидкість в зручність.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав ASUS TUF AX6000 для дому — дуже задоволений. Сигнал стабільний по всьому будинку й навіть у дворі. Інтернет летить, пінг у іграх мінімальний. Сподобався захист AiProtection і геймінг-порт — працює, як заявлено. Роутер великий, але це дрібниця в порівнянні з тим, як він працює.
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Один з найдоступніших роутерів з двома 2.5 Гбіт портами окремо для WAN та LAN від відомого бренду на потужному та свіжому 4 ядерному процесорі з 512Mb RAM. По кабелю легко видає більше 2 Гбіт, для чого і брався.
Для стабільного з'єднання WiFi на максимальній швидкості, бажано вручну підбирати та фіксувати номер каналу, у моєму випадку для 5GHz виставив 44 канал та частоту 160Mhz. По зоні покриття та потужності WiFi перевершує Asus AX3000 v2, який також маю. WiFi на моєму ноутбуці Dell Latitude 7490 c WiFi модулем Intel ax200 видає швидкість в межах 1Гбіт.- Достоинства:
- Два окремих порти 2.5 Гбіт для WAN та LAN.
- Недостатки:
- Нема кріплень для фіксації на стіну.
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ужас. У меня старый роутер tp link, технология wi fi 4, решил поменять на этот asus, думал может скорость интернета немного увеличится в рамках моего тарифа, а главное можно будет подключать несколько устройств без отваливания этих устройств от wi fi соединения, 2-3 устройства. Настроил роутер из приложения, включил максимальные функции. Итог, толку не ноль, а минус, скорость интернета на этом asus стала чуть меньше чем на старом tp link, ну может когда больше одного устройства подключаешь к сети, не так часто они отваливаются, но тоже ноут отваливается от интернета, теряет соединение время от времени. Я не сильно разбираюсь в этой технике, но все эти заявленные технологии, широкая полоса 160гц, система распознавания свим роутером оборудования своей сети и как следствие меньшая потеря сигнала на частоте 2,4 гц, при одновременной работе роутеров на этой же частоте в соседних квартирах, помощь частоты 5гц, все это полная 100% профонация, ложь. Дальше не стал проверять остальные технологии, vpn например, зачем? Если он не выполняет основные заявленные функции, то нужно быстре возвращать. Максимальная скорость пакета у меня до 100мбит/с, да это минимальный пакет по нынешним временам и телефон не самый новый и ноутбук тянет максимадьно windows 10, a windows 11 уже нет, но мне казалось этот новый wi fi роутер должен был чуть улучшить работу, а он ухудшил, вар тандер играл в одно и то же время, чередуя роутеры, на новом роутере и на старом, на старом чуть лучше. Не знаю, может у кого это работает с техникой более новых поколений, или в частном доме где нет помех от роутеров из соседних квартир, для меня это выброшенные деньги, разочарование. Не знаю назад примут, деньги вернут, он запаянный в пленку был, может скажут что упаковка нарушена иди гуляй.
Если меняешь настройки роутера, то может понадобиться не одна перезагрузка или выключение включение роутера, чтобы изменения вступили в силу. - Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потужний роутер, для усіх задач які можна уявити
- Достоинства:
- Швидкість, обхват території
- Недостатки:
- Не виявив
- ЛюбомирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер очень понравился! Очень быстрая и простая конфигурация, большая скорость и покрытие. Так же понравилась админка с большим спектром настроек
- Достоинства:
- Скорость, покрытие, админка, настройка
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер брався на виріст, бо на зараз нема більш швидкісного інтренету вдома.
Але при тому що минулий роутер ледве ледве видавав 30 мб/сек, то цей може видавати під 400- Достоинства:
- Швидкість яку пропонує роутер за свою ціну
- Недостатки:
- поки не знайшов
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маршрутизатор топовый за свои деньги, работает очень стабильно и очень быстро, Wi-Fi 6 выдает скорость такую же как по кабелю, куча настроек а так же фирменная ASUSWRT очень удобная и стабильная, советую к покупке
- Достоинства:
- Wi-Fi 6, покрытие, процессор, стабильность
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
швидкий, далеко достає.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Налаштування за 1 хвилину. Достає до куні, стабільне зєднання. Минулий роутер за 1700 гривень не доставав до кухні і постійно скакав пінг в іграх. З цим таких проблем немає. Сподобалось величезне меню налаштувань від Асус.
- Достоинства:
- Швидке налаштування, якійсний
- Недостатки:
- Поки немає
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Порівнюю з минулим Xiaomi Ac2350. По швидкості Асус значно переважає, на моєму попередньому швидкість була впритул до роутера максимум 600 МБіт/с. На цьому впритул до роутера 940 МБіт/с. Через одну гіпсокартонну стіну (4 метри від роутера) де я працюю на мак був про швидкість 900 Мбіт/с. Швидкість на PS5 яка знаходить десь на відстані 6 метрів через 2 стіни 450-500 Мбіт/с, на попередньому було 220.
Всього в мене 12 пристроїв на 2.4 і 5 Ггц.
Але треба врахувати, що в мене роутер розміщений зараз максимально погано, біля входу в квартиру ще й внизу і частково його шафа перекриває. Пізніше я планую його перемістити в центр квартири і очікую швидкість у всіх кімнатах на рівні 800+. Моя квартира 70 м2. Таку площу він закриває легко із стабільно високим 5 ГГц сигналом.
160 МГц не вдалося запустити, мабуть десь поблизу є радари. Але, чесно кажучи, мене і на ширині 80 МГц швидкість 900+ більше ніж влаштовує.
Тепер про недоліки, як ви зрозуміли я користуюсь мак буком. Хотів я приєднати до нього свій Toshiba HDD 1TB і тут почалися танці з бубнами 2 дні. TLS підключення було цілою проблемою, вирішив відмовитись і використовувати звичайну FTP оскілкьи не планував включати WAN доступ. Але і тут не склалося, на моєму диску є приблизно 320 ГБ різної інформації включно з відео і фото. І от до частини папок я не можу отримати доступ через ФТП підключення, показує помилку. Через підключення по шнуру все ок. Пробував я і форматнути диск з 0 не допомагає. Як висновок ФТП працює криво, можливо це нюанси системи HFS+. Тест швидкості запису через ФТП дав 1200-1400 МБіт/с на великих файлах.
Пробував також включити SMB сервер, але на маках це просто бред. Швидкість доступу на рівні 5-15 Мб/с. Відключив.
Медіа-севрер, ну може з 20 раза мій ТВ його і побачив та й то, чомусь після того, як я запустив свій старий plex DNLA client. Відключив.
Як результат всі USB плюшки для мене просто неробочі тому HDD відпочиває далі на поличці.
Оцінка 4 бо, швидкість роутер мені дав таку, на яку взагалі не очікував надивившись блогерів і інших інфо-циган, які розповідають, що більше 600 Мбіт не можна отримати у повітрі. По факту ще й як можна отримати 800+ по всій квартирі і це без Меш системи.- Достоинства:
- Покриття, швидкість, стабільність, багато налаштувань у веб адмін панелі
- Недостатки:
- ФТП, Медіа сервер, Відсутній розклад вимкнення LED-індикаторів
Представник брендуДобрий день, Артем!
Ви не перевіряли, як працює диск іншшого виробника?
У "проблемних" папках багато вкладень? Можливо, проблема через занадто довгий "шлях" чи довгі назви файлів?- Артем Б***
На жаль я маю тільки 1 диск. У всіх папках +- однакова кількість файлів 500-900 переважно фотографії. Довгих назв файлів немає. Вкладеність в проблемних папках не значна 3+ рівні.
Представник брендуДобрий день, Артем!
Спробуйте розмонтувати диск на маршрутизаторі і потім тимчасово підімкнути диск до ПК чи ноутбука.
Зробіть перевірку диска на наявність помилок файлової системи.
Також впевніться, що у назвах файлів чи папок відсутні спеціальні символи.
Якщо помилки чи спецсимволи відсутні, а проблема залишається, то надішліть, будь ласка, звернення з веб-інтерфейсу маршрутизатора з описом проблеми та вкажіть там свою активну електронну поштову скриньку.
- Геннадій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надзвичайно потужний і швидкий!!!
Просто неімовірний! На ВайФай6 роздає 800 Мб/с на телефон та ноут легко!!!- Достоинства:
- Надзвичайно потужний
- Недостатки:
- Не знацшов
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вибачаюсь,покопався в налаштуваннях і зараз все працює.
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не бачить інтернет кабелю. З кабелем все гаразд.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Значно краща дальність сигналу в порівнянні з TUF Gaming 4200.
Вища ціна цього вартує- Достоинства:
- Сильний сигнал, меш система
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабільний, потужний, багато функцій та налаштувань, З налаштуваннями щодо підключення проблем не виникло. Підключив зробив налаштування і все працює Ловить по всему будинку Брався як основний роутер в приватний будинок,Плюсами є наявність 4х портів, ігровий порт, 2,5 Гбит порт,працюе в меш системі Asus ZenWiFi AX Mini XD4 Plus 2PK Black (90IG07M0-MO3C30)
- Достоинства:
- Сучасний маршрутізатор за свої гроші!!!
- Недостатки:
- Невиявив
- Віктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобавсь, гарний роутер за свої гроші!!! Хороше покриття швидка настройка!!!
- Достоинства:
- Швидкий в роботі
- Недостатки:
- Невиявив
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарний роутер
- Достоинства:
- VPN серверів багато
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший роутер нормально пробивает стены, скорость держит хорошо
- Достоинства:
- Сила сигнала
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував для часного будинку 90 квадратів, покриття по всьому домі,через три стіни(глина 25-30см) пробиває, зв'язок стабільний!У дворі кругом будинку теж ловить зв'язок але поділок 3- wi-fi,відходжу від будинку 5-7 метрів,поділок 2 або 1 wi-fi!Мені вистачає з головою і не шкодую що купив!
- Достоинства:
- Швидкість,покриття,система mesh,підтримка 4g модемів,оновлення через інтернет,мощний процесор!
- Сергій С***
Доброго дня.
От ви пишете про mesh, як про перевагу. Ви його з'єднували в меш, тестували?
Якщо запрацювало - скиньте налаштування смартконекту і роумінг помічнику.
Бо особисто я більш тупорилого мешу, ніж в Асусі - ще не бачив. Не працює воно так, як треба - то лінк відпаде між нодами, то мертва зона прямо під роутером з'явиться.
Представник брендуДобрий день, Сергій!
У Вас виникли проблеми саме з активованим Smart Connect та Roaming assistant?
Якщо так, то перевірте роботу меш після деактивації Smart Connect.
Які пристрої використовуєте у якості меш-вузлів з TUF-AX6000?
Взагалі варто скнинути в дефолт маршрутизатор та меш-вузли і сконфігурувати все заново з мінімальними налаштуваннями.
Має працювати без проблем.- Сергій С***
Дозволю собі відповісти на коментар представника:
1. Так, логіка роботи Smart connect та роумінг помічника - не визначена. Часто клієнти збиваються в купу на руті, при цьому сигнал явно сильніший у меш-поінта. Дуже часто клієнти просто опиняються без зв'язку.
2. Віддалена точка часто втрачає сигнал до рут-точки і стає офф-лайн.
3. Відключати Smart connect не вважаю доцільним, адже він наявний і має працювати. Обмежувати функціонал в роутері з такою ціною? Ви серьйозно?
Це все одно, що рекомендувати відключити повний привід і не користуватись ним.
4. Щодо скидання в дефолт: в силу професійної діяльності маю доступ до більшості продуктової лінійки популярних виробників, в тому числі і Асус. Основним моїм особистим роутером є Tuf-ax3000 V2, на базі нього і будувався меш: з tuf-6000, AX53u. Пристрої адекватно працюють наодинці, але в меш - це біда.
Я тестую дані роутери виключно з точки зору клієнтського досвіду і порівнюю в однакових умовах з іншими вєндорами і, Асус - це щось жахливе в меш.
- Шаповал О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В першу чергу купувався для VR шолома, роутер достатньо швидкий щоб забезпечити потребу шолома. Також на цей роутер налаштований старий TP Link С20 як ретранслятор який знаходиться за двома стінами і відстань десь до 20м, втрати швидкості немає зовсім.
- Достоинства:
- Потужний, швидкий
- Недостатки:
- Іноді відвалюється IPhone (рідко), інші пристрої працюють стабільно
- Шаповал О***
Швидкість відправки файлу с ПК (підключений по кабелю) до ноутбука (підключений по WIFI) 180...200MB
Також iPhone більше не відвалюється, але не пам'ятаю ще до оновлення прошивки роутера припинило чи після.
Якщо ПК також підключений по WIFI тоді 100MB
- Серж Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оцей шматок непотрібу працює як йому заманеться. Подумайте 100500 разів щоб таке купувати. Мій старий роутер RT-AX56U працює набагато краще , б`є через 3 залізобетоних перекриття , а ця поробка навіть 1 стіну з зусиллям не може подолати, я вже не кажу шо сигнал по кабелю переривається! Жах !
- Достоинства:
- Недостатки:
- відваюється wifi рандомно
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все було файно поки все було на wifi, а потім телевізор, xbox, ajax та невеликий сервер були перенесені з wifi на кабель і це фіаско.
Роутер живе своїм життям і працює по власному прогнозу погоди. всі девайси періодично кажуть що кабель не підключений взагалі. Сам роутер втрачає всіх клієнтів разом від протягу. Періодично не хоче віддавати їм ip.
Топ якість що ваша сигналізація просто відвалюється посеред дня без причини.- Достоинства:
- Гарний, WiFi файно тягне
- Недостатки:
- ethernet порти працюють коли хочуть і не працюють коли не хочуть, інтерфейс адмінки можна було за 15 років хоч раз оновити
Представник брендуДобрий день, Сергій!
Спробуйте відключити всіх клієнтів, що підключені кабелем, а потім підключайте по одному, щоб визначити - хто з них спричиняє проблеми.
Переконайтесь, що всі патчкорди справні, а також, що ніде нема так званої "петлі", коли патчкорд увімкнено обома кінцями в два порти маршрутизатора чи комутатора.