- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер хороший.
Три штуки купил.
Крепление пришлось колхозить стяжками.- Достоинства:
- Asus, Mesh,
- Недостатки:
- Нет крепления на стену.
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Стабільний сигнал, легке налаштування через додаток, стильний дизайн, швидкість не ріже.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маршрутизатором задоволений, час покаже
- Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тримає гарне покриття навіть через декілька стін, взагалом один із топів за свої гроші
- Достоинства:
- Додаток з налаштуваннями та контролем роутера
- Недостатки:
- Не виявлені
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий потужний та сучасний роутер з запасом на майбутнє! Wi-Fi 7 та 2.5 Гбіт/с за невелику вартість.
Дуже просте налаштування через фірмовий додаток, стабільний сигнал через кілька стін трикімнатної квартири 70 кв.
Роутер не гріється, не зависає, виглядає стильно й футуристично. Однозначно рекомендую, якщо шукаєте надійний пристрій з прицілом на наступні 5 років!- Достоинства:
- Wi-fi 7, 2.5 Гбіт, потужний, сучасний, гарний сигнал
- Недостатки:
- Немає usb, але він мало кому потрібен
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Роутер дуже гарний , брав бо він роутер підтримує 7 вай фай , щоб налаштувати маршрутизатор довелося заходи на айпі адресу Асуса , мій смартфон підтримує 7 вай фай , швидкість с спідтесту з свого смартфону на фото , що я підкріпив .
- Достоинства:
- 7 вай фай , гарна швидкість
- Недостатки:
- Роутер не підтримує частоту 6 герц
- І. Д***
Підтримка діапазону 6 ГГц у стандарті ВайФай 7 є опцією, а не обов'язковою умовою.
6 ГГц є у більш дорогих пристроях.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сам пристрій мені дуже подобається але під час встановлення, особисто для мене, виявився один недолік.
Відсутня можливість встановлення на стіну.- Недостатки:
- Не кріпиться на стінку
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав даний роутер на заміну, бо у попереднього був WiFi 5. Цей роутер з запасом на маєбутнє, присутній WiFi 7 але зверніть що він тут урізаний, бо має не 3 діапазони а 2. Для 2 кімнатної топ - сила сигналу відміна через 2 стіни на ноуті швидкість по безпроводу 500мб (Інтернет 1ГБ - по факту тоді було 800мб від провайдера). Варто відзначити прошивку вона як завжди у асуса допилена + AiProtection (Trend Micro). По начинці все гуд, процесор справляється влегку при підключених 6 клієнтах - 10-20% навантаження, RAM зайнята на 65%, при 10 активний пристроях максимум бачив 68%. Ціна = можливості = характеристики. Раджу до купівлі.
- Достоинства:
- швидкість передачі даних; ASUSWRT; ціна - характеристики
- Діма І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені роутер сподобався має гарний функціонал та має запас на майбутні роки за стабільне покриття та потужне залізо якого цілком вистачає також хочу підмітити що його легко налаштувати
- Достоинства:
- Підтримка WiFi-7 та наявність порту на 2.5гб/с
- Даниил М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Потужний роутер, але не найкращий за свою ціну. Питання в тому, чи треба йому бути таким потужним.
Він використовує сторонні програми для половини функцій, які ви можете не ввімкнути, якщо не погодитесь зі збором даних (включаючи антивірус). Деяким з них реально треба збирати дані для роботи, але угода загальна для всіх функцій. І думається мені, що вся ця потужність потрібна саме для цих функцій.
Напевно найбільший мінус для мене – це ліцензійна угода на програмне забезпечення. Коли ви купуєте роутер, ви напевно хочете бути його власником, а не орендарем, якому роутер можуть перетворити на цеглину.- І. Д***
Даниил Москаленко, ліцензійні угоди - це зараз звичне явище не тільки для роутерів, а й для смартфонів, планшетів, ноутів. Там мабуть сотня різного ПЗ з окремою ліцензійною угодою. І жоден гаджет не перетворився на цеглину через ліцензійну угоду. Вибачте, але вираз "про орендаря і цеглину" - це дурня.
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальный роутер, ничего плохого сказать не могу. Взял две штуки для меш системы. Интернет на 1гб (триолан), по воздуху, если в радиусе 2-3 метров, где-то 700-910мб/с, в целом можно подключать девайсы без LAN кабеля. В дальней комнате по воздуху где стоит второй роутер, в радиусе 11-15 метров от основного где-то 220-320мб/c, что тоже очень достойно, учитывая очень крепку стену между комнатами, которая знатно глушит сигнал. Если бы стена была послабее было бы в радиусе 300-500мб/с (например, как на кухне у меня). В целом, если квартира до 50 квадратов хватит и одного роутера, но если две комнаты и хочется максимально выжать скорость в дальней - то по возможности лучше брать два чтобы сделать мэш (не обязательно одинаковых)
Меш соединяется легко и быстро. да и в целом, с этим роутером по настройке проблем не было.- Достоинства:
- скорость, стабильность