Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS Vivobook 15 X1500EA-BQ3733 (90NB0TY6-M040W0) Transparent Silver / 15.6" IPS Full HD / Intel Core i3-1115G4 / RAM 12 ГБ / SSD 512 ГБ / Подсветка клавиатуры

Оценка пользователей 4.41/5
  • Сергій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый. Объем установленной оперативной памяти: 12 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Хороший ноутбук за свою ціну, користуюсь вже близько року, не пошкодував про вибір. Хотілось би лише трішки гучніший динамік та міцніший корпус.

Достоинства:
    Ціна, батарея
    Недостатки:
    Тихий динамік, корпус трішки скрипить
  • Марта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 12 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Ноутбук хороший, купувала 2 місяці тому, працює)Один раз тач пад не працював, оновила віндовс запрацював
    З недоліків лише динамік, на сайті такому як гугл звук тихий, щей динамік на нижній частині.
    Загалом задоволена, тягне документи та ігри такі як: фіфа, нітфорспід, гта (трохи глючила)

Достоинства:
    все працює за свої гроші щей тягне ігри
    Недостатки:
    динамік на нижній частині, коли стоїть на плоскій площині не чути, тому краще підключати навушники або колонки
  • Сергій Ю***

Поки що повністю задоволений ноутбуком, якість корпусу досить непогана, система охолодження чудово працює. Динаміки досить гучні, 40% гучності вистачає.

Достоинства:
    Ціна-якість відповідає.Якість звуку та зображення
    Недостатки:
    Занадто чутливий тачпад
    • Сергей П***

Тачпад можно всегда настроить под себя. Очень жаль, что Вы не знаете таких простых вещей :( Без обид конечно.

• Сергій Ю***

Сергей Поклонов,розмова іде про чутливість тачпада,а не налаштування швидкостф курсора,це зовсім різні речі.Шкода шо Ви не спілкуєтесь українською мовою !!! )= Без обид конечно.....

• Сергей П***

Сергей Юрчак, наберите в браузере "Как настроить сенсорную панель на ноутбуке Windows 10 и 11" и почитайте или посмотрите на YouTube как это делается (в том числе и чуствительность тачпада), в дальнейшем пригодится :) А каким языком мне общаться я буду выбирать сам и только сам, мы живем в свободной стране. Владею (без словаря) русским,украинским,английским и армянским. Очень надеюсь, что в дальнейшем больше не столкнусь с подобного рода замечаниями. Как-то так !

• Олександр Ч***

Клас

• Сергій

Класний ноутбук за свою ціну. Гарний IPS FullHD екран, досить потужний процесор Intel І3 11 покоління, достатньо оперативної пам'яті (12 Гб), великий і швидкий жорсткий диск (512 Гб) . Особливо порадувало підсвічування клавіш.
    Перед встановленням Windows 11 ми завантажили необхідні драйвера для SSD.
    Всі інші необхідні драйвери були встановлені автоматично.
    Ноутбук працює тихо і завантажується за декілька секунд.
    Батарея тримає приблизно 3-4 години .
    За свою ціну - гарний вибір, збалансований. Рекомендую.

Достоинства:
    IPS екран, гарний процесор Інтел І3 11 покоління, достатньо оперативної пам'яті, великий SSD. підсвітка клавіш.
    Недостатки:
    Думаю - нема.
  • Назар

Ноутбук хороший як за свою ціну!Рекомендую підсвітка клавіатури просто клас!Користуюсь всього тиждень але задоволень багато!Ноутбук підходить до легких ігор можна і важкі.Якщо не розумієте як скачувати драйвера або віндовс ліпше звернутись до майстрів!

Достоинства:
    Ціна,Памʼять,Швидкість.
    Недостатки:
    Немає!
  • Євгенія К***

Куплений в листопаді 2023 року, за майже 5 місяців використання майже жодних нарікань, дуже задоволена усім. Купувала за рекомендацією хлопця, по внутрішньому наповненню не дуже розбираюся, але по користуванню чудовий ноут для базових задач. Встановлення віндовс не викликало проблем, головне встановити драйвери за інструкцією з сайту Asus.
    Мікрофону окремий плюс, камера нормальна, нічого особливого. Доволі довго тримає заряд, десь до 5-7 годин при активному використанні(якщо не ігри). Ігри тягне, спокійно витримує сімс)) легші ігри тим паче. Пам'яті для звичайного використання більше ніж достатньо. Легкий, не виглядає великим, для своєї діагоналі. Екран доволі якісний, дуже приємне зображення і кольори, але десь на 3 місяць в куті з'явився засвіт, зник через пару тижнів, але періодично можно помітити на чорному екрані. Для мене не стало критичним настільки, щоб повертати ноут чи віддавати на ремонт, але розумію для когось може бути критично. Це єдиний мінус, який я помітила. В цілому дуже раджу ноутбук.

Достоинства:
    Мікрофон, батарея
    Недостатки:
    Засвіт в куті екрану.
  • Ольга З***

Доброго дня! Купувала ноут виключно для роботи чоловіку. Працював добре 3,5 місяці. Не було ніяких нарікань. Але вчора він просто вимкнувся і кнопка живлення просто перестала працювати. Віднесли ноут до ремонту, там його розібрали і виявилося, що це підробка причому дуже поганої якості. Деталі з яких він зроблений всередині навіть не від ноута, а від планшета.

Достоинства:
    Швидкість
    Недостатки:
    Підробка
    • Сергей П***

"Працював добре 3,5 місяці. Не було ніяких нарікань." и вдруг попав в какую-то мастерскую там оказались детали от планшета :). А Вам там не сказали, что потёк процессор и память вирусы погрызли и кто-то украл видеокарту (хотя она в процессоре). Чего только не услышишь тут. Пожалуйста, если не разбираетесь в этом, то больше не пишите подобной ерунды. И очень бы хотелось посмотреть в глаза мастерам той "мастерской".

• Артур

Текст схожий на інтерв'ю карлсона - такий же беззмістовний набір слів. І більше питань, ніж відповідей:
      - Більш ніж 80% деталей встановлюються і в планшет, і в ноутбук, і в годинники, і в телефони... Та і які там можна побачити "планшетні" деталі, з кими ноутбук "працював добре 3,5 місяці"?
      - Якщо ноутбуку 3,5 місяці - чому по гарантії не ремонтували?

• Валентин

А в нормальний сервіс звертатись не пробували?

• Іларіон Ч***

Не працює жоден Windows
    Повна лажа і не тільки у нас, бачимо непоодинокі випадки в цієї серії ноутбуків

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не працює жоден Windows
      Представник бренду

Доброго дня. Будь ласка, зверніться до технічної підтримки за рекомендаціями ссылка

• Валерий С***

Працює, але потрібно в БІОС правильно виставити налаштування.
      В мене Windows 11

• Роман М***

Купил сразу понизили цену на следующий день буду возвращать по закону в течении 14дней имею право товар не подошел

Достоинства:
    Привезли на след день
    Недостатки:
    Демпинг
  • Богдан Б***

Установил виндовс 11,драйвера загрузились при установке и появилась проблема : отключается wi-fi раз в 2 минуты (бывает 30мин работает даже)на официальном сайте Asus предложены методы по устранению данной проблемы,но после выполнения всех пунктов проблема осталась.Пробовал установить виндовс 10 - проблема повторилась и так же по пунктам сделаны действия указанные на официальном сайте,результата никакого

• Сергій М***

Не рекомендую цю модель і фірму Asus загалом.
    Ноутбук був куплений як подарунок на новий рік... відпрацював 4 дні і перестав вмикатися.
    Фахівці Asus завзято лагодили місяць ноутбук і полагодили ... але не все.
    Поїхав назад у сервіс (він же якраз і брався для покатушок по сервісах)
    Підтримка Asus замість вибачень та вирішення проблеми у найкоротші терміни…
    Написала неадекватну відповідь, що вони нічого не чинили, все працювало (перевіряли перед відправкою), а проблеми зі звуком викликані драйверами. Якщо ви перевіряли і все працювало перед відправкою ... то які проблеми з драйверами?

• Павел М***

Досить маячню розповідати про Asus. В мене ноутбук 2013 року і доси працює

• Сергей Г***

Маячня. Я Купув своїй доньці. Працює асус вже 2.5 роки

• Сергій М***

Шановні щасливі володарі пошарпаної техніки асус... я ніде не писав, що ваш улюблений бренд сміття... Заспокойтесь будь ласка.
      Мій відгук про якість сервісу асус, а не якість техніки...
      Я зіткнувся з їхнім сервісом... І написав відгук, виходячи зі свого досвіду. Будь-яка техніка може зламатись і завдання сервісу максимально швидко вирішити проблему, що виникла.
      Якщо ноутбук поїхав у сервіс втретє за два місяці... і щоразу він їде з проблемою, що з'явилася в результаті ремонта. То яка думка у мене може бути про сервіс даного виробника?

Тому мені не зрозуміло навіщо тут писати про те, як довго ви користуєтесь своїми ноутбуками асус... користуйтеся на здоров'я!
      Тут достатньо і хороших відгуків по цій моделі... кожен собі зробить свої висновки.

• Віктор С***

Недолік

Недостатки:
    Мережева карта підтримує 72 мбт
  • Вова Г***

Отклеился экран , как вернуть по гарантии?

Достоинства:
    Все норм работало до того как экран отклеился
      Представник бренду

Доброго дня. Будь ласка, зверніться у сервісний центр: ссылка

• виталий г***

За свою ціну класний ноутбук
    Я задоволений

• Максим Г***

Користуюсь більше місяця.
    Легкий, компактний, чудовий дизайн, з клавіатурою приємно працювати, приємна підсвітка.
    Працює швидко, тихо, не гріється.
    Батарея тримає приблизно 5 годин при перегляді фільмів з увімкненим wifi.
    Екран передає чудову картинку.
    Покупкою задоволений.
    Для роботи\навчання рекомендую.

• Фатеева Е***

Через месяц после покупки этого ноута он перестал включаться. Сдала в магазин Розетка на гарантийный ремонт. Уже 40 дней не могу получить даже вразумительного ответа будет ли он отремонтирован,не то,что ноут получить.

Достоинства:
    Недостатки:
    Слишком быстро сдох

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Сергей Г***

Если руки кривые, ничего работать не будет.

• Андрій І***

Доставка проведена быстро, точно в соответствии с уведомлениями о прибытии товара

Достоинства:
    Правдивость
    Недостатки:
    Отсутствуют
  • Олександр

Місяць роботи - політ нормальний! Хороший ноут!)

• Яна Ю***

Довелося повернути його назад, так як динамік у нього для роботи в zoom зовсім не підходить. Я маю багато онлайн уроків, зустрічей, і постійно стикалася з новими і новими випробуваннями: перший раз погано чула початок фраз. Після оновлення драйверів, спроб включити/виключити приглушення шуму, стало трохи ліпше, але якусь частину все ще не було чутно навтіь в абсолютній тиші. Потім зявилася проблема, що співрозмовник як тільки себе. Як тільки я вимикала мікрофон, все було нормально. Але я не припиняла спроб покращити ситуацію. Але врешті була зустріч, коли я чула себе, а не співрозмовника.
    Дуже шкода, але довелося повернути товар.

Достоинства:
    Вузькі рамки, 15,6 виглядає таким компактним, колір чудовий, якісь зображення, камера
    Недостатки:
    Динамік
    • Сергей П***

Программка "Sound Booster" могла бы решить Вашу проблему :)

• Христина Я***

Добрий день, також проводжу онлайн уроки і шукаю зараз ноутбук. Скажіть, будь ласка, який ви обрали для себе і можете порекомендувати мені?

• Роман Г***

MacBook Air

• Сергей К***

дужеьзадоволений покупкою...

Достоинства:
    якісний товар, гарна ціна + оплата частинами
    Недостатки:
    не виявив
  • Александр К***

Файний ноут!

• Андрей Г***

Гарний. Мені сподобався

Достоинства:
    Гарно виглядає, швидко працює
    Недостатки:
    Не епл)
    • Олександр П***

А що гарного в епл? Операційна система від епл повне лай.

• Андрій П***

Згоріла зарядка
    після 15 того дня користування

• Ігор Ф***

Брав в чорну п'ятницю по знижці, але поки ноут доїхав до мого складу Розетки, подешевшав ще на 1000 грн, приємно! По самому ноутбуку - за такі гроші все офігенно, SSD, 12 gB оперативки, процесор 11-го покоління - комп літає. Читав у відгуках до нього - слабка АКБ, не знаю, то ви ще слабких не бачили - перегляд в онлайн двох підряд фільмів по 2 години кожний - без питань.

Достоинства:
    Недостатки:
    немає роз'єму LAN
  • Євген А***

Гарний девайс, але для мене особисто був мінусом те, що у клавіатурі об'єднані клавіші Ins та Delete. Оскільки insert-ом я звик часто користуватися.

Достоинства:
    Швидкий. Легкий. Стильний. У сірому корпусі не маркий.
    Недостатки:
    Клавіша insert приєднана до клавіші delete, за замовчуванням працює delete. Через клавішу Fn працює Ins.
  • Тарас І***

Ноутбук брав на розпродажі за хорошою знижкою. Працює шустренько, пам'яті хватить надовго. Замітив що під час роботи взагалі не чути вентилятора, тільки раз в годину 5 секунд буде ледве чути а потім знову тиша
    В порівнянні з моїм старим це просто казка.

Достоинства:
    Швидко працює
    Не шумний
    Хороший об'єм пам'яті
  • Ольга З***

Отличный ноутбук. Красивый, быстрый. Вобщем за свои деньги -топ.

Достоинства:
    Быстрый, просто летает. Симпатичный.
    Недостатки:
    Не очень то прост в установке ОС. Windows 11 в итоге на него так и не установился, но 10-й стал отлично.
  • Олександр К***

Класний ноутбук! Все працює все літає! Є трішки мороки з драйверами при встановленні Windows, але покрокова інструкція з сайту ASUS допомогла.

Достоинства:
    Збалансовані характеристики за вказану ціну.
  • Артем Г***

Працює не погано, але багато засвітів, майже весь по колу світеться на темному фоні.

Достоинства:
    Працює не погано
    Недостатки:
    Багато засвітів, майже весь по колу
    • Пахолок А***

теж замітив цей нюанс , покрутив трішки кришкою руками пропали, думаю це все через тонкий корпус і сам ноутбук "делікатний" , порівняти з моїм старим в металі мамонтом , то цей взагалі важко назвати надійним в плані корпусу але при обережному користуванні все ок.

• Бровкин А***

Як для повсякдення та частого переміщення дуже зручно а саме спритний

Достоинства:
    Зручно практично
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Елена С***

Ноутбук отличный.

• Андрей С***

Працює, виконує функції без нарікань Дякую

• Евгений Ц***

Ноут супер, цена качество топ !

• Кіб'юк В***

Хороший апарат

Достоинства:
    Пам'ять
    Недостатки:
    Наразі не знайшов
  • Сергій Х***

Хороший ноутбук, брали доньці для школи онлайн.