Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS Vivobook 15 M1502NAQ-BQ044W (90NB1841-M00FV0) Quiet Blue / 15.6" IPS / AMD Ryzen 5 150 / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / Windows / Подсветка клавиатуры

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ

Брав жінці на подарунок - задоволена.

• Юрій Л***

Прийшов час оновити старенький ноут, і вирішили взяти не б/у. Приїхав швидко - на наступний день. Працює гарно, швидко і тихо. Краса!

Достоинства:
    Легкий, комфортний ноутбук, в той же час швидкий і продуктивний.
    Недостатки:
    Поки не виявив
  • Яна П***

Проміняла свій макбук еір м1 16 ГБ на цей Асус і взагалі не шкодую!! Мак, звісно, непоганий, але я так і не звикла до тієї системи за два роки. Цей асус синьому кольорі виглядає мега-стильно, коштує в рази менше. Ну і віндовс все-таки рідніша, увімкнула і все зрозуміло, все працює з коробки. Екран великий, кнопки світяться, я мега-задоволена

Достоинства:
    Віндовс, дизайн, великий екран
  • Наталія К***

Гарний ноутбук. Купила для особистого використання. Одразу встановлена ОС, ціна адекватна. В перший ж день награлася в сімс 4, дуже радію новій покупці. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, красивий, сучасний
  • Мирослав С***

Ношу його з собою на пари щодня. Ноутбук досить легкий. Батарею тримає нормально, на 3-4 пари лекцій та пошуку інформації в інтернеті мені вистачає без підзарядки.

Достоинства:
    Легкий, швидко думає, батареї вистачає на пів дня навчання
  • Ілона

Купувала ноутбук суто за зовнішнім виглядом та щоб не гратися з налаштуваннями. Дуже гарний глибокий синій відтінок. Величезний плюс, що Windows уже була встановлена

Достоинства:
    Windows, зовнішній вигляд
  • Даня

Все ок, ноутбук приехал в запечатанной заводской коробке. Сразу на почте проверил корпус идеальный, без царапин. Характеристики современные, процессор нового поколения, 16 ГБ оперативной памяти, все летает. Доставка супербыстрая, забрал на следующий день после заказа. Спасибо магазину!