Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN324 (90NR03U2-M008H0) Bonfire Black / 15.6" IPS Full HD 144 Гц / Intel Core i5-10300H / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / nVidia GeForce GTX 1650
- Віталіна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За 2 роки полетіла графічна карта, GPU, дуже сумно.
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всім привіт. Настав момент коли я виплатив кредит . Всі пишуть, у тому числі і я, що він шумить при навантаженні. В двух словах не описати як вирішити але рішення Є. Інфа сотка, сам зробив.ссылкаНе дякуйте
- Достоинства:
- Віюирішення проблеми з роботою ЦП
- Diz F***Продавец: Rozetka
Ну от пройшов рік як я придбав цей ноут. До цього мав Sony Vavio, але його час вже сплинув. По співвідношенню ціна/якість все ж таки якість не на висоті. За гучною назвою "надміцні ноутбуки лінійки TUF Gaming " ховається дуже хлипкий корпус насправді. Я користувався ним досить обережно, лише переносив з кімнати в кімнату і як раз через рік тріснув корпус. Ніс в одній руці з вдкритим екраном і помітив що корпус просто тріснув там де я зазвичай його тримав. Розібрав, проклеїв епоксидкою. Наче тримається. Але назва" надміцні ноутбуки лінійки TUF Gaming " зовсім, абсолютно не відповідає правді. Корпус дуже хлипкий. Мій бувший ноут від Sony й досі виглядає дійсно як надміцний. Цей - ні. Екран з засвіткою в багатьох місцях по краям, ну то ладно, не критично. Відяха теж слабка, працювати з AI не тягне. Батарея сідає доволі швидко. Навіть якщо їі не дуже навантажувати. Десь приблизно 2 години тримає. З переваг -сподобалося що можно додатково дадати оперативи та загальну память.( я прокачав майже на 2 терабайта+оперативи 8+16 гіг.) В цілому в більшості випадках з тим чим я працюю він справляється, але зараз я б подивився на інші моделі з більш потужною відяхою та можливостью працювати від повербанка. ( ну допоки наше ППО тримає небо то з електрикою перебою немає, але всі ми памятаємо минулу зиму) В цілому посердній ноут. Гадаю що за ці гроші можно знайти варіанти покраще. Якщо б не тріснувший корпус то я б був би ним на 80 відсотків задоволений. А так...
- Достоинства:
- IPS екран. Підсвітка клавіш. Блютуз. Можливість прокачати додатково оперативу та загальний обьем памяті.
- Недостатки:
- Не дуже надійний корпус. Слабка відяха. Засвіти екрана. Батарея
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний ноут
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук шикарный! Пользовалась 5 месяцев, с уверенностью могу сказать что он стоит своих денег. Греется не сильно, производительность хорошая. На максимальных настройках (яркость и какая-то средняя игрушка) без заряда держит 2 часа. Из минусов можно отметить только сильных шум и разгона как у Шахеда, когда запускаешь что-то посильнее тг. Ну да, не посидеть в мерибери, попивая латте на кокосовом и печатая за тихоньким ноутбуком, но зато стабильные 60fps в любой игре на средних-высоких настройках.
- Достоинства:
- Цена, качество, сборка
- Недостатки:
- Шум
- Анастасія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ноутбук, швидко працює, справляється з усіма задачами
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює дуже гарно. Син дуже задоволений.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий ноут
- Достоинства:
- приємний бонус - підтримує гігабітний інтернет, спідтест видає 800-900 мбіт/сек
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це вже друга модель цього ноутбука, яку я купив. Ні яких нарікань до роботи не виявлено, все справно і швидко працює. Трохи гріється блок живлення, але це і не дивно.
- Достоинства:
- Чудова якість від ASUS
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тягне абсолютно всі ігри. Графіка неймовірна. Не тормозить при навантаженні. Швидко відкриває всі програми. Клавіатура чудова. Динаміки видають непоганий звук але я підключаю додаткову акустику для кращого звучання (ну це вже за бажанням).
Рекомендую- Достоинства:
- Гарний зовнішній вигляд, хороший процесор та відеокарта
- Недостатки:
- Батарея, при великому навантаженні сильно гріється
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ за свої гроші, якісно зібраний та класний екран - але дуже гучні вентилятори особливо в порівнянні з Mac M1 яким користусуюсь .
Windows 11 залетів на ура, але були нюанси з драйверами скачав з офіційного сайту Wi-Fi та Lan окремо не встали. Коли скачав до чипсету пак то все запрацювало - далі для RGB клавіатури треба качати програму з Win Маркету Aura TUF тоді настройка почне працювати(фото прикріпив) в іншому все супер - купляв для підлітка для Ігор та навчання- Достоинства:
- Дизайн, якість збірки, екран, ціна
- Недостатки:
- Гучні вентилятори
- Виктор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гуд
- Достоинства:
- Все ок.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже хороший ноутбук за свої гроші, бюджетний ігровий з процесором 10 покоління, не очікуйте від нього прям ваууу віддачі під час ігр та на свою суму він дуже класний, працює швидко.
Поки встановлювала віндовс, тримала його на колінах і він відчутно нагрівся, думаю при тривалих іграх теж гріється, та цілком можливо, що я просто закрила ногами вентилятори.
Дуже чуттєвий тачпад, треба звикнути і постаратись, щоб натиснути в потрібну точку. Добре, що одразу купили мишку. Можливо тут допоможе встановлення драйвера, але це не точно, бо не перевіряла.
При виконанні складних задач знатно шумить, чутно на відео.
Приємний дизайн, всі деталі виглядають якісно, підсвітка захоплює, є всі необхідно роз'єми. Дитині 12 років дуже сподобався, його потребам відповідає на всі 100%.
Після покупки доведеться ще встановити вінду, що цілком логічно за таку ціну. Якщо плануєте робити це самостійно доведеться повозитися, скачати драйвер, щоб в біосі знайти флешку з віндою, бо одразу система її не баче.
Купували одразу з мишкою і рюкзаком і отримали підкладку під мишку у подарунок, що дуже приємно.- Достоинства:
- Ціна=якості бонусом одразу 1000 грн. знижки
- Недостатки:
- Писала в тексті про шум та чутливість тачпаду, але враховуючи ціну не вважаю це недоліками.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбуком задоволені.Все літає.дякуємо розетці за швидку доставку.
- Недостатки:
- Поки що немає
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений як слон. Все літає, з установкою WIN11 проблем не було, з заводу вже встановлені дрова на тачпад, ссд(м2), віфі, блютуз. В комплекті ще я так розумію перехідник з М2 на сата SSD\HDD (напевно всередині є слот і місце під нього додаткове) і гвинти для кріплення. При нагрузці дійсно шумний але в межах норми (краще шумний ніж тиха сковородка). Взяли за 28999грн (за швидкий бонуси в розмірі 1000грн розетці велике дякую) ціна топ. Радий що тут два слоти під ОЗП (зараз якась фішка у виробників робити один слот і скількись памяті розпаювати по материнці ноутбук одноразка напевно). Дуже цікаво що під кришкою в середині (бачив лише фото іншої моделі). Ще на розетці дозволили його увімкнути (можна таким чином перевірити екран, раджу всім)
- Достоинства:
- потужність, гніздо зарядки старого зразку, охолодження (два кулера і радіатора)
- Недостатки:
- шум при навантаженні, не готує каву
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неплохой ноут за свои деньги, немного шумноват, винда стала без проблем
- Достоинства:
- Цена, параметры, возможность добавить оперативки
- Недостатки:
- Шумноват
- Юрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук брали для работы с графикой и учебы. Справляется на отлично. Так как до учебы еще месяц, тестил на играх. Летает отлично. Ничего не лагает и не шумит.
Немного нужно привыкнуть к тач паду, но не критично.
Недостатков пока не обнаружили, посмотрим, как будет дальше, пока отрабатывает на все 100.
Идеальное сочетание цена / качество- Достоинства:
- Мощный, стильный
- Недостатки:
- За пару дней использования не выявлено
- Наталья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный ноутбук, по производительности супер, но соглашусь с другими людьми, действительно, он шумный. Не всем такое понравится. А так, во всем остальном, отличный ноут
- Достоинства:
- Параметры, дизайн, компактность
- Недостатки:
- Шумный
- Дар'я Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шик блеск за свои деньги.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Шумноват
- Aleks S***Продавец: Rozetka
Категорично не рекомендую лінійку TUF gaming
Купував цей ноутбук рік тому, закінчилася гарантія і через місяць ноутбук "накрився". Відразу відправили на сервіс на післягарантійний ремонт, сказали що проблема в материнській платі і вона коштує 39000.. так так я не помилився ноликом, саме 39000 ️- Достоинства:
- Хороший ноутбук до закінчення гарантії
- Недостатки:
- Материнська плата
- Чиж У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неймовірно розумна ціна, абсолютно точно вартує потрачених коштів тяжко знайти щось схоже за таку ж ціну для роботи дизайнером підгодить прекрасно і деколи можна розслабитись граючи в нові ігри на високих характеристиках
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дочці дуже сподобався подарунок на день народження. Ноутбук має гарний дизайн. Швидко працює, якісне зображення.
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Швець С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук швидкий, зручний у використанні. Гарний дизайн та міцний корпус. Тачпед не прогинається, клавіатура трохи прогинається. Заряджається досить швидко, іноді блок живлення перегрівається.
- Достоинства:
- Швидкість роботи, дизайн, легкість
- Недостатки:
- Не виявили поки що
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут дуже хороший,легкий
- Достоинства:
- Ноут супер
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбали учора й поки що можу сказати, що ноутбук вартий своїх коштів
- Достоинства:
- Швидкий, гучний, якісна графіка
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
При сильных нагрузках, начинает порядочно греться (хотя я считаю, что это нормально для любого ноутбука), купить доп. охлаждение под него, и будет вообще топ) А так, очень шустрый, хорошо показывает себя в играх. 144 Грц это вообще огонь)
- Достоинства:
- Производительность, подсветка, дизайн, 144 грц
- Недостатки:
- Возможно, охлаждение
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купували в березні дитині для навчання, ну і звичайно також для ігор. Гарний дизайн, швидкий. В пункті видачі допомогли встановити віндовс. Єдине що батарея слабка, вистачає приблизно 1,5 год
- Недостатки:
- Слабка батарея,
Шумний
- Ярослав М***
Цей ноутбук працює тільки на зарядці без зарядки він буде працювати на 30% потужності
- ВасилийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вінда 11 встановилася без проблем, драйвери скачав на офіційному сайті asus
- Достоинства:
- Тихий, потужний
- Недостатки:
- У бюджетному ноуті від НР вайфай сигнал ловить покраще
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав півроку тому, своїх грошей вартий
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Достойный аппарат за свои деньги. Производительность, качество изображения, автономность от батареи - всё на очень хорошем уровне. Состав "железа" и сама конфигурация подобраны разумно, с хорошим запасом на будущее. Ноут отлично справляется, как с работой - программирование, моделирование, так и с современными играми.
Купила сыну, для учёбы и поиграть. Человек не просто доволен - он счастлив.- Достоинства:
- Хорошая производительность, как для игр, так и для работы, качество изображения, матовый экран, ёмкость батареи, эргономика, дизайн
- Недостатки:
- Нет VGA выхода
- Віталій Н***
Vga в 2023 ви серйозно є HDMI
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємна покупка. Все влаштовує
- Достоинства:
- Швидкість, якість, зручність
- Недостатки:
- Важкий
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна якість на свою ціну.
- Достоинства:
- Екран, звук, швидкодія.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив декілька місяців тому, в кінці листопада минулого року. Знижки наводили на думку, що це допродаж залишків, адже TUG Gaming F15 з‘явився у 2020 році. Але ні – MFD 2022-10. Отже це не розпродаж, а нові модифікації, очевидь загалом вдалої моделі. Пробував на початках дещо пограти, але вентилятори сторюють такий шум, що здається ноут зараз піде на зліт. Та й на 500 Gb не так вже й багато забавок зайде. Для ігор мабуть має бути стаціонарний апарат. То ж зараз використовую для офісних задач. Вентилятори в такому випадку включаються набато рідше і тихіше. Добре, що на відміну від ROG-серії присутня веб-камера.
Як результат на сьогодні - всім задоволений (в роботі 4-6 годин щодня), окрім клавіатури. Є підсвітка, є цифровий блок. Але немає індикації NumLock, що дуже незручно, враховуючи, що PgDn та PgUp інтегровані з цифровою клавіатурою. Натомість присутня індикація CapsLock, що як для мене не так важливо, то чому немає індикації NumLock незрозуміло. Ну і клавіші стрілок, Home, Delete - ну зовсім мініатюрні. Треба мати такі ж мініатюрні пальчики. Важко звикнути. Ага, ну і батарея тримає при офісних застосунках десь в районі 3 і пів години при включеному економному режимі. В часи зимових блекаутів трохи не дотягувала до наступного включення електроенергії. Правда, заряджається швидко. Думаю на декілька років вистачить, враховуючи можливість додати ще 16Gb пам’яті та додатковий диск. - Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала нотбук у подарунок для брата. Коли відкрили вдома, виявилось, що екран розбитий. Розетка відмовилась вирішити цю проблему
- Недостатки:
- Розбитий екран
- Дмитро
Потрiбно перевiряти перед отриманням ️
- Sasha C***Продавец: Rozetka
Рекомендую ноутбук.Куплял для игор, и он справляется со своей задачей хорошо
- Достоинства:
- Хороший fps в требовательных играх
- Позняковский А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук могу рекомендовать. Брал для работы с графикой, вполне справляется с поставленными задачами, с играми также проблем нету, последние игрушки запускаются без лагов и проблем.
Розетка доставила вовремя, сервисом доволен.- Достоинства:
- Достаточно производителен, стильный, хорошо собран
- Недостатки:
- не заметил