Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 FX506HM-HN004 (90NR0754-M01050) Graphite Black
- Григорій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук топ але слабкий звук
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь ноутбуком майже 2 місяці, єдина проблема - інтернет, інколи, при запуску, не бачить WiFi, або проходить само протягом хвилини, або вирішується перезапуском. (з інших коментарів можна подумати, що може інет вирубатись в процесі експлуатації, але такого в мене не було)
Якщо грати в ігри по типу Cyberpunk 2077, тоді він буде шуміти і нагріватись, що і зрозуміло, але навушники не пропускають шум, а підставка - знизить температуру до мінімуму, хоч і без цього - не перегрівається.
Всі сучасні ігри, в які я грав - тягне на високих-ультрах без проблем.
При першому запуску може бути нюанс з завантаженням драйверів у випадку Windows 10, з самого початку не бачить WiFi, тут або підключити кабель, або дрова перенести на флешці. При наявності інтернету - ноутбук сам завантажить все, що йому потрібно протягом години.
Коротше, покупкою задоволений, сумно, що тепер його продають трохи дешевше ніж коли я його брав, але у будь-якому випадку він вартий кожної витраченої гривні, принаймні така моя думка і я ні про що не шкодую.- Достоинства:
- Потужний, швидкий, є М2 слот для додаткової пам'яті
- Недостатки:
- Інколи є проблеми з підключенням до інтернету на Windows 10
- Олександр Я***
UPD: Проблеми з інтернетом зникли ще через місяць-два після мого коментаря. Зараз все просто прекрасно, рекомендую
- Евгений
У мене така ж проблема з wifi, але це сталося після 3-х місяців використання. це і на win 10, win 11. і на linux теж саме.
Ще й камера почала глючити, точніше, не працює. Точніше перестала, чи через оновлення, чи через те, що SSD додав другий. Іноді з'являється при новій установці вінди, іноді ні. А так ноут норм!!
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут Ракета
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є даякі проблеми з дровами, але то норма. Були питання щодо ерогомічності клавіатури, але швидко звик.
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не знайшов
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тихий звук. Треба все на максимум викручувати щоб була нормальна гучність.
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Проблеми з Wi-Fi (вирішуються додатковими дровами), тихий звук.
- Артемчик
Використовуйте навушники, коштує нормальна гарнітура менше 30 баксів
- Роман
DTS-X Ultra поднимает громкость раза в 2 как минимум, режим custom audio -> entertaiment
- Денис Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут в целом хорош, если бы не постоянные проблемы с сетевой картой
Не рекомендую к покупке- Недостатки:
- Постоянные проблемы с Wi-Fi на windows 10
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працюе добре, гріється в міру, стильний дизайн. Windows 11 працює відмінно.
Поперше клавіатура.
Кнопки Home і End об'єднані в одну, для мене це велика біль.
Подруге, танці з BIOS.
Перед встановленням Windows необхідно оновити BIOS та підготувати дрова. Робіть це ТІЛЬКИ якщо розумієте, що Ви робите.
Якщо комусь буде треба ось дрова на BIOS:
ссылка
Дрова для Windows:
ссылка- Достоинства:
- Охолодження. Зовнішний Вигляд. "Залізо".
- Недостатки:
- Клавіатура, BIOS
- ПавелОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свои деньги лучший вариант. Охлаждение справляется с нагрузками.
Нюансы с установкой винды были. Нужно было обновить биос чтоб появился нужны пункт меню. В остальном доволен.
Шумный и это нормально для игрового ноута. Очень тихие динамики у ноута.- Достоинства:
- Цена. Производительность
- Недостатки:
- Тихий звук.
- Даша П***Продавец: Rozetka
Жаль что подорожал и оплаты частями нету
- Достоинства:
- Хороший ноут лет на 5 хватит для игр
- Недостатки:
- Подорожал после войны(неизбежно)
Нет возможность купить в оплату частями или рассрочку(может как ситуация в стране наладиться возобновят)
- Дарья П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Разом із підставкою у нас в хаті з'явився новий порохотяг. Без жартів, треба підвищувати гучність для того, щоб почути, що говорять персонажі у грі. А так, все літає на ультрах, тож най шумить.
Біос та ще цікава неістота, бо, щоб встановити вінду, треба вимкнути одну фічу, щоб з'явився на горизонті ссд диск. Особиста порада ставити офіційну вінду. В іншому випадку вас офіційні драйвери із сайту джифорс пошлють туди, куди ми посилаємо корабель.
Про доставку. Замовляли на відділеня, тому все ок. Коробка не покоцана й прийшла вчасно.- Достоинства:
- Швидкий. Потужний. Тиха клава, ще й з підсвіткою.
- Недостатки:
- Маркий пластик. Гріється, але хто нє. Шумить. Біос скажений.
- Артем Т***
Что нужно отключить чтобы Винду установить?
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В комплект нужно брать подставку с вентилятором. До сих пор не понимаю почему маркетологи решили что всем нужны утилиты для тюнинга производительности и режимов работы, сложный дизайн, нифига не понятно как ноут разогнать. То же относится к подсветке и шрифт какойто геймерский на клаве. Также были проблемы с отвалом дров Блютуз на винде 10.
Но по итогу это приятный и производительный зверь, успел взять до войны по низкой цене, очень рад.- Достоинства:
- Хорошая сборка, приятная клавиатура, мощный, 144гц
- Недостатки:
- шумный, греется, матрица с маленьким углом обзора ~120 градуса
- Blumenfarn
Хочу придбати давний аппарат, підкажіть будь ласка якість зображення та самого екрану? Чі немає часом засвітів і яка якість чорного кольору?
- Довгорученко В***
Подставки не решают проблемы, они ее усугубляют, потому что выход горячего воздуха происходит сзади, снизу и по бокам
Вы же подставкой - блокируете этот воздух, ещё и запихиваете его обратно
Подставка - это все рано что просверлить дырочки в корпусе
(Производитель все сбалансировал так чтоб воздушный поток охлаждал все, просверливая дырочки вы нарушаете циркуляцию воздушного потока, из-за чего такие элементы как ССД - выходят из строя)
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноутбук. Трохи довелося повозитись із інсталяцією windows, але все встало доволі швидко. Потужний, гарний інтерфейс, але занадто шумний
- Достоинства:
- Якісна зборка, потужна начинка
- Недостатки:
- Шумний. WiFi модуль під SSD диском. Але поки що не помітив проблем зі з'єднанням
- Григорій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень доволен ноутом