Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS ROG Strix G17 G713PI-HX049 (90NR0GG4-M005T0) Eclipse Gray / 17.3" IPS Full HD 144 Гц / AMD Ryzen 9 7845HX / RAM 16 ГБ / SSD 1 ТБ / nVidia GeForce RTX 4070
Снят с производства
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повне сміття... Другий раз на ремонті ... В перший раз по гарантії замінили мат плату . В них брак .. я замовив своєму побратиму такий самий . І проблема ідентична ... Як можно робити продук за 70к ... Я більше в жеті не буду мати відношень з такою фірмою як ASUS....
- Недостатки:
- БРАК...
- Євген Г***
Це не проблема в фірмі. Це просто партія бракована вийшла. В мене асус таф геймінг вже 7 років. Ніяких нарікань немає
- СавелійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже багато проблем, але з основними задачами справляється гарно, фпс в іграх великий
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Бракована серія ноутбуків, іноді клавіатура перестає працювати, проблема зі сном, проблема з динаміками
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому ноутбук мені сподобався но за рік він вже 2 раз в ремонті не по моїй вині так що кожно разу як я його здаю в ремонт 2 тижнів я без нього і це мінімум і чому що я мушу здавати свій ноутбук новий якому рока немає в ремонт мене засмучує бо за що я гроші платив
- Савелло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Иногда танцы с бубном бывают, пользуюсь год.
- Достоинства:
- Мощность
- Недостатки:
- При малой нагрузки издаёт неприродные звуки репения, режим сна на этой модели лучше не ставить, забудьте про режим сна. Иногда в режиме сна намертво зависает, в режиме сна сам по себе живёт, хочет вкл
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вдалося купити цей ноутбук на день народження Розетки.
Потужності більш ніж достатньо.
Cyberpunk 2077 на ультра і path tracing 70 FPS. (Dlss на якість frame generation, з вимкненими фішками 45 FPS)
Планую ще спробувати з 4К ТВ.
Дуже красивий візуально.- Достоинства:
- Ціна, продуктивність
- Недостатки:
- Рівень шуму в режимі Турбо. Хоча це і очікувано.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
первые сутки, полет нормальный)))
- Недостатки:
- пока не обнаружил
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь 7 місяців. В эко режимі батарея тримає 4г 30хв. при постійному перегляді відео. В продуктивному (ігровому) режимі якщо грати у важку гру, то батарея тримає 5 хв, якщо дивитися відео, то 1г. 30хв.
Наприклад дота 2 на ультах працює нормально, але час від часу охолодження не вистачає і процесор тротлить. Підключаю підставку с додатковим охолодженням. Оперативки мало, через пів року використання додав ще одну планку (в ньому стоїть одна на 16 і є вільний слот).
Монітор дуже подобається.- Достоинства:
- Монітор
- Недостатки:
- Погане охолодження, але як для AMD супер)) вентиляція дуже гучна.
- Андрей С***
Доброго дня. Підкажіть, яку плашку доставляли і яка там стоїть з заводу?
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якщо обмежити частоту процесора на 4900 мГЦ , то в іграх він не буде грітися більше 80 градусів. Нема за що)
- Владислав
З допомогою якої проги робив це?
- Віктор М***
В налаштуваннях електроживлення процесора. Не прога. Стандартна опція Windows "Максимальна частота процесора". Але інколи ця опція не відображається. Відкривається через введення команди через командну строку. Вас здивують температурні режими без падіння продуктивності.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дивлюся ото на пропозицію з уцінки і жаба душить)
Але не відкладати ж покупку довгоочікуваного лептопа заради малоймовірної знижки?- Достоинства:
- Хотів би сказати, що це ігровий монстр, але ж він красивий, стильний, з підсвіточкою. Найближчі років 5 буде тягнути ВСЕ, особливо якщо вміти виставляти налаштування графіки.
- Недостатки:
- Коли в ноуті вистачає всього, він зазвичай недешевий, так і тут. Добре, що є оплата частинами.
- Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбук в користуванні тиждень. Усім задоволений, очікування виправдав, навіть більше. Для комфортного геймінгу чудова робоча конячка, хороший і потужний процесор, відеокарта - теж. Серед плюсів - ємність акумулятора, обсяг SSD, безліч портів для різних потреб і сочний екран. Вдала серія, вдалий ноут. Відпрацьовує на всю соточку відсотків. Ставлю тверду 5.
- Достоинства:
- Потужний процесор і хороша відеокарта, акумулятор, відсутній перегрів і надмірний шум, комфортний геймінг, обсяг пам'яті, якість екрану.
- Недостатки:
- Немає.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Те що треба, тягне усе що потрібно на ура
- Віктор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не зміг втриматися, хлчу відгуки майже ніколи не пишу. Купував собі на Новий Рік.
"Іноді зависає на 1 сек на робочому столі" - вимкніть назавжди інтегровану відеокарту.
"Вимиквється дисплей" - налаштуйте правильно поведінку дисплею.
"Не прокидається після режиму сну" - налащтуйте правильно ГЛИБОКІ налаштування енергозбереження, вимкніть відключання ssd диску.
"Живе своїм життям від батареї, глючить від батареї" - якщо ноут прсцює від батареї, він автоматично вмикає ЕКО режим живлення. Зайдіть в ГЛИБОКІ налаштуввння та налаштуйте поведінку ноута в еуо режимі.
"Дуже шумний чи гріється" - обмежуйте прийнятний для вас ФПС.
"Глючить в іграх" - ставте режим ТУРБО
"Все одно глючить в іграх" - поставте режим відеокарти ПРОДУКТИВНІСТЬ і відеокарта не буде обмежуввти теплокет в 70Вт, а буде працювати в 100-130Вт.- Достоинства:
- Надпотужний процесор
- Недостатки:
- Неякісний дисплей. Виражені засвіти на дисплеї в темноті.
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Обрав син, любитель ігор та зависань перед ноутбуком.
Придбав без вагань, порадив менеджер. Корпус міцний, виглядає круто. Працює шикарно, надіюсь на довгу службу.- Достоинства:
- Міцний корпус, не важкий, працює швидко та надійно. Поки без претензій.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сломался в 3й раз,отвёз в ремонт, надеюсь его заберут,куплю Леново,это лютый треш,не берите ни в коем случае,розетка как с вами связаться по поводу обмена?
- Петро
Можете спробувати написати в чат: ссылка
- Ярослав
А что в нем ломается? какие слабые места? на что обратить внимание?
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як на мою скромну думку, то це ідеальний геймерський ноут. Прекрасно все - починаючи від 7.3-дюймового IPS-дисплю з повним HD-розділенням і частотою оновлення 144 Гц і закінчуючи відеокартною GeForce RTX 4070, що дає можливість відтворювати реалістичні 3D-сцени і взагалі покращує графіку в рази. Круто, що тут стоїть ССД на 1 тб, не треба паритись про оновлення, а ще процесор не відчуває жодних моїх задач. Все на легку
- Достоинства:
- Потужний процесор, 144 Гц, ССД 1 тб, якісна відеокартна
- Stanislav K***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Будучи в режимі сна увімкнувся в рюкзаку. Через 30 хв як виймав то ноут був весь дуже гарячий, повезло, що не згорів, АСУС ПОВНА *******
- Достоинства:
- НЕ КУПУЙТЕ!
- Недостатки:
- НЕ КУПУЙТЕ!
- Дмитро М***
А може не треба увімкнуту мишку кидати в рюкзак або просто діставати свисток?
А може треба провести налаштування живлення?
Питання риторичні.
- Олександра М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені ноутбук подобається. Звісно, він трохи вимогливий для користувача: треба і біосом вміти користуватись, і налаштування в іграх ставити не максимальні, а трохи нижче заради комфортного FPS, і цей самий FPS обмежувати, щоб система охолодження не ревіла, як ті воли і щоб лагодром у напружених сценах не запоров той самий заповітний постріл з AWP...
Тут як із дорогим автомобілем, наче й для людей робилося, але краще все-таки мати трохи розуміння)
І удача не завадить, щоб такий складних технологічний гаджет не мав вбудованих недоліків. Мій наче без них)- Достоинства:
- Могутність заліза, якість виконання, гнучкість налаштування, витривала батарея.
- Недостатки:
- Тяжкувато самій носити) Треба тепер шукати хорошого рюкзака.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Почитал коментарии и тоже не выдержал. За 8 месяцев использования постоянные проблемы, то перестанет работать после сна клавиатура, то вообще не выходит из режима сна, то просто выключится, было пару раз от аккумулятора выключался сразу же экран, при этом ноутбук сам работал. Сдал в сервис, посмотрим что скажут, к покупке коайне не советую)
- Достоинства:
- Вернуть в сервис
- Stanislav K***
Напишіть результати, тому що маю те саме що у вас, жаль, що це мій робочий ноутбук , а свій попередній продав
- Станислав Ш***
Нічого вони не скажуть, це сирий біос і поганий синк амд і асус
- Юлия К***
У меня такая же проблема, клавиатура светится , нагревается, но а экран не включается
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Первое впечатление было положительное,когда скачиваешь требовательные игры начинает греться сильно ,и шуметь. Такие же проблемы как и у тех кто покупал до меня .Брак ..
- Достоинства:
- Почти нет.
- Недостатки:
- Товар не соответствует своей цене ,низкое качество ,бракованая ревизия ..Все сделано дёшево.
- Рог Х***
Проблема не только в ревизии,партии, зодиаке, и пр. Все тоже самое и в других ноутах: strix, scar, за деньги бу иномарки. Проблема - способ нанесения термоинтерфейса жм на конвейере. После вскрытия бывает кристалл процессора сухой почти полностью (плоскости кристаллов cpu gpu рассыпухи под медными элементами штатной СО в разных уровнях). Увы, решается только прямыми руками и полной заменой штатного жм на новый либо на ТП густого типа, крионавта.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купивши ноут я був в захваті, все праціювало добре, я написав позитивний відгук.
Після відгуку через тиждень з"явилась плаваюча помилка, ноутбук перезвантажувався. З моменту покупки 31 грудня 2023, ноутбук вже встаг вимкнутись і завантажитись білльше 12 разів. Пару разів тупо в простої без роботи, декілька разів підчас гри, і одного разу підчас екзамену в Тeams через що я дуже обурений. Все це супроводжувалось підняттям температури процессору до 90" градусів в ARMORY CRATE на будьякому стандартному режимі роботи (тихий, продуктивний, турбо). Хоча ноутбук стоїть на охолоджуючій підставці яка дує на ноут вентиляторами в 100% оборотів. Бачу що ця проблема не тільки в мене, дзвонив в підтримку, сказали, що відзивної компанії не буде, і вимагають щоб я відправляв ноутбук в Київ до офіційного сервісного центру. Я не проти Оф.сервіс центру, але впевнений, що вони не розібравшись і не пояснюючи проблеми присудять ноутбук до заміни материнської плати на нову. Перед тим тестуючи його тижнями, а потім чекаючи запчастину місяцями, і знов тестуючи місяцями. Я спробував спровокувати і повторити цю помилку, ноут нагрівся до 95градусів, але не вимкнувся як тоді, тож це плаваюча проблема яку сервісники будуть виявляти місяцями.
Я думав, що проблема виправиться після оновлення BIOS, але вже пройшло 5 оновлень біос, віндовс та программ asus, і нічого не виправилось.
В мене таке враження що проблема саме в перегріві центрального процессору, який "втрачає свідомість" при 90+ градусах. або він настільки погано припаяний, що при нагріві десь втрачає контакт через теплове розширення матеріалу.
Ноутбук при роботі завжди підключений до заряного пристрою, а інтернет лише по кабелю.
МуASUS при діагностиці системи жодних помилок не виявляє, навіть Синіх екранів (BSOD) немає, одже можна приблизно гадати що проблема саме залізна, а не програмна. Щоб ії уникнути мені довелося зайти в ручні налаштування ARMORY CRATE та знизити всі дозволи по потужності і навантаженню до мінімуму, а вентилятори на 100% (Грати неможливо)
Ноутбук коштує дві тисячі доларів, я думав за 109$ докупити розширену гарантію в МуASUS, але тепер не знаю чи заслуговує на це продукція ASUS. 10 років тому в мене теж були проблеми з іх ноутбуком (відпаявся відеочіп під кінець гарантії), але я сподівався що за 10 років все змінилось, схоже що ні.
Дуже прошу представників бренду ASUS звернути увагу на цей коментар, і ще раз відповісти під цим коментарем, чи буде відзивна компанія, і оприлюднити несекретні данні який реальний відсоток цих ноутбуків потрапив з такою проблемою в оф.сервіс ???
Не треба відповідати мені вашим стандартним шаблонним "Зверніться в службу підтримки та сервіс" дайте чітку відповідь людям, або користувачі зберуться і напишуть колективний позов і виграють його.- Достоинства:
- Нівельовані БРАКОМ
- Недостатки:
- Заводський брак, самоперезавантаження.
- Глеб
Також придбав цю модель ноутбука і що ви думаєте? Від початку експлуатації почались проблеми зі звуком. Дивишся відео/фільми, та на фоні звуку чуєш репіння. Пробував переустанавлювати вінду, драйвера, грався з настройками. Нічого не допомогло. Віддав по гарантії у сервіс в Києві. Зараз чекаю на дзвінок з результатом. Здається мені, що партія ноутбуків цієї моделі попавша на український ринок має тотальні браки..
- Богдан М***
Я не писав про це вище. В мене теж чути репіння, вібрації звуку, але лише на максимальній гучності і високих частотах. Читав, що то може бути пил на динаміку, але який може бути пил на свіжому з коробки ноутбуці який виробили в вересні 2023 року ?) Взагалі я вже не дуже задоволений ноутбуком, бо в дійсності тут пожаліли грошей на хороший яскравий екран з хорошою передачею кольору, але не пожаліли грошей на непотрібну підсвітку корпусу знизу та логотипа на кришці. Підсвітка клавіатури мені дійсно потрібна, але просто звичайна пісвітка, а не та веселка під кожну окрему клавішу яку вони туди запхали. Якби виробник відмовився від підсвітки корпусу і логотипа, а вклавби ці гроші в екран, систему охолодження, додаткові USB-A, USB-C, SD порти, то булоб набагато краще, і ноут дійсно коштував своїх грошей. Нажаль ідеального ноутбука саме під потреби користувачів немає, а більш менш адекватні потужні ноути це вже "ігрові" моделі з непотрібними марними функціями заради переплати. Ноут своїх грошей не вартий.
- Богдан М***
І ще питаннячко, чому в ноутбуці за такі гроші така погана 720р камера без Windows Hello, та немає функції відбитка пальця. Виходить якщо я не встановлю пароль, то будь-хто може вкрасти ноут, і користуватись ним без перешкод.
- Анжеліка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут клас малый счастливый спасибо большое игры не лажат спасибо большое....Продавец зачётный знает свой товар
- Достоинства:
- Супер
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Забрал из ремонта после замены материнской платы, после первого включения начал сам менять режимы экрана,подумал глюк бывает,перезагрузил вроде все ок,но не тут то было,он начал издавать треск ,перезагрузился,синий экран привет кирпич))
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій теж вже в сервісі,і майстер сказав що схоже на мат.плату.На екрані пікселі як у мого ноутбука з 2010 року.Як це можна було випускати,хоча я думаю що це бракована партія із Європи або Америки де за такий продукт здерли би з Асус три шкіри в судах,а у нас і так зійде))У нас захисту прав користувача тільки на папері є)Але RGB це топ,точно потрібно брати,ще і як я на підйомі ціни.Топ!!Асус і розетка дяка вам та шана!!!
- Сергій В***
"На екрані пікселі як у мого ноутбука з 2010 року" - це які пікселі? На жаль, не відомо, що за ноутбук з 2010 року і важко порівняти.
- Богдан М***
Схоже користувач каже про те, що там Full HD матриця, як в його старому ноуті.
- Іван Н***
А нащо купувати 17тку з FullHD і потім скаржитись на пікселі ?
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноутбуком і обслуговуванням задоволений.
Задачі під які він куплявся виконує на відмінно.
Єдиним міносум було - зарядний атаптер, котрий перестав працювати на 3тьому тижні, здав по гарантії, замінили адаптер повністю. Обслуговування зайняло менше 2х тижнів, висновок видано на руки + є реєстрація на асус акаунті про ремонт. Тому тут просто мінімально не пощастило.- Достоинства:
- Працює чудово, виглядає класно!
- Недостатки:
- На 3 тиждень перестав працювати зарядний адаптер
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надієвся на якісний продукт !! по факту що побачив по відгукам і потім в мене сталося біда ! відносився до ноута дуже обережно . почав прото перезавнтажуватись без будь якого пояснення ! здав в сервіс до чекаю з ремонту . дозвонився до сервісу. сказали повна заміна мат плати чекають запчпстини ! а також з коробки не працювали нормально дінамики . вони просто РЕПІЛИ !!
Проблема в тому що я замовив таких два ! собі і другу ! і в нього теж саме !! РЕМОНТ !!! ВЕЛИКЕ РОЗАЧОРУВАННЯЯЯЯЯ..- Недостатки:
- Зламався на третій тиждень .заміна мат плати !!!
- Андрій
Мій теж у ремонті,сказали чекають запчастину,а яку саме поки невідомо,розкажіть як після ремонту працює ноут?
- Денис Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер ноут
- Кирилл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За тиждень користування,ноутом задоволенний.Казали що будуть проблеми з драйверами,але це мабуть індивідуальне питання.У мене проблем не було з налаштуванням.Дуже сподіваюсь,що він довго ще прослужить мені.
- Достоинства:
- Дизайн.Матеріал.Сильна сборка.
- Недостатки:
- Камера слабка для такого ноута.Акум на очах сідає,навіть у режимі простою.(Ноут ігровий, не для роботи від акб, але всеж таки...)
- Олександр Ш***
Навіть при перегляді фільмів чи серіалів швидко сідає батарея?
- Кирилл Б***
Навіть при перегляді робочого стола...Десь 1-2% за хвилину.
- Сергей З***
Все просто. В них за замовчуванням включений turbo boost процесора, ще й в режимі Aggressive! Як виключити? Все просто, ще також візьміть до уваги, не потрібно встановлювати Armoury Crate( вона сира громіздка і складна в користуванні)! Скачуєте маленький додаток в інтернеті під назвою G-helper і регулюєте всі потрібні налаштування: Процесор, відеокарту і криву вентиляторів. Там простий зрозумілий інтерфейс, а ще в ньому є опція відключення отих десятків процесів, що запускають служби Asus. В мене трошки інакша версія ноутбуку G17 2023 G713PU, так от граю періодично в Mount and Blade 2 Bannerlord в 2к та частотою 240, з правильно виставлено кривою вентиляторів та виключеним Турбо бустом 5-6 годин температура процесора не піднімається вище 60 градусів, що просто шикарний показник,.
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все работает,система стала 11 все быстро и шустро ,проблем нет.
- Достоинства:
- Соответствует своим характеристикам
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший ноутбук быстрый игры тянет нормально
- Недостатки:
- Греется конечно же как и все ноутбуки
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Играю в танки, пишет не хватает памяти, зависает после чего вылетает игра и долго перезагружается,за 2000 долларов ноут работает как китайская подделка.Представители Асус Я знаю что вы тут и читаете,объясните мне пожалуйста как это возможно,и я прошу вас заберите сие чудо,Я больше не могу,мне платить рассрочку ещё 14 месяцев за ЭТО.
- Мар'ян К***
Ноутбук тебя пытается спасти от этой игры просто
- Богдан М***
Пишіть в магазин, йдіть в офіс, і повертайте протягом 14 днів. Якщо граєте, тотграйте з підключеним зарядним пристроєм, додайте оперативки, поставте кращий М.2 ssd, встановіть підставку з вентилятором під ноут, і включіть в налаштування Armoury Crate вентилятори на 100%. І враховуйте єщо це ноутбук а не повноцінний великий пк, тож в ноуті все перегрівається при грі, і його ноутбучна дискретна відеокарта 4070 з 8гб, є приблизним аналогом повноцінної 4050-60 на 6-8гб. Бо це ноутбук і він по всіх параметрах гірший за повноцінний ПК
Представник брендуДоброго дня. Усі питання щодо технічних проблем слід писати до технічної підтримки. Будь ласка, зверніться до служби підтримки ASUS: ссылка
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перестав вмикатись через тиждень. Здаю по гарантії, дуже сумно для техніки за такі кошти.
- Достоинства:
- Круто виглядає
- Недостатки:
- Працює тиждень і все
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ноут супер але синій екран на 11 вінді не дуже приємно
Драйвера всі з оф сайту .- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Одна планка оперетиви
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пол года и целом ок. вот только процессор греться до 90 для снижения температуры пришлось ограничить частоту. По видеокарте все нормально. Учтите что ноутбук поставляется с одной планкой оперативки для "разкрытия всего потенциала" вам придется докупить и как-то ее туда поставить и по памяти 1 Тб маловато также докупить и поставить. И ещё при установке виндовс проявилась проблема в отсутствии драйвера на wifi решается потключением через кабель потом все докачает сам. В целом ПК отрабатывает лаве по полной. Покупкой доволен!
- Достоинства:
- Мощность и доступность.
- Недостатки:
- Шобы все заработало надо попотеть.
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо за «ровные» драйвера на ноутбук, буду сдавать в сервис, если исправят - исправлю оценку на 5.
Сам по себе ноут хороший, но я не могу поставить драйвера на динамики, наушники ноут видит, а динамики не хотят работать.
Продавать ноут и чтобы такие приколы были на 10 виндовс - ахаххаха, я бы написал более, но боюсь модерация такие грубые и радикальные слова не пропустит.- Достоинства:
- Мощный, красивый.
- Недостатки:
- Приколы с драйверами
- Старопрамен С***
ставь 11 про, как все делают, на старый в10 никто не сидит
- Сергей
Windows 10 прекращают поддерживать в 2025 году, программно совместимость новых ноутбуков уже бессмысленно делать для 10 версии, ставь 11 и не будет проблем, хочешь быть особенным и сидеть с нового ноута на 10 версии, танцуй с бубном, не хватает знаний самостоятельно танцевать с бубном, неси в сервис :)
- Владимир
Отвечу всем, кто поставил палец вниз и тд.
Поставил винду 11 - звук появился, но после перезагрузки ноута пропадал, сдал в сервис и теперь буду забирать деньги ибо даже сервис сдался, нет слов))) Да и дрова оригинальные отсутствуют в коробке с ноутом.
- Кремса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всім у кого є проблеми з графічним функціоналом (мерехтіння, зависання між змінами ГП, білими вспишками і тд) - в біосі виключіть динамічний режим гпу і поставте основною відеокартою 4070 в налаштуваннях гефорс. Особисто мені допомогло прибрати всі проблеми, але по факту це все програмні недоліки, за це асусу великий мінус.
- Артур
Ні, дядьку, це не до кінця вирішить проблему! В біосі ти блочиш інтегровану графіку, тож від батареї ноут працюватиме ну може пів години. І продуктивність відеокарти буде обмежена. А потрібно драйвери не з НВідіа сайту качати, а з сайту Асус. Тоді і Турбобуст буде коректно працювати
- Олексій С***
Артур, та шо ти кажеш, робочий стіл - нвідія витрачає 6-10 ват, відеоядро від амд на це саме витрачає 15-20 ват. В іграх треба дивитись, але без розетки ноут і так працює обмежено, не розумію навіщо деякі так його убивають
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поставив 11 вінду, всі драйвера встановились, поки все ок
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- нічого