Отзывы покупателей о Внешний карман Asus TUF Gaming A1 M.2 SSD NVME Enclosure USB 3.2 Type-C (ESD-T1A/BLK/G/AS)
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зроблено якісно.
В інструкції все зрозуміло. Е все для збірки.- Достоинства:
- Якісно
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую
- Достоинства:
- матеріал, непоганий контроллер, waterproof
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуюсь данной моделью уже долгое время, заказал еще один карман для еще одного диска, и на основании своего опыта могу сказать следующее:
1. Карман увесистый и хорошо лежит в руке, покрыт чем-то вроде “краски софттач” – его приятно брать в руки, приятно пользоваться.
2. Вставленный диск фиксируется крышкой на винтах – это означает, что ничего не будет люфтить и звенеть в отличие от других моделей (обладаю и другими моделями, даже если есть один винт – крышка позвякивает когда сжимаете карман в руках).
3. Производитель обещает защиту от воды – не проверял и не собираюсь, надеюсь поможет (благодаря винтам и хорошему прижиму).
4. Теплопроводность кармана может вызывать вопросы – после даже недолгой нагрузки другие цельнометаллические карманы раскаляются и обжигают руки, здесь идет медленный нагрев и мне не понятно, хорошо это или плохо. Я не проводил тестов под многочасовой нагрузкой и пользуюсь диском исключительно кратковременно, но по данным SMART диск внутри остается холодным как и корпус. Но, повторюсь, это может быть плохо при длительных нагрузках.
5. Самый большой минус это болтающийся type-c. Могу подвердить, у меня болтается тоже, но я привык подключенные диски не переставлять и не двигать во избежание отвалов (если теребонькать подключенный диск то от отвалов спасет только припаивание кабеля непосредственно к порту), так что надеюсь, что мой прослужит долго.
6. На данный момент есть карманы usb4 (у меня в наличии тоже) – но они уступают по универсальности и совметимости обычным карманам. Например, с них нельзя загрузить Windows, что меня сильно рассроило. А еще меня расстроило то, что не все nvme диски способны дать 4000 MB/s в таких карманах, некоторые диски дают даже меньше 1000 MB/s, что является максимальной скоростью этого кармана. Впрочем, если у вас диск от WD, то они обладают наилучшей совместимостью (по моему опыту) и проблем у вас не будет, а если другой – то зачем платить больше при, в итоге, худших характеристиках? - Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У використанні більше року. Зауважень по роботі немає. Підтримка SSD M.2 SATA та NVMe (PCI-e) трьох основних форматів по довжині (2242/2260/2280). Після встановлення накопичувача і закриття кришки на 4 болти відчувається одним суцільним шматком алюмінію) можна цвяхи забивати) На фото в порівнянні з Asus Cobble.
- Достоинства:
- Міцний. IP68.
- Недостатки:
- Суттєвих немає. Один кабель Type-C - Type-C(
- Віктор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
норм
- Достоинства:
- топ
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вдала заміна зовнішньому на 2.5"
- Достоинства:
- працює з Linux
- Недостатки:
- відсутній кабель type-a to c
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виріб в користуванні майже рік.Хороша річ для роботи SSD.Надійно виконує свої функції.
- Достоинства:
- Відводить тепло.
Міцний корпус.
Компактний розмір. - Недостатки:
- Для себе не знайшов.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Завдяки детальним відгукам точно знав що отримаю, але все одно був приємно вражений добротністю і брутальністю девайса. Asus комплектує виріб кабелем type c/type c, хоча роутери і материнськи плати Asus мають тільки usb A. Це значний мінус, бо знайти 10Гбіт кабель чи перехідник не так вже і просто і коштують вони теж не мало.
- Достоинства:
- Добротність пристрою
- Недостатки:
- Кабель тільки type c
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Свої задачі виконує. Швидкості вистачає, корпус чудово підходить для використання «поза домом»
- Гудима М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крутий гаджет мені і моєму татові дуже сподобався дизайн і швидким та
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я в основному використовую це для зберігання своїх ігор та інших файлів, щоб я міг використовувати його як USB-накопичувач у дорозі. Цей корпус однозначно вартий своїх грошей і, швидше за все, захистить ваш крихкий диск NVMe від розчавлення в рюкзаку, знищення внаслідок падіння або навіть захистить NVMe від проливання рідини. Це міцний корпус, який може забезпечити високу швидкість, якщо ваш порт USB-C здатний забезпечити цю швидкість. Ваш пробіг залежить від компонентів вашого комп’ютера, і ви можете отримати повільнішу або вищу швидкість, ніж інші люди, залежно від апаратного забезпечення, до якого ви його під’єднуєте. Просто переконайтеся, що не втратите шестигранний ключ, який постачається в цьому корпусі. Загалом я задоволений швидкістю та функціональністю цього корпусу, і я можу розглянути можливість придбання іншого, якщо він колись мені знадобиться.
- Достоинства:
- Якість збірки, швидкість, Простота монтажу, Співвідношення ціни та якості
- Недостатки:
- Комплектний кабель дуже якісній, але йому важко знайти заміну.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово виконує свою функцію, дуже круто виглядає, має приємну вагу
- Достоинства:
- Стильний дизайн
термопластина
зручно замінювати NVMe - Недостатки:
- Нетиповий ключ, без якого не можна відкрити кишеню, легко загубити
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Понравился внешний вид, и дизайн, прорезь под крепление ремешка с карабином, отсутствующая у второй модели. Почему то считал что будет поменьше, и очень удивился весу коробки при получении, ну раз такой вес, то значит и диск будет охлаждаться лучше. Давно хотелось быструю на пару терабайт. А вот при выборе ссд для него немного потерялся. Даже изучил инструкцию, но там указано только напряжение и размеры ssd в длину. А хотелось бы узнать максимальную толщину и потребляемую мощность ссд, так как от объема они сильно отличаются. Присматриваюсь к kingston KC3000 на 2 tb, с потреблением на запись в 9.9 Вт и толщиной 3.5 мм, у версии на 1 tb потребление 6.6 Вт, и толщина 2.21 мм.
Подскажите есть у кого версия на 2 tb, будет ли работать стабильно?- Достоинства:
- Дизайн, тяжелый. Поддерживает два вида ssd nvme и sata.
- Недостатки:
- Очень странный на вид разъем usb type c из которого пластиковая внутренняя часть выступает за пределы внутренней части разъёма, почемуто вызывает опасения, надо просто привукнуть к такой его конструкц
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Давно хотів собі саме ssd, а не стару вінтяру яка поки розкрутиться поки скинеш ту інфу. Про флешки взагалі мовчу, так компактні але ж ємність.
Ну раз в мене ноут цієї серії то вирішено було брати і карман, тим паче дизайн просто бомба.
Перше розпакування і просто вау! Брусок металевого моноліту з ярко вираженими рисами tuf серії від Asus та навіть краплинками деякої елегантності, можливо завдяки темному кольорі. Не сама компактна й легка штука але береш в руки і відчуваєш впевненість в тому що вона не підведе. Короче візуально 5 ! Красива штука! Тепер я боюся її упустити на підлогу не через те що вона зламається а через те щоб не зробити в тій самій підлозі діру)
Кабель на четвірочку, для мене довгуватий та не вистачає загальної стилізації під серію. Можливо якоїсь нейлонового оплетення. Занадто простий і виглядає дешево, хоча до швидкостей питань немає.
Про швидкості. Ну заради чого і воно і купувалося. В залежності від файлів їх розміру та кількості різниться, але свої максимально заявлені 1000 Мб видає. В середньому від 700 і до 1000.
Не суйте в нього щось неймовірно швидке та дороге якщо ви потім не будете той ssd використовувати в компі чи ноуті. Сенсу в тих 5000 чи 7000 Мб просто немає бо контроллер та порт не зможуть розкрити весь потенціал накопичувача а ви переплатите. Взяв собі простенький hp на 1тб і кайфую.
Хтось писав що такі сякі диск не видно при підключенні, крили тут підтримку Asus. Ну панове в інструкції чорним по білому написано куди треба зайти та що зробити щоб диск побачила система. Я вже знав про це перед купівлею, тому не стало новиною, але ж панове читайте інструкцію!
Короче дякую за такий кльовий стильний аксесуар!- Достоинства:
- Дизайн, швидкість
- Недостатки:
- Дешевий кабель
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перший погляд - все супер. Корпус міцний і добре захищений, заявлені швидкості передачі даних повністю відповідають реальності. Металевий корпус з термопрокладкою ефективно відводить тепло. Користуюсь кілька днів, поки що все без проблем. Єдине слабке місце, судячи з відгуків, — USB-C роз’єм, але сподіваюсь, він прослужить довго. У комплекті є якісний кабель USB-C – USB-C і шестигранник.
- Достоинства:
- Характеристики відповідають дійсності, корпус відчувається дуже надійним. Захист за стандартом IP68. Зручна система фіксації диску. Все це при відносно приємній ціні.
- Недостатки:
- Особистою мною поки що не виявлені.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив цю зовнішню кишеню,зламався роз'єм type-c. Усі авторизовані сервісні центри Asus відмовляють ремонтувати.
- Недостатки:
- Сервіс Asus
- Игорь Б***
те ж саме, перевірку часом не витримав, одноразова річ, ніде нема саме такого розйʼему щоб припаяти
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный, карман! Отличная сборка, зашита от влаги и пыли! Скорость полностью соответствует заявленной! Не греется при работе!
- Достоинства:
- Отличная сборка!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Буквально сьогодні придбав, тести показують чудовий результат (прикріплю результати нижче), сподіваюсь прослужить мені довго, бо постійні переїзди все похоронили декілька зовнішніх кишень для м.2
- Достоинства:
- Зовнішній вид, матеріали
- Недостатки:
- Відсутність чохла/заглушки для гнізда під'єднання
- Павло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюсь більше року, цілком задоволений. Спочатку взяв один карман, потім взяв другий до пари. Корпус міцний, швидкість залежно від встановленого nvme.
В мене обмежується повільним USB робочого ПК. Максимально ефективний з рідним usb(type-c) кабелем і швидким nvme. Використвую для робочих файлів (роблю бекап на nvme в кармані і переноски великих файлів між домом і роботою)
Використовую в парі з WD SN580 NVMe та WD SN570 NVMe 1ТВ і 2ТВ відповідно. Також використовував з карманами Samsung nvme серії evo та pro.
Іноді підключаю до телефона, дивлюсь кіно в дорозі.- Достоинства:
- Надійний, швидкий, виручає при необхідності перенести великі файли, завжди під рукою з колекцією медіа файлів в подорожах
- Недостатки:
- Хотілось би підтримку nvme об'ємом більше 2Тб але є вже інша модель.
- Євгеній П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всередині стоїть Samsung 970 Evo Plus 1TB. Швидкістю повністю зодоволений. Все працює стабільно. Завдяки металевому корпусу SSD гарно охолоджується.
- Достоинства:
- Компактність, металевий корпус, швидкість.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісна кишеня. Спочатку купував дешевий - пошкодував і взяв цей. Тепер не шкодую. Зекономив мені велику кількість часу і даних)
- Достоинства:
- Якість, міцність кишені
- Недостатки:
- Ціна, гострі краї
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Карманом задоволений. В ньому встановлений SSD KingstonNV2 4tb.
У комплекті був шостигранник та USB-C кабель. Швидкості при підключенні до різних портів можна побачити на прикладених фото.- Достоинства:
- Міцний корпус, хороша швидкість
- Роман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже люблю компанію Asus , подобається стиль та якість їх виробів .
Про цей товар можу сказати , що все сподобалось .- Достоинства:
- Розміри кишені , зовнішній вигляд , легкість в експлуатації .
- Недостатки:
- Ціна задовільна , а от кабель коротенький , але міцний , з часом буде видно наскільки він надійний .
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша річ, майже під будь який форм фактор підійде, користуюсь вже півроку, сподіваюсь ще довго прослужить
- Достоинства:
- Захист від води, міцний, швидкість огого, кабель тайп С у комплекті
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За півроку почались проблеми з підключенням, гадаю відвалилось гніздо Type-C: пристрій підвисає (треба перепідключати), якщо перекладати девайс – сам по собі відключається/підключається – з підключеним проводом, хоча повинен стабільно працювати.
На сайті Асус, де гарантнії написано, що цей товар потребно повертати продавцю куди повертати? чи буде заміна на період тех огляду?- Достоинства:
- Має форму, яйкийсь термопакет
- Недостатки:
- Слабке зєднання з гніздом Type-C
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш відгук! Нам щиро прикро, що Ви зіткнулись з труднощами при використанні нашої продукції! В описаній ситуації, рекомендуємо звернутися до сервісу, через магазин-продавця, для діагностики пристрою.
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся півроку, дуже задоволений
- Достоинства:
- Дуже зручна
Надзвичайно стильна
Не гріється - Недостатки:
- Якийсь час займає закручування шестикутних гвинтів
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный надёжный карман
- Достоинства:
- Имеет вес и термоинтерфейс
- Недостатки:
- Пока не обнаружил, разве что не устойчив к косметическим царапинам стекло корпус.
Представник брендуДоброго дня, Дмитрий! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Посоветуйте кабель с type-c на usb 3.2 что максимальная и стабильная скорость была. А то на плате у меня только один type-c а внешних карманов - у меня два.
- Оверчук С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна річ. В руці, як моноліт. Нічого не люфтить.
Представник брендуДоброго дня, Сергей! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ за свої гроші
З ssd на 2тб справляється на ура (A-Data 6000)
Швидкість - космічна, добре відводить тепло
Працює в парі з Macbook Air M1 2020 для монтажу в Adobe Premiere- Достоинства:
- Відмінна якість корпусу, добре відводить тепло від ssd
- Недостатки:
- Поки немає
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качественный товар. SSD установился легко. Корпус металлический и выглядит надёжным.
- Достоинства:
- Материалы
- Недостатки:
- Ужасный запах от комплектного кабеля Type-C.
Представник брендуДоброго дня, Валентине! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав цей карман. Чудова якість виконання, відчувається монолітно. SSD ще не встиг встановити, тому про швидкість не можу нічого сказати. Але є мінус на юсб порті немає ніякої резинової заглушки та навіть сам роз'єм не герметизований резиновою прокладкою, трохи просвічує якщо направити світло. Тому у воді я б не радив тестувати.
- Достоинства:
- Гарне виконання. Відчувається монолітно. Мабуть добре розсіюватиме тепло.
- Недостатки:
- Немає резинової заглушки або ущільнення на юсб порті.
Представник брендуДоброго дня, Сергій! Дякуємо за Ваш вибір та довіру!
- Евгений К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вначале поулыбался от прочтенного "Цей елегантний контейнер відповідає стандартам MIL-STD та IP68, тому легко витримує трясіння та удари".
Но хороший кусок метала, добротный)))- Недостатки:
- Жаль, что нету в комплекте usb-c -- usb-a родного
Представник брендуДоброго дня, Евгений! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому чудовий пристрій і по дизайну і функціоналу.
Але в комплекті дуже не вистачає кабелю USB Type-C to Type-A, за таку ціну можна було б і покласти. У дешевих кит. аналогів він є.
Представник брендуДоброго дня, Володимир! Дякуємо за Ваш вибір та відгук!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Корпус відчувається дуже надійним, але максимальної швидкості досягти не вдалося. Кабель в комплекті вставляється не так якісно як би хотілося - порівнював з кабелем від usb ssd transcend (він вставляється як рідний з характерним клацанням), але це суб'єктивно.
На макбуці видає ≈500 мб/с на запис і ≈1000 мб/с на читання. На вінді 1000 мб/с читання і запис.
SSD встановив Samsung 970 EVO Plus 1TB, напряму в материнській платі він видає 3000 мб/с, а в цій кишені максимум 1000 мб/с- Достоинства:
- Гарний міцний корпус
- Недостатки:
- Не вдалося добитися максимальної швидкості
Представник брендуДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за те, що обираєте нашу продукцію та ділитеся враженнями про неї! В описаній ситуації, рекомендуємо звʼязатись зі службою технічної підтримки, слідуючи за посиланням: ссылка
Наші фахівці зроблять все можливе, аби допомогти у вирішенні проблеми.- Олексій
Читати характеристики потрібно уважно)
Швидкість передавання даних: 10 Гб/сек, що відповідає 1000 Мб/сек, як в ваших тестах. Швидкість обмежена інтерфейсом! - Константин
1000 Мб/сек это и есть пик usb 3.2
Выше только USB 3.2 2х2
Или USB 4.0, там 40 Gbps или 5 ГБайт/сек
- баламутОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень хороший, качественный карман, за вменяемые деньги.
- Достоинства:
- Мощный, качественный карман. Хорошая скорость и отличное охлаждение.