Отзывы покупателей о Портативная консоль ASUS ROG Xbox Ally X (2025) RC73XA-NH015W (90NV00H2-M00400)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нарешті передзамовлення прибуло. А за сумку, як подарунок, вдячний. Сумка топ.
- Достоинства:
- Оновлений процесор, оперативка, батарея, «плюшки» Xbox та особливо ергономіка Xbox. Ну і сумка, як подарунок.
- Недостатки:
- Якщо і є, то тільки з часом буде відомо, окрім ціни.
- Віктор П***
Сумку вам за 2 тисячі зверху подарували
- ВадимПродавец: Rozetka
Розетка мене підвела, скасувала замовлення, але купив в іншому магазині за офіційною ціною.
Перейшов зі Steam Deck Oled, до цього був перший Asus Rog Ally на Z1 extreme.
Чудова робота над помлками, найкращ ергономіка, зі всіх, що тримав, супер продуктивність, чудова батарея. Багато сучасних тайтлів ААА тут вже можна пограти в 1920 - 60, та не всі. Десь доводиться перходити на 720. Але наголошу, стім дек і близько того не може.
Так, це консоль не для всіх - більшості підійде стім дек і буде задоволеним. Це більше для гіків, хто шукає кращу продуктивність і готовий за це платити. Віндовс для мене це радше перевага, ніж недолік.- Достоинства:
- Одна з найпродуктивніших портативних гібридних консолей на цей день, що доступна в Україні.
- Недостатки:
- Ціна. Відсутність OLED.
- Роман К***
Як вам розміри екрану, я багато чув, що він трішки замалий для зручної гри, чи відтворення контенту, як фільми чи ютуб.
І ще за матеріали корпусу, також бачив в оглядах, що вони дешево відчуваються на дотик і вигляд?
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую Розетці, все як завжди супер - оформив предзамовлення одразу як це стало доступно на Розетці, тоді ж предзамовлення відкрили і у офіційному Асус. Моніторив цю консоль, ще як її додали тільки в каталог Розетки. В Асус сторі нажаль і досі не розуміє апостроф у прізвищі при оформленні замовлення, а з такими новими девайсами часу на вирішення цих речей небагато. Тому одразу зробив це тут, бо маю справу з Розеткою мабуть з часів її заснування і ніколи не підводила з новими девайсами.
Тож майже місяць чекав після предзамовлення і отримав прямо на День Народження.
Сумно, читати коментарі, що ряд предзамовленнь були скасовані і у цих людей логічно сформувалась образа. Завжди рекомендую Розетку як стовпа та еталона маркетплейсів і сподіваюсь ці випадки будуть досліджені.
По самому девайсу все супер. Повноцінна Win11, а відповідно будь які ігри став та грай. До того ж система оптимізована під геймпад і завантажує одразу цей вигляд без довантаження десктопу та всіх супутніх сервісів і тим самим дає іграм більше ресурсів. Тим не менш в пару кліків (або після підʼєднання монітору з мишкою та клавіатурою), виходиш на звичайний десктоп Win11 і працюй як зі звичайним ноутом. Плюс я ще в перший день поставив 2тб м2, тож місця тепер повно.
Потестував на Forza 5, Diablo 4, Cyberpunk 2077, а також купою гача тайтлів - Genshin, WuWa, Star Rail. Все відпрацьовує супер навіть на 17w. З кабелем та турборежимом, там взагалі все літає.
Зараз з нашим світлом та обстрілами не завжди є змога нормально пограти на ноуті чи стаціонарній консолі після робочого дня, а з цим девайсом доволі зручно і навіть в укриття на ніч взяти можна, тим більше з крутою сумкою яка йшла з предзамовленням. - Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спасибо розетке, хоть тут удалось купить. Открою на праздники )
- Олег Д***Продавец: Rozetka
Про консоль не знаю а ось магазин і перекупи напевно задоволені, З'явилася у наявності купив, а менеджер скасував моє замовлення, що було не дуже приємно чекаю її вже другий місяць.
- Достоинства:
- Пока не найдено
- Недостатки:
- Пока не найдено
- Ростислав Г***
Так само…
- Вадим Б***
Старт продаж был 6 дней назад , как Вы можете ждать ее уже второй месяц ?
- Вадим
Аналогічно, замовив і оплатив одразу, наступного дня зателефонували і скасували, не знаю чия то помилка, розетки чи Асус, але не приємно.
Добре що не скасував замовлення в іншому магазині, купив за оф ціною, але не офіційну версію.
- Алексей З***Продавец: Rozetka
Як завжди в розетці перекупи, тільки зявилася в наявності відразу ж пропало)
- Олег К***Продавец: Rozetka
До мене 5 різних менеджерів телефонувало аби я скасував замовлення, тому що його немає в наявності. Хоча я придбав товар за 1-2 хв після того як стала доступна кнопка передзамовити.
Кожен з менеджерів говорив постійно різну інформацію, виглядало це смішно. Думаю, цілком зрозуміло чому так сталося, товар був розкуплений друзями Розетки, ще до того як кнопка передзамовити стала доступна і відповідно хтось вніс товар на склад, система показала це покупцям, а фізично товару вже небуло. Бо його розібрали перекупи.
Типова поведінка розетки, дуже не приємно, що таке відношення до клієнтів.
Загалом купив в іншому магазині дорожче і зіпсував враження про Розетку.- Достоинства:
- Крутий девайс
- Недостатки:
- Продає його Розетка.