Отзывы покупателей о Трусы шорты мужские Atlet МО top 000026 48 Синие (ROZ6400150625)
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 56. Цвет: Синий
Вже не перший раз купую. Адекватна ціна і доволі непогана якість товару. Думав будуть сильно линяти і за місяць розлізуться, але НІ. Був здивований що все добре і замовляв ще.
- Достоинства:
- Ціна, якість
Соответствие размерной сетке
Хорошие трусы, понравились.
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Синий
Гарні
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Синий
Хороша якість за свою ціну. Служать достатньо довго, бо це вже не перша покупка товару цього виробника. Тканина приємна, розміри зрозумілі.
- Достоинства:
- Хороша ціна, якість
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Александр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 48. Цвет: Синий
Жёстковая ткань и выкройка не понравилась
- Достоинства:
- Свободные, размер соответсвует
- Недостатки:
- Жестковатая ткань
- Дмитрий П***
Уже 6 раз при стирке краска рекой течет)
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 52. Цвет: Синий
Рвется по шву первый раз одел .Зря потраченные деньги
- Недостатки:
- Качество плохое
- Представник бренду
Доброго дня!
Ми піклуємося про якість своїх виробів, тому дуже занепокоєні ситуацією яка сталася. Пропонуємо звязатися знами для вирішення цього питання! Будемо вдячні якщо допоможете зробити нашу продукцію ще краще! Наші контакти [email protected]
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Синий
Неякісна тканина, що починає рватися по шву при першому носінні.
- Достоинства:
- Зручні, але
- Недостатки:
- Рвуться
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 54. Цвет: Синий
Чоловік вдягнув один раз і труси розлізлися по швах, прийшлося викинути. Ще й тканина линяє.
Я намагаюся по можливості купляти українські товари, але ж якісне.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісна тканина.
- Екатерина А***Продавец: Rozetka. Размер: 56. Цвет: Синий
Замовлення не отримала. Замовлення було оформлено і автоматично проставлено доставку через 1 тиждень.
Але, через тиждень приходить повідомлення що замовлення переадресоване на інше відділення. Ну ок, нехай.
Але тут знову «сюрприз»: приходе повідомлення що запевнення приїде знов через ще один тиждень.
Я повністю відмовилась від замовлення, бо такої «швидкої» доставки ще не було у розетки- Достоинства:
- Недостатки:
- Доставка не відповідає дійсним строкам