- Костя К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Працює
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Згорів за 1 місяць використання
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Відправив у сервис, благо був сертификат на доп.гарантію від розетки, диагностували повернення грошей по цені 2023 року. Лихо та і годі з ціма банками. До цього працював добре нареканій не було.
- Достоинства:
- Купив у вересни 2023 працював норм. Тиждень тому перегорив лихтарик и щось глюкануло с зарядом.
- Недостатки:
- зламався через три роки
Представник постачальникаДобрий день ! Дякуємо за зворотній зв’язок, дуже прикро, що з Вами стався гарантійний випадок.
- Игор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Зламалась трохи більше як через рік.
- Достоинства:
- Добре працювала та швидко заряджалась.
- Недостатки:
- Взагалі тепер не зрозуміло хто її зможе відремонтувати, всетаки не сама дешева батарея щоб її просто викинути.
- ОЛЕКСАНДР Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Классний акумулятор за свої кошти. Вистачає надовго. Роутер 2 телефони підтримує до 14-15 годин
- Достоинства:
- Місткий, надійний.
- Недостатки:
- Не знайшов
- Ріта Р*** ПлотницкаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Все чудово. Дуже задоволена. Але було чудово, якби додали до даного пристрою ще й зарядний пристрій, завдяки якому було можливо швидко заряджати. Але загалом дякую
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Спочатку працював нормально, але десь через три тижні індикатор зарядки почав стрибати. Заряджається до 80 відсотків, а потім різко показує 100. Також помітно, що акумулятор почав швидше розряджатися.
Через тиждень з’явився запах гарі — екран згорів. Пристрій ще заряджається, але екран більше не працює. Тепер я не знаю, який рівень заряду (заряджаю навмання) і хвилююся, щоб він не зіпсувався ще більше, пожар не потрiбен.- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Якiсть
- Черныш А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Явно не соответствует заявленным характеристикам по ёмкости: сразу не обратил внимание, т.к. по началу не часто пользовался но при разрядке до 50 процентов перестаёт заражать и после может резко упасть до 15 или вовсе в ноль. Т.е. из заявленных 60 А/ч тут максимум 30 а то и меньше.
- Достоинства:
- Ноутбук заряжает, выдаёт 20В 4А при зарядке.
- Недостатки:
- Не соответствует заявленной ёмкости, неверная индикация заряда
- Владислав М***
То у вас брак, у мене все нормально працює без описаних вами проблем
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Заряджає добре
- Недостатки:
- Важкий9
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Не працює DC/out, а брали виключно для 12v led стрічки
- СвятославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Користуюсь декілька днів. Змішані почуття. Сам повер банк заряджається швидкою зарядкою 20 В 4,9 А що дорівнює 100 Ватам. А ось з зарядкою пристроїв є незручності. Повер банк чуттєвий до комбінації пристрій кабель. Чомусь планшет заряджає повільно з кабелем на якому від мережі заряджається швидкими 18 ватами, але той самий кабель з телефоном працює без нарікань. Хотів запустити ним монітор на 100ват але марно. Не запряцював хоча в тестах протоколи підтримує і кабель я використовував 100 ватний. По ємності 15% від повного заряду дорівнює витраченим 4600мА. І по вазі він важкий в порівннянні з xtorm 20 000 мА, 385 грам xtorm та 1150 грам цей велетень. Кофіцієнт ваги до ємності не рівний, хоча корпус в цього має бути важчий бо з алюмінію та розмірами більше. Фото тестіа додаються. Там де PD червоним це роз'єми usb-A, інше фото - usb type-C
- Достоинства:
- Ємність, швидка зарядка самого повер банка,
- Недостатки:
- Глюки з швидкою зарядкою пристроїв
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Нажаль після року використання почались різні приколи, то заряд зі 100%падає в 0, то на 50-60% вирубається і показує 0.
- Достоинства:
- Користуватись до року норм
- Недостатки:
- Після року не тримає заряд
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Не хотів писати відгук, але прийшов лист від Розетки з проханням оцінити товар.
Купив 11 жовтня 2025 р. Павербанк приїхав розрядженим "в нуль", при спробі включення навіть індикатор не світився. Зарядив його, ніби запрацював. Але через кілька годин роботи просто вимкнувся. І все (Нагрузка - лаптоп Lenovo, споживання- Достоинства:
- Поки нема
- Недостатки:
- На гарантійному ремонті
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Отримав дуже швидко — доставили буквально за день. Прийшов повністю розряджений, але з 100-ватним зарядником (придбав ось такий ссылка) зарядився за три години. На екрані видно 20 В і близько 5 А — усе працює як заявлено. Для жорстих блекаутів (3+ 6 - ) саме те що треба.
Перевірив у роботі: ноутбук із батареєю 55 Вт заряджається повністю двічі під час роботи, або приблизно тричі, якщо ноутбук вимкнений. Одночасно підключав ноутбук і телефон (близько 65 Вт + 30 Вт) — усе стабільно працює. Також перевірив скрізну зарядку — одночасно заряджав павербанк і ноутбук, проблем не було.
Корпус металевий, зібраний дуже якісно, вага трохи більше кілограма — відчувається надійність. Не гріється навіть під навантаженням. Через звичайні USB-порти теж працює швидка зарядка (перевіряв на Samsung). 12-вольтовий вихід на 60 Вт поки не тестував.- Достоинства:
- Свої 60 000 грн пристрій повністю виправдовує. Заряджається швидко, тримає заряд довго.
- Недостатки:
- Не знайшов. Рекомендую одразу купувати 100-ватний блок живлення і 100-ватний кабель Type-C Type-C, щоб використати всі можливості на повну.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Павербанк гарної якості, швидко заряджає телефон. Якщо підібрати гарний зарядний пристрій, то сам теж доволі швидко заряджається, не нагрівається. Ліхтарик дуже рятує під час відключень.
- Достоинства:
- Задоволена всім, працює добре.
- Недостатки:
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Павербанк при покупці був повністю розряджений! Зарядився швидко за 4 години. Працює добре.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Отримали повністю розряджений. З 0 до 100% заряджався 10 годин. Для більш швидкої зарядки придбали відповідний блок живлення та кабель (не менше 2 А)
- Достоинства:
- Всі заявлені функції виконує
- Недостатки:
- Не знайдено
- По О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
В перший рік працював більш менш нормально, коли заряджали тільки моб. телефони.
Перша проблема з'явилась, коли став заряджати ноут через PD 100W. Ноут заряджався десь до 30 хв., а потім powerbank із залишившихся відсотків різко злітав до 19-20% і переставав заряджати ноут. Проблема не в кабелях (пробував різними заряджати).
Друга проблема виявилась на днях. Останній раз заряджав його десь півроку тому. Коли під час блекауту треба було заряджати техніку, то він відмовився. Навіть табло не ввімкнулося. Коли спробував його зарядити, то він включався на пару секунд, показував 0-1% і знов у включався.
В місцевому ремонті його відмовились брати, бо "склеєний і потім не збереш".
Неякісний товар.
Маю старіший ZMI powerbank і з ним ніяких проблем не було і не має досі.- Достоинства:
- - великий об'єм, ліхтар, різні виходи для підключення
- Недостатки:
- Не тримає заявлені характеристики; перестав працювати
- Виталий Ш***
така ж проблема при заряджання екран включається на пару секунд і гасне. і так по колу. не знайшли чому так?
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Після року використання перестав нормально працювати. Швидко розряджається і виключається повністю. Після підключення на зарядку показує рівень заряда 52%. Схоже на те що повмирали банки, чи одна, чи декілька, чи всі.
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Через два месяца перестал работать
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Живенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
После 5 зарядок емкость уменьшилась с 59 ач до 41 ач.
Отправил в сервис на обмен.- Достоинства:
- Недостатки:
- Один сплошной, судя по отзывам.
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Павербанк хороший, тримає довго. Чудово підходить для того щоб взяти з собою в поїздку, або при вимкненнях світла. Враження позитивні. Нормально заряджається до 95% після потрібно чекати довше щоб зарядився до 100. В загальному раджу на всі 1000%
- Достоинства:
- Швидко заряджає, можна заряджати і тел. І пк
- Недостатки:
- Не має
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого бренду !
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Після покупки попрацював два тижні.
Здав по гарантії, прийшов непрацюючий.
Не рекомендую.- Недостатки:
- Товар та сервіс не відповідают потрібному рівню.
сьогодні при установці на зарядку начала просто мигати дисплеєм. погодьтесь не дуже гарний показник за такі гроші.
- Достоинства:
- спочатку працювала ідеально.
- Недостатки:
- хватило на рік.
- Данило Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Для моїх задач він гарно підходить, те що від нього хотів, я отримав
- Достоинства:
- Ємність, форм-фактор, зручний в переміщенні
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Прийшов на 46% батарii, виключився на 30% але можливо ще треба откалiбрювати.
Дiсплей пошкодженний, не перевiряли до отправки чи що- Достоинства:
- Заряжае все що потрiбно
- Недостатки:
- Прийшов с покоцаннм склом
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Купую вже 3й пристрій. З двома попередніми все окей. А у нового через тиждень згас дісплей і не працює.
Віддав у ремонт, чекаю на результати.- Юрій
Повернули кошти за пристрій. Схоже що "пройшла єпоха"
Купував військовим для зарядки телефонів, ноутбуків. Все файно працює.
- Достоинства:
- Великий об'єм та файна потужність
Представник постачальникаВітаємо! Щиро дякуємо за вибір бренду Atria !
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Перестав реагувати після другого використання. Відремонтували по гарантії. В ремонті був місяць
- Достоинства:
- швидка зарядка
- Недостатки:
- Зламався після другого використання
- Станислав Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Хороший павер
Заряжает макбук отлично- Достоинства:
- Мощный
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого бренду!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Дуже класна штучка "відерце", купував спеціально як додатковий акумулятор для ноутбука Lenovo. Дуже корисний для заряджання гаджетів, швидка зарядка, ліхтарик з кількома режимами, простота у використанні, електронний екран заряджання або витрат енергії. Рекомендую всим.
- Достоинства:
- Дадатковий акумулятор для роботи ноутбука при відключенні світла і блек-аутах та заряджання всих гаджетів при відключенні світла. Вмонтований ліхтарик і зручна ручка.
- Недостатки:
Класна штучка "відерце", дуже чудове під час вимкнення світла, купував спеціально для додаткового акумулятора для ноутбука Lenovo. Рекомендую встм
- Достоинства:
- Швидка зарядка гаджетів і додатковий акумулятор для ноутбука, вмонтований ліхтарик з декілька ми режимами, корисний при відключенні світла і блек-аутах.
- Недостатки:
- Не виявив.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Український бренд, хоч і вироблено у Китаї, гарна ціна, гарантія на товар, наявність відеоогляду)
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Прийшов непрацюючий, одразу повернув, через тиждень повернули кошти... Хотіли щоб замінили на такий же, але нажаль(
- Недостатки:
- не працював
- Дмитрий
Я одно время пытался его купить, летом заказал в пункт выдачи чтобы сразу проверить, он пришел какой-то потертый, я не решился его забрать, с тех пор нормальной банки и не было в продаже, сейчас я на ноутбуке, 6 ч автономности перекрывают потребности, выключают свет пока на 3 ч за раз так что банка считай что и не нужна, разве что для роутера но я насобачился включать смартфон точкой раздачи моб нета через вафай и 3 ч пересидеть можно хотя водафон тоже работает через одно место.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Класний УМБ, тягне ноут Леново с п/б 70 ват. Коли немає світла, це добре освітлює кімнату.
- Віталій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 60000. Цвет: Черный
Супер павер банк,быстрая зарядка то что доктор прописал.
Для нього купив блок живлення на 160 w,поки що не практикував,але я думаю зарядка буде швидша ніж на мій 25 w блочок,мій Samsung S 24 Ultra довольеий- Достоинства:
- Компактність,металевий корпус,зручна ручка для перенесення,інформативна приборка.Раджу відразу купувати нормальний блок живлення )
- Недостатки:
- Хотілося ще більший по ємністі)
А так все супер,не має до чого докапатися )