Розпродаж у мобільному застосунку. Знижки до 55% з 2 до 7 липня

Отзывы покупателей о Сетевой фильтр-удлинитель Aura Energy 4+3 USB-A + USB-C (PD) 2 м White (AUEMFP43PD2MW)

Оценка пользователей 4.36/5
  • AI аналіз відгуків
    52 відгуки:  67% позитивних, 21% нейтральних, 12% негативних.
    Більшість покупців Aura AUEMFP43PD2MW залишились задоволені покупкою — фільтр-подовжувач загалом добре виконує свої функції, має привабливий вигляд і достатню якість матеріалів за помірну ціну. Особливо відзначають зручність USB-портів, надійність у повсякденному використанні та функціональність. Водночас серед мінусів зустрічаються скарги на проблеми із заземленням, якість матеріалів, несправність USB-портів та перегрів під навантаженням. Декілька клієнтів зіткнулись із браком із самого початку або швидким виходом з ладу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Хороший захист від перепаду напруги

• Микола М***

Працює бездоганно, я задоволений

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

через деякий час просто почав плавитись від невисокого навантаження.
    Для побутових приладів не підійде. Тільки щось малопотужне.

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже слабенький

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Роман К***

Працював пів року.
    Прийшов з зовнішнім браком, відбитим usb.

• Василина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Поки що недоліків не побачила!
    Ніби якісний товар

Достоинства:
    Зручно
  • Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Працює 3 місяці, нарікань нема.

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не найшов
  • Игорь Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Всё работает без нареканий, особенно в восторге от -С гнезда. Оно более мощное, чем остальные. Работал фильтр во время отключения электричества. Всё норм

Достоинства:
    Сейчас цена отличная, отличное оборудование по цене-качеству
  • Олена П***

Якість влаштовує.

• Олексій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Все працює. Якість матеріалів хороша.

• Артур М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Якась жахлива. Вилка прийшла погнута, розігнати не вийшло. В процесі заміни вияснив що кабель заземлення відсутній (просто трубка, і ніякої металевої жили.
    Тепер боюся взагалі ним користуватися, яких ще сюрпризів чекати

• Анна

Подовжувач якісний. Все працює

Достоинства:
    Поки всим задоволені. Працює без нарікань.
  • Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Фільтр подовжувач гарної якості. Всі порти працюють як потрібно. Рекомендую цього виробника. Беремо вже 2-й

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Те що написано, що розетки тайп F типу з заземленням - це брехня. Провід заземлення всередині просто не підключений, його по суті і підключити немає куди.
    Для підключення ноутів та зарядки гаджетів підійде, але якщо у вас системний блок - не рекомендую.

Достоинства:
    працює і те добре
    Недостатки:
    відсутнє заземлення

Доброго дня, шановний Роман Кострицький!
      Дана модель мережевого фільтру, в пепрший період продажів не мала функції заземлення, вона була додана з другої партії. На сьогодні заземлення є в абсолютно усих моделях.
      Для швидкого отримання кваліфікованої допомоги просимо вас звернутись в підтримку, ми обміняємо вам на оновлену модель. Для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Валерій

працює без нарікань.задоволений

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Мережевий фільтр відповідає опису. Все сподобалось все працює. Доречі сам кабель дуже якісний

• Володимир Т***

Якісний, зручний, приємний на вигляд подовжувач

• Уляна Т***

Якісний, зручний, приємний на вигляд подовжувач

Дуже класний мережевий фільтр. Взяли ще 2. Рекомендую

Достоинства:
    Кабель дуже якісний
  • Ирина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Пропрацював рівно місяць. Віднесли в точку видачі, таи оформили прийняття на ремонт. Чекатимемо...

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Через місяць перестав працювати

• Вадим Г***

Отличный сетевик.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Дуже задоволена покупкою! Фільтр виправдовує всі очікування, гарно справляється з своїми основними функціями. Якість матеріалів на висоті, все виготовлено акуратно, немає жодних дефектів.

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Працює 2 місяці, за цей час все гаразд. Сподіваюся прослужить ще дуже і дуже довго!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Качество материалов, защита от перепадов напряжения, 1,5 мм² сечение жилы. Отличный сетевик. Рекомендую

• Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Брав цей мережевий фільтр замість старого. Враження лише позитивні.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Якість виготовлення, відповідає своїй ціні, добре працює блок зарядки USB

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Купляю вже другий, якість гарна.

Достоинства:
    Гарний та надійний м. фільтр. Дуже сподобався.
  • Стронський В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Мережевий фільтр гарна якість. Не гріється

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Мінусів не знайшов зовсім. Все подобається. Купляли виключно за USB але сподобалось все у комплекті

• Степан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Привабливий товар, час покаже, наскільки він надійний

• Владислав С***

Таке собі.

Достоинства:
    Плюс 3 юсб
    Недостатки:
    Спаяний не якісно , треба перебирати та перепаювати.

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Вероніка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

Працює без перебоїв, всі гнізда активні, якісний товар.

• Руслан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 2

В цілому дуже хороший мережевий фільтр.

• Ганна Ч***

Хороший функціонал, якісний.

• Данило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Не погана якість, всі гнізда працюють, добре продумано, що є кнопка, дуже допомагає вимикати на ніч не висмикування з усіх гнізд.

• Ирина

В деяких випадках все ж таки краще вимикати з розетки. Бо просто при переключенні кнопок контакт з електромережею залишається.

• Арсений Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Очень удобный сетевой фильтр. Можно заряжать сразу несколько устройств.

• Ганна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Давно хотіла собі мережевий фільтр, щоб і розетки були і роз'єм usb, вирішила замовити цей (відгуки в основному були позитивні).Доставили швидко.Принесла додому, перевірила, все працює, кнопка включення - вимкнення для мене зручна. Користуюсь із задоволенням!