Отзывы покупателей о Комплект блоггера аккумуляторный Aura Blogger LED Pro-100 кольцевая светодиодная лампа Black (KBABLP100B)

Оценка пользователей 4.44/5
  • AI аналіз відгуків
    52 відгуки:  67% позитивних, 14% нейтральних, 19% негативних
    Більшість покупців позитивно оцінюють комплект для блогера Aura KBABLP100B, відзначаючи його хорошу комплектацію, простоту використання, якість освітлення та зручність під час транспортування. Особливо подобається можливість отримати все необхідне в одному наборі за доступною ціною. Водночас чимало користувачів скаржаться на середню або низьку якість матеріалів, проблеми з зарядкою, роботою пульта, штативом та акумулятором. Деякі покупці відзначили короткий час роботи без підзарядки і крихкість конструкції. Загалом продукт підходить для початківців і неспеціалізованих задач, але не для професійного використання або тривалих зйомок.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій Г***

Рекомендую, супер)!

• Степан П***

Дуже задоволений комплектом блогера все працює бездоганно світло яскраве штатив стійкий рекомендую

• Любов С***

Без підзаряду світла взагалі не достатньо, з зарядом краще але всерівно, світить не дуже яскраво, ножки самі по собі розвалились. Заряд тримає до пів години.

Недостатки:
    Не достатньо світла, постійно має бути підключена до живлення

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні, також контакти служби підтримки та сервісного центру, ви можете отримати звернувшись на гарячу лінію магазину ROZETKA. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Валерій Б***

Все потрібне в комплекті. Працює навіть від вбудованих батарей

• Балашев

Працює вже більше року. Взяли ще й на подарунок

Достоинства:
    Повний комплект
  • Виталий

Пол года лампа проработала, сдох аккум. Я думал дело в аккумуляторе, поменял его — и сгорел через пару дней новый. Выкинул лампу.

Достоинства:
    Хорошо светит
    Недостатки:
    Недолговечная

Доброго дня, шановний покупець!
      Самостійне обслуговування даного товару, не допускається!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Вікторія

Так все супер а ще сподобалось що він працює на вбудованому акумуляторі

• Олег К***

Комплект суперовий.

• Володимир С***

За рахунок професійного освітлення та звуку якість мого контенту помітно покращала

• Олег К***

Комплект зручний, автономний, зарядив через USB і можна працювати на вулиці на відкритому просторі

• Антон С***

Комплект компактний, легко збирається та складається, заряджається від юсб на акумуляторах

• Роман М***

Комплектом виходить дешевше, ніж купувати окремо

• Олег М***

Працює, не довго тримає заряд, перед вмиканнім обов'язково треба зарядити, бо не вистачить заряду для вмикання

Достоинства:
    не дорогий
    Недостатки:
    достатньо хліпенький

Доброго дня, шановний покупець!
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Наталія С***

Перше, на фото і в інструкції заявлено що штатив телескопічний і розкладається. Насправді, ні.
    Друге. Підключила лампу до зарядки, а лампа не вмикається. Утримувала кнопку і ліву, і праву, нажатими 3 секунди, 5 секунд, 10. Не працює. Дуже шкода що Розетка недбало ставиться до своїх покупців.

Доброго дня, шановна Наталія Сьомка.
      Надана вами інформація не відповідає дійсності, абсолютно усі штативи телескопічні.
      Просимо вас, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Олег П***

Довго шукав щось недороге й практичне. Цей тріпод виправдав очікування

• Андрій В***

Підійде не тільки починаючим блогерам.

• Олег Ч***

Дуже класний комплект, не зважаючи на недоліки, ставлю 5 зірочок, оскільки він більше ніж виправдав мої очікування.
    Класно, що можна регулювати все з пульта. Зручне кріплення для телефону, воно точно не вирветься із самого кола, як це сталось у моїй минулій лампі.
    Ідеальна зміна висоти - його можна і на стіл поставити, щоб було видно мене збоку і стоячи працювати за ним.

Тільки коли уже придбав, зрозумів, що він працює без живлення, тому це може бути плюсом, якщо немає світла. Проте, якщо вам потрібно світло на довгі зустрічі, бажано підє'днувати його до розетки або павербенку, бо за години 2 розрядиться і просто вимкнеться. Трипод на максимум висоті трохи нестійкий, тому надворі буде важко з такою висотою працювати

Достоинства:
    Хороший комплект, який дуже багатофункціональний
    Недостатки:
    Слабкувата батарея, працює в районі 2х годин без зарядки. Також трохи трипод слабенький, якщо виставляти його на всю висоту
  • Віктор П***

Дуже класний зо компактний та можна розкласти до 1.9 см . Комплектація дуже багата .

• Алла М***

Спочатку я вибирала всі комплектуючі окремо, але це зайняло купу часу, а тут на сайті побачила набір блогера в якому є все, що мені потрібно, та ще й за невеликі гроші.

• Василина П***

Лед лампа дуже класна. Задоволена. Діаметр достатньо великий.Штатив досить міцній.І взагалі все супер.
    Буду рекомендувати!

• Андрій

Сьогодні отримав замовлення. Відправили дуже швидко. Сервіс на високому рівні, навіть в неділю. Якістю лампи дуже задоволений. Рекомендую!

• Юлія П***

Брала на подарунок. Пропрацювала місяць і перестала заряджатися.

Доброго дня, шановний покупець!
      Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.

• Олена Б***

Дякую за лампу! Звичайно моя помилка ,що не прочитала характеристику,бо це не те що мені треба було ,але я все рівно цю лампу використовую.
    На жаль постійно на заряді тому що сідає вона якщо повністю увімкнути світло ,то вона сідає швидко,мале освітлення ,бо мала лампа ,в принципі качества для такої лампи реальні!!!

• Олег М***

Компактний, беру з собою, не раз виручав.

• Ігор П***

RGB-світло жалюгідної яскравості, але принаймні біле-жовте світло +/- може бути.
    Якість збірки посередня, але відповідає ціні. Принаймні місця з якими треба часто взаємодіяти мають досить товстий пластик, є надія що воно не розпадеться надто швидко. Зручно, що це все діло може скластить дуже компактно коли не використовується.
    ІЧ-пульт "кредитка" для регулювання яскравості ніяк не комунікує з лампою. Перевірив камерою телефону, пульт видає сигнал, але на лампі не видно приймача і лампа не реагує ніяк на нього. Враховуючи, що є інші відгуки про цю проблему, схоже що він мав би бути взагалі до іншого пристрою.

Достоинства:
    складається, має акумулятор, світить
    Недостатки:
    тьмяне кольорове світло, не працює ІЧ-пульт для регуляції світла

• Олег М***

Переконався, що не обов'язково відразу купувати дорогу камеру для зйомок та різноманітні аксесуари. Цього набору достатньо для старту.

• Дмитро С***

Дякую .Комплект суперовий

Достоинства:
    Комплектація повна
  • Яна

Легкий, удобный, всё работает, как заявлено. Пока нет никаких замечаний.

• Віка Д***

Посилку отримала,вчора заказала сьогодні прийшла.Все сподобалось, зручна в користувані,світло просто клас.Дякую вам велике,все просто супер.Побільше вам вдячних покупців.

Достоинства:
    Повний комплект (все в одному )
  • Олександр Ч***

Брав на подарунок дружині, лампа прийшла розряджена. Пульт не працював. Яскравість слабенька, але було багато режимів.
    Десь за тиждень, може на третій зарядці, гніздо відірвалось від плати.... Тобто загальна якість виробу посередня як мінімум...
    Віддав лампу електрику, аби той припаяв роз'єм. Електрик сказав що через низьку якість плати і гнізда, це було зробити неможливо , і він вивів дріт живлення назовні, замість роз'єму.
    В результаті першої ж зарядки після ремонту вбудований акумулятор вибухнув, сильно налякавши дружину і трьох малих дітей. Добре, що в тій кімнаті в той момент нікого не було. Тут я вже не можу точно сказати, хто винен, чи "майстер", який ремонтував, чи акумулятор був несправний, чи інші причини... В будь якому разі, це не гарантійний випадок, бо вже було стороннє втручання. Впевнений що відпавший роз'єм на другий тиждень під час 3ої зарядки би виробник визнав не гарантійним теж, тому і віддав в ремонт локально.
    Єдине знаю точно, що 5 платежів оплати частинами ще попереду, а лампи вже немає... Напевно, сама моя невдала покупка за останні роки

Достоинства:
    Непогана тривога, різні режими
    Недостатки:
    Спочатку відірвався роз'єм живлення, а потім вибухнув вбудований акумулятор

Доброго дня, шановний Олександр!
      Виходячи з опису вашої ситуації, жоден чинник не свідчить про низьку якість лампи, так як роз'єм був зломаний в процесі користування, ви мали можливість звернутись в офіційний сервісний центр, де вам було б надано кваліфіковану оперативну допомогу! Те що батарея вибухнула, це 100% помилка "електрика", який не мав достатньої компетенції проводити втручання.. Пульт, теж має вбудовану батарею, яку необхідно заряджати.
      Пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.

• Олександр Ч***

Тобто це нормально, коли роз'єм відпадає при третій спробі ним скористатися? Гарний ресурс закладено))

Щодо електрика, нічого не стверджую, так і написав.

Як працює система гарантій знаю дуже добре, тому останні роки навіть не пробую нею скористатися, щоб не витрачати час і нерви задарма...

Пульт я мав на увазі той що перемикає режими самої лампи, а не для дистанційного керування камерою

Доброго дня, Олександр!
      Саме, для скорочення терміну ремонту та оперативної обробки, пропонуємо вам звернутись напряму в сервіс.
      За довгий період продажів, данного товару, ми не отримували жодної подібної скарги, тому і необхідно оглянути лампу в умовах сервісного центру, щоб визначити характер поломки.

• Ковальчук Я***

Ціна /якість не відповідють.Петличка на " шнурку"- це минуле століття.Запис середньої якості,гарно ловить шуми. Пульт від лампи не працював. Кнопка зловила телефон відразу,світить чудово. Має акамулятор. Чудовий тримач телефона. АЛЕ!!! Вона падає, на половині висоти просто завалюється в різні боки.Максимум як селфі палка можна використовувати. Тому набір такий собі...Довелось повернути

Достоинства:
    Блютус
    Недостатки:
    Низька якість товару за досить високу ціну.Окремо всі ці предмети можна купити дешевше( навіть кращої якості відшукали)

• Маша О***

Давно мріяла, та зробила собі на св. Миколая подарунок

• Олена Г***

Не часто пишу позитивні відгуки, але зараз той випадок

• Ковальчук Я***

ваш відгук ввів мене в оману.Купила і страшно пожалкувала.Набір низькоякісний.Очевидно,інші не бачили в очі дійсно більш якісні речі

Доброго дня, шановний покупець!
      Дякуємо Вам, за корисний та позитивний та відгук.
      Для нас дуже важлива ваша думка, та щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Валерій Б***

Замовляв на подарунок молодшій сестричці, бачу вона на сьомому небі від щастя

• Вікторія С***

Комплектом задоволена, жалкую що не замовила раніше

• Валентин Б***

Після де якого часу користування, цей комплект можу сміло рекомендувати іншим