Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Универсальный гибкий держатель 70 см для телефона Черный на струбцине (на кровать, кухню, стол) - штатив для смартфона, подставка для телефона

Оценка пользователей 1.67/5
  • Назарій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha

Прошу звернути увагу на те, який тримавюч вказаний на фото товару в продавця, і то який по факту шлак прийшов. Дана форма фіксатора абсолютно не працює тому й заказував з таким фіксатором як на фото

Достоинства:
    відсутні
    Недостатки:
    Продавець обманщик, товар безкорисний
  • Максим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha

Коли обираєте даний «універсальний гнучкий утримувач» - будьте готові що прийде зовсім інший тримач , орієнтовно за 100-150 грн, навіть розбиратись не хочеться як так сталось. Товар, який прийшов не відповідає фото товару продавця, те що прийшло взагалі можна викинути і забути.

Достоинства:
    Хоч щось відправили схоже на тримач
    Недостатки:
    Всі, які можливо представити, тому що товар прийшов зовсім інший
    • Максим Д***

Магазин звʼязався оперативно, питання вирішено, до магазину питань взагалі тепер немає. Дякую

• Павел Е***

Товар максимально не якісний
    Так, телефон тримає але проволока крутиться як біля прищепки так і біля тримача телефону, закріпити статично телефон просто неможливо, крутиться по осі наче пропейлер . Я в шоці що відправлять людям товар навіть не перевіривши ці нюанси. Через ці 500 грн втрачати час і бензин щоб повернути чи замінити цього Карлсона - не буду, до побачення. Не раджу купувати це л***о

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Дивіться в коментарях
  • Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha

Товар прийшов не якісний, ще й зламаний. Дуже
    прикро

Достоинства:
    Недостатки:
    Відламана прищіпка для телефону
  • Максим В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha

Я дуже задоволений тримачем. Телефон більше 200 грам тримає чудово. Струбцина дуже зручна. Легко кріпиться за бильцю ліжка.

Достоинства:
    Зручність
  • Сергій З***

Добрий день
    Товар прийшов вже поломаний.
    Тримач не працює, телефон не витримує тому що поломаний.
    Якість жахлива просто.

Достоинства:
    Недостатки:
    Тримач не тримає телефое
    • Продавец  UAniSha

Додайте фото браку в особисті,вирішимо питання ,вибачте

• Анастасія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha

Телефон трясеться, оскільки тримач не фіксується. В мене телефон неважкий, але тримач нахиляється від його ваги. Буду повертати

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  UAniSha

Як вказано на фото треба його згибати